За здравното осигуряване

• 46 678
  • 575
  •   1
Отговори
# 450
  • София по рождение
аз подадох прословутата декларация вчера и жената нап ми извади справка колко имам да плащам в момента. Само, че в момента аз нямах толкова пари. До 25 02 ако платя е тази сума. Питам се сега , като днес е 26 лихвата ще е друга. Ако например платя лихва с 1 лв. повече, т.е. неточната сума нали няма да има проблем? Не ми се ходи отново в нап да ми изчисляват лихвата
 #2gunfire

Плати, това което ти е казала тя - останалото не си разбрала. Това не е проблем.
Наистина преди около 4-5 години платих за старо време суми при това без лихви и никой до ден днешен не ме търсил за тях.

мерси Дороти, за н-ти път ми помагаш   bouquet

# 451
Благодаря ти много Пролетна фея-получи се! newsm10

# 452
  • на пистата
момичета,някой плащал ли е здравините през сайта на нап онлайн newsm78 мисля да пробвам

# 453
не те съветвам, ако вече е си го направила, по-добр енедей

# 454
  • на пистата
не те съветвам, ако вече е си го направила, по-добр енедей
не съм още,ок няма да пробвам

# 455
До 30 юни 2010 г. се удължава срокът, в който всички, които внасят сами вноските си за здравно осигуряване от преди 1 януари 2010 г. трябва да подадат в НАП Декларация образец 7
От тук

# 456
Аниш това е страхотна новина, мила, благодаря ти  bouquet
 ooooh! олекна ми Joy

# 457
# 458
Извинявам се -най-вероятно въпросът е разискван Embarassed,но бихте ли ми казали през коя банка е най-евтино да се плати здравна вноска,защото навсякъде таксите са различни smile3506

# 459
Извинявам се -най-вероятно въпросът е разискван Embarassed,но бихте ли ми казали през коя банка е най-евтино да се плати здравна вноска,защото навсякъде таксите са различни smile3506
Аз ги плащам в Райфайзен директно и ми вземат 2 лв за превода поне  при нас това е най - евтиното

# 460
  • Пловдив
 Проверяваме здравния си статус по телефона
http://news.burgas24.bg/149583.html

Цитат
през коя банка е най-евтино да се плати здравна вноска

Банката ,която е в НАП не взима такса превод  Peace Поне така е в Пловдив .

# 461
На сайта на НАП вече има калкулатор за здравните вноски, маркирате месеците ебз вноски и то ги смята, отделно лихвите, много е добре, по- добре от тъпата таблица преди  Peace
калкулатора и проверката на здравното са в електронни услуги/услусги със свободен достъп

# 462
  • София и там където не се пуши

В София не е така - взеха 3.50 за превода

Най-евтино излиза май, там където някой има сметка и от тази сметка пусне нареждане. В банката на съпругът ми май беше от сметка 80 стотинки.

# 463
На сайта на НАП вече има калкулатор за здравните вноски, маркирате месеците ебз вноски и то ги смята, отделно лихвите, много е добре, по- добре от тъпата таблица преди  Peace
калкулатора и проверката на здравното са в електронни услуги/услусги със свободен достъп

Вече го изпробвах. Супер е!

# 464

В София не е така - взеха 3.50 за превода

Най-евтино излиза май, там където някой има сметка и от тази сметка пусне нареждане. В банката на съпругът ми май беше от сметка 80 стотинки.

На гишето в "нашия" НАП също стои бележка "Такса 3.50 лв", но  аз взех да негодувам, и жената от банката ми каза, че таксата била само за фирми.  Laughing ЯВно е, ако мине номерът... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт