Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 420
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Извеждате ли децата при тези температури, ако са болни? Уж чистият въздух помага, ама.... Ели категорично ми отказва да излезем, та се чудя дали да настоявам? Навън се вижда едно хубаво слънце...
   Не. Peace Не че е правилно,но аз не извеждам.
   По себе си знам,че студеният въздух забавя заздравяването.Така че,просто проветрявам стаите в апартамента.Следя да не е много сухо и прашно,тоест чистя с влажен парцал и навляжнявам въздуха с помощта на една тенджера с билкова запарка ,сложена на слаб котлон.

...И ти ли се лекуваш с хомеопатия?
    ...

От поне 12-13 години! Безапелационно и безкомпромисно САМО с това.  Wink

Това е интресно! Rolling Eyes
    Преди 10-11 години се опитвах да се лекувам с хомеопатия,но безуспешно.Може би не съм попаднала на добър специалист.... Thinking

# 541
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА АНДРЕА Hug Hug Hug ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ЧАРОВНА И ПОСЛУШНА!
Ним честито ти "порастване" и на теб,аз съм пропуснала като не съм влизала тук от няколко дни,но не мога да пропусна макар и със закъснение  да ти пожелая много здраве, късмет и усмивки да озаряват дните ти и всичко каквото ти е на сърце да ти се сбъдне. Прегръщам те Hug
За хомеопатията аз ползвам услугите на един хомеопат доста изявен във форума /аз от тук го и намерих/ той е класически, и тук се изявява под името Aleksander. За съжаление не мога да ти кажа впечатления,защото първото ни посещение при него завърши със страшен скандал между мен и съпружието, .....от къде съм ги намирала била тези ШАРЛАТАНИ Shocked. Незнам дали знаеш но първия преглед трае два часа /струва 50лв/ в които се задават въпроси от всякакво естество,свързани със детето и родата до девето коляно,които мъжката му психика едвам понесе. Аз лично съм с добри впечатления от него, знам че е помогнал на много хора спазвам неговите съвети, но дали е добър, следва тепърва да разбера за себе си. Изказвал се е доста обнадеждаващо за асмата,доколкото помня. Аз до сега съм лекувала АД на Рая с хомеопатични на Боарон и съм доволна,определено има резултат,надявам се и при вас хомеопатията да помогне.
Ив ти с какъв хомеопат се консултираш,с класически или с така наречените "боаронци"?

# 542
  • София
Kласически, Барби.

# 543
  • София
Лилянчо, пробвала ли си да стриеш всички хапчета, които трябва да се дадат и да ги напъхаш в една капсулка, която да глътне? Не знам доколко това е възможно да се направи, никога не съм го пробвала, просто ми хрумна ...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕА!

# 544
  • София
Простете за безумно тъпия въпрос, но трябва ли и бащата да присъства задължително на първото интервю?  newsm78  Много ще ни е трудно и двамата да отсъстваме по едно и също време за половин ден от работа (включвам 2-та часа интервю плюс 1 час път плюс още поне половин час чакане примерно...)

# 545
Здравейте дами  Hug Гушкам всички, които имат нужда от топлота и разбиране.
Честит рожден ден на Андреа. Да расте все такава красавица, каквато е на снимката, че майка й съвсем изчезна от форума.
Нимски не мога да помогна със съвет, но стискам палци скоро да намерите правилният доктор, без значение хомеопат или класически.
Лилячо това ми се стори добра идея - да ги смесиш всичките в една капсула  Thinking
Нас сутринта ни сюрпризираха, че детската е с карантина от 15.01  Shocked Не съм много наясно с шарките, но как се обявява каантина със задна дата  newsm78 До петък нямаше никаква бележка. И пак е болно онуй детенце, дет` уж винаги е здраво и дето майка му обясняваше как братчето му е с шарка, но него го пропуснала  #Cussing out
Ив не знам дали от 15 до 17-ти  може да сме били шаркозаразители, но си имай едно наум  Rolling Eyes
Цвето как постигна тоя ефект Миша да пие чист Цитросепт  Shocked Имай предвид, че на упътването му изрично пише да не се приема чист.
Относно витамините - не знам дали дават, но предполягам, че не. Но пък витамин А аз му давам - веднъж, че се преборихме с липсата на апетит и втори път, че в книгата за детските болести пише, че Витмин А е силен имуностимулатор. Надявам се ефект да има.
Малкият пък в момента му изкарват останалите пет зъба и реве милото та знае ли се  Sad Какъвто е слънчев ми е много чоглаво да го гледам и слушам как реве и да не ога да му помогна.
Клеми ма много ли се напихте  Mr. Green АЗ се водех шофьор впетък вечер, та не успях  Joy

# 546
  • София
Ним, само ти си достатъчна за интервюто.  Peace Киро никога не е виждал нашия хомеопат, например.

Ман, варицелата я карахме, това ли мъчи градината ви?  Rolling Eyes Ама и да не е тази шарка - да я минава по-добре! Пък и нали имаме Превенар...  Whistling

Знам, че сигурно ще ви прозвучи налудничаво, но Шош спря да се дере и заспа след като му накапах етерично масло от Бял бор и Лавандула (х 2-3 капки) върху чаршафа в леглото. А лавандулата може да се нанася директно по синусите и носа.  Wink (а аз спрях да се дера след едно 12 годишно Джони в крачка...  Whistling )

# 547
  • София; Дружбето
Цвето как постигна тоя ефект Миша да пие чист Цитросепт  Shocked Имай предвид, че на упътването му изрично пише да не се приема чист.
Ми кат не го ще във сок, кво да правя. Пие капкитеи запива. Пише, щот аз го опитах чист и щех да се гътна. ама тя е мъж, нищо и няма Mr. Green
Мисля нещо имуностимулиращо за Габи, че пак почва да хъхре и вече ще се гръмна. Утре на док ще го водя. Стискайте палци всичко да е ок и да е само от носа Praynig

# 548
  • София
Малеее, 6 висите на балконЯ, а никой не пише...  ooooh! И аз, горкана, сама пия, няма кой наздраве да каже...  Cry

# 549
Иве аз също наблягам на аромотерапията напоследък и имам чувствата, че е по-добра от хомеопатията, пък и спестявам пари от ароматизатори  Whistling Това за децата, аз лично карам на винотерапия  Mr. Green
Добре де само мойто дете ли не е карало варицелата  newsm78
Цветке аз не съм сигурна дали чистият Цитросепт не вреди на стомаха по някакъв начин. Относно Гали май най-добрият вариант е Превенар, ама е много скъп ше му се не види. Дано ви хване безплатният от април дето уж влиза. Честно казано много се надявам да не е само за родените 2010, а примерно за всички до пет годинки.

# 550
Помислих си го това с капсулата, но се опасявам, че ще стане като с хляба. Казвам не го дъвчи, а гълтай, той пък ми се чуди защо го карам да гълта, като всеки пък за всичко му казвам хубаво да дъвче  Joy Ще опитам и това утре, благодаря ви  Hug

Ивонскей, наздраве, бре!  cheers

# 551
Ей ме на за едно наздраве  Laughing

# 552

И моето. Peace

# 553

И моето. Peace

И моето, ама е ваксиниран.

# 554

И моето, ама е ваксиниран.