Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 29 979
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ако е от задължителните ваксини, значи със сигурност сме сложили!  Whistling  Ама се зачудих, че нямам спомен какво точно съдържаше онази тройната за шарките. Мерси, момичета!   bouquet

# 76

Нинище, какво момиче бе жена - трети син чакам  bowuu bowuu bowuuLaughing Laughing Laughing  "

newsm43
Червеното ме заблуди, душицо! Да дойде живо и здраво и верно ще са голяма банда  smile3540 smile3540 smile3540  Joy

Петър онзи ден вика на брат ми, който е Иван - "Ще ти доведа моята рогата банда" - нали сме Овен, Телец и Козирог  Joy

# 77
  • София; Дружбето
За сополи не пишат болничен и аз го имах тоя проблем като работех. Взимах болничен от личната ми лекарка, все едно аз съм болна и така се гледахме
За ваксината  - и аз не я помня, ама щом е задължитлена значи я имаме
И да се оплача - тия мъже много кекави беееее. Тоя вчера вдигна Т, крака му е надут, все едно сме го били. Миша не е имала реакция към Пентаксима пък Габи е кат гъба за гадории. Баси и детето Crazy

# 78
  • Русе
Цвете  Hug Ще се оправите  Heart Eyes

# 79
  • София/Варна
Цветке, така е - по-кекавки са си мъжовете. Още повече, че имате и кака да донася разни гадории. Въоръжи се с много нерви и търпение.

# 80
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА И КРИСТИАН!

Да са здрави и послушни за радост на мама и тате!
Русенки, казвайте къде и кога ще запиваме в четвъртък  Grinning
Хубав ден   bouquet

# 81
  • София
Честит рожден ден на Кристиан и Никола! Растете здрави и безгрижни!  bouquet

# 82
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит рожден ден на Кристиан и Никола  bouquet  bouquet Да са живи и здрави и много щастливи деца  bouquet Наздраве на родителите им/ които между другото къде са загубиха, сега като погледнах, аз половината мами не съм ги виждала онлайн,откакто родихме Thinking Thinking Thinking/

# 83
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Кристиян и Никола Hug

# 84
  • София
Честити празници на тези, които съм изтървала. Желая здраве, късмет и спокойствие на всички!!!

# 85
Честит рожден ден на  Кристиан и Никола!Бъдете здрави, умни и палави!

# 86
Честит рожден ден на патерици на вчерашните рожденници. Желая им най-вече здраве, много усмивки и обич. Аз напоследък се сбръх с една дружинка, дето сериозно се опитва да ме вкара в редицата на алкохолиците  Mr. Green Обаче така лесно се преглъщат детските щуротии, когато са придружени от глътка алкохол  Mr. Green ДАже полицаите снощи ме спряха за проверка и като видяха двете чавета отзад викат "ОООО с тия две деца, айде, айде, приятна вечер"  Grinning Че едното даже можеше да ги заблуди, че дрегера не им работи  hahaha
Честит рожден ден и на днешните рожденници, макар че майките им едва ли ще прочетат  Rolling Eyes
ДаВинчи явно и това беше странична реакция на Превенара, защото на следващият ден нямаше и помен от подути лимфни възли. Чудя се обаче, след като му е бита в ръката, лимфните възли в оластта на шията, считат ли се за такива, от областта на инжекцията newsm78

# 87
 Честит рожден ден на  Кристиан и Никола!
newsm59  Gift  party023  cook  party002  bigdance2 newsm18
Ман, толкова силно ли са подути лимфните възли?  Thinking На мен не ми е идвало през ум да ги проверявам на Софи, та не знам дали е имало такава реакция.  Embarassed НА Ноемката ще и бият първия Превенар на 1 февруари и ще проверя този път.
При нас има сняг до колене. Страшна красота. След като бяхме доста дълго навън с двете чаавета, сега спят непробудно от 3 часа.  Crazy Пу дано ае позадържи  снега.  Mr. Green

# 88
  • София
Поздравявам всички малки и големи рожденици, които пропуснах тези дни! BlushЖелая ви много здраве и късмет! Heart Eyes  bouquet  baloni

Селма, честито, мила! Желая лека и щастлива бременност!  Hug

Цвет, да сте много здрави новата година и никакви болежки  Hug Peace

# 89
Поздрави, много прегръдки и пожелания за много късмет и здраве на всички, които празнуваха тези дни!

Общи условия

Активация на акаунт