Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 434
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Ели, цели театри разиграваме тук, но или не ни бива или гущерът е много хитър  Laughing
Не ходи на градина, ходи последно като бях в Бургас, но и да ходеше щяхме да го спрем след предупреждението да ограничим контактите му, за да избегнем следващо разболяване, а оттам и антибиотик. Би го върнал в начално положение.

# 511
Клеми, добре звучи за 8-ми... Simple Smile, жалко, че е понеделник и няма да е качествено... Wink

# 512
  • София; Дружбето
Лилянчо, с бой пробва ли Mr. Green Бъзикам се, дано успееш да му обясниш, че трябва да го пие, за да се оправи. Аз такава пропаганда изнесох на Миша, че си пие Цитросепта чист Crazy после само запива със сок

# 513
  • София
Ми...то не е задължително да е на датата...може да е петък вечер след 8-ми...Не съм гледала календара. Важното е да се организираме Овреме... Laughing
С лекарставата и с всякакви инати с второто е много по-лесно. Като види по-голямото, че го прави /пие/, веднага е първа писта.

# 514
Лилянчо, то това е жив тормоз.
Има ли някой от когото Свилен е респектиран? Понякога става по този начин. Да каже, че е доктор, медицинска сестра, нещо такова.
Или се обади на лекарката да предложи друг вариант, че иначе няма лечение, както го описваш  Thinking

# 515
  • София

А Н Д Р Е А

# 516
  • София
Мили дами, явно вече е време да призная и пред себе си и да помоля за помощ тук. Благодаря предварително!

# 517
  • София
Мили дами, явно вече е време да призная и пред себе си и да помоля за помощ тук. Благодаря предварително!

Ним, радвам се, че си решила да търсиш алтернатива на конвенционалната медицина!  Hug Моят хомеопат е вълшебник, помниш как излекува пневмонията на Шош преди година някъде  Wink

Айде наш ред е - ние сме у дома болни.  Tired

# 518
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНДРЕА!

ВСЕ ТАКА КРАСИВА ДА СИ!

# 519
Ним, няма как да ти дам съвет. Успех! Дано да намерите вашият лекар!  Hug

Иве, да оздравеете скоро!  Hug

# 520
  • София
Честит Рожден Ден на Андреа!  Да расте здрава, щастлива и много обичана!  baloni bdbaloni baloni

Лилянчо, опита ли да стриеш хапчетата и тогава да ги сипеш в сок или друга напитка? Просто за момента не се сещам друго  newsm78

Ив, да оздравявате бързо! Моите Убавици бяха в петъка комплект, днес каката я пратих на училище, дребното си остана дОма, пък да видим  Tired

# 521
# 522
Селма, благодаря. Някой сме израснали след 89г и не сме учили дори година руски. Имайте милост.  Peace
    Klemy,всъщност затова и се самоцитирах,защото в същия пост имаше и превод,само дето не съм го подчертала. Simple Smile
     Разбира се,не смятам,че всички са длъжни да ми разбират родния (даже и не  майчиния ) език,на каквато възраст и да са. Peace

Цитат
в нашата градина с азабранени всякакви лекарсва, не знам как ще стане...дано при тях може.

По този повод да ви запитам....По вашите градини на децата дават ли им някакви винамини,добавки,минерали?
    Тази сутрин ми се обадиха,дали да дадат на Алекс рибено масло и витамин Е.Аз обаче отказах.

Ив ,много пъти съм дарявала кръв,без някой да ме моли за това.Но сега.... Confused
     Сигурна съм,че ще се намерят други дарители. Дано! Praynig

# 523
Честит рожден ден на Андреа!Да расте здрава и щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

# 524
Честит рожден ден, Андрея!

И аз съм вкъщи с Ели. От петък буха и е сополива.... Confused

Общи условия

Активация на акаунт