Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 464
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит рожден ден на Вики и Ним   bouquet  bouquet  bouquet Здраве,здраве, и  много пиене/за Ним, не за Вики Mr. Green/

Докато си "плюете в пазвите" за третото/Ив,цитирах те Mr. Green/, аз,като носителка вече  на такова, се тръшнах два дена на легло , и само си говоря с "вътрешният ми глас", да не бърза да става външен такъв, че  нито тати си е тука, нито мама му е приготвила посрещането Embarassed Embarassed  То от много ходене напред-назад, ни време за пазар имам,ни нищо...Сега,като си лежах 2 дена, си направих списък какво трябва да взимам - ми то сто неща  Confused Confused Да ви кажа, ей го - трети път съм бременна, и трети път не можах да се направя на бременна Crazy Crazy Crazy  А си бях казала,че третата бременост  ще съм като онези бременни,дето четат списания,ядат портокали, и им разтриват крачетата - ама нъцки Mr. Green Mr. Green И установих,че аз съм си такава -до последно на скорост, а дано намеря време да отида да родя и този път Mr. Green Mr. Green Mr. Green

В къщи и весело и шумно Mr. Green Леглото на бебето е сглобено, и сега и двамата имат мераци вечено да са метнати на него, та едвам ги възпирам Crazy Но пък сега Спайдърмен е "наемател " на леглото, както и Франклин, и около няколко зайчета, динозаври и подскачащи топчета - така,че,бебето си има комитет по посрещането Mr. Green

Рали-Честито   bouquet Hug Вярвам,че ще стане супер предаване Peace

Аз пък получих покана да бъда лектор в първото софийско училище за  бъдещи родители Mr. Green Mr. Green Като многодетна майка, с по-нестандартно мислене  и поглед към това да си майка, жена и общественичка, съм спечелила доверието на собственичката, така,че ,живот и здраве ,като родя и се освестя, ще ви поканя на първата ми лекция Party Party Flutter Grinning

# 466

Хайде и аз да споделя мои служебни постижения ..Тази седмица защититх концепция за мое авторско предаване - майчинско, разбира се  Grinning Ще го отпочна, живот и здраве, през април. Пожелайте ми успех!

Това е страхотно,Рали! Hug
   От сърце ти пожелавам успех! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 467
  • Русе
БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА  Hug Hug Hug
Магнолиам, поздравявам те   bouquet Не се изненадвам на отправената към теб покана. Ти, със сигурност, си от майките, които могат да бъдат мнооооооого полезни с опита си  Peace

# 468
Клеми,права си за това усещане!наистина не мога да си представя,че никога повече няма да галя възголемичък корем,/ама бременен де щото от хапване бързо мога да си го спретна/ Mr. GreenИ наистина с какво невероятно чуство си спомням и двете ми раждания,престоя в болницата и т.н.Чуствах се страшно специална но........до тук.Най-лесното нещо е да направиш едно бебе,да го износиш и родиш ама после нали трябва да го направиш ЧОВЕК.Да му дадеш нещо,да се грижиш подобаващо...............Не казвам 100%НЕ/защото след Алек така казвах и...... Blush/но просто не мога.
Ноеми,успех/ако вече не е минал изпита/Ако "да"НАЗДРАВЕ тогава!
Рали,успех! Hug
Магнолиа,ми то не останало до срещата с номер 3 LaughingАми пожелавам ти леко,бързо и безпроблемно раждане,че току виж изпусна момента Hug

# 469
  • София
Много много успех на Рали и Ноеми в начинанията и изпитите. Непременно да се похвалите (полеете) после!  fingerscrossed fingerscrossed

# 470
Рали, браво за идеята! Пожелавам ти много успех!

Ноеми,  fingerscrossed

# 471
  • София
Рали, знаеш ли как ще удариш максимален рейтинг?! - каниш нас и почваме да обсъждаме обичайните ни за сбирките теми: секс, чужди/свои мъже, алкохол и злоупотребата с него, бивши/настоящи/бъдещи изневери и техните тълкувания според будизма, юдеизма и бахайството!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy

Манге, кое е у-щето, де, сподели!  Heart Eyes

Ноемке, 'зимай изпита и казвай кога и къде.... ти знаеш кое.  Wink Mr. Green

# 472
  • Русе
Рали, знаеш ли как ще удариш максимален рейтинг?! - каниш нас и почваме да обсъждаме обичайните ни за сбирките теми: секс, чужди/свои мъже, алкохол и злоупотребата с него, бивши/настоящи/бъдещи изневери и техните тълкувания според будизма, юдеизма и бахайството!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy

Peace

# 473

Peace

В четвъртък е генералната репетиция!  Whistling

# 474
  • Русе

Peace

В четвъртък е генералната репетиция!  Whistling

Party

# 475
Здравейте!
Моля ви за идея - как да дам на Свилен 2 третинки горчиви хапчета, едното е третинка от кръгло хапче, другото е капсула с гранули, които горчат и му давам 1/3 от гранулите. Опитах да ги разтворя и директно в гърлото - изплю всичко, намачках 1 топче хляб с хапчетата вътре - не ще да го глътне - започна да го дъвче и пак го изплю, сложих ги в банан - първото парче без (изяде го), второто с лекарствата - изплю го и каза искам друго парче. Трябва да ги давам, много са важни, но не знам как  Sad

# 476
В лъжица мед? Заедно със Саностола, ако даваш?

# 477
  С лъжица -две кисел?
  С него много лесно се гълтат всякакви неща.

# 478
За съжаление не може мед. Силните му болки в стомаха, за които писах преди се оказаха причинени от гъбички, следствие от антибиотици, ще се лекуваме дълго. Сега е на диета и всички алергени трябва да се сведени до минимум, в това положение е много податлив към алергии.

С кисел не съм опитала, ще пробвам, дано пак не се усети.

п.с. не стана с кисела  Sad

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 12:22 от Лилянчо

# 479
  • София; Дружбето
Баси, какви са тези гъбички в стомаха, ужас. Дано се излекувате бързо

Рали, честито и да ги разбиеш. Къде ще е тов апредаване, по коя телевизия

Миша ми къса нервите от една седмица. То е тръшкане и чудо, изтерия за всяко нещо, ходи и блъска, хвърля си играчките в изблици на ярост. Вчера не издъжах и я нашамарих. Егати периода, баси чудото, ама ми иде да избягам от къщи вече Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт