В помощ на кандидат-осиновителя

• 295 302
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 885
poems, благодаря много   bouquet . И аз така мисля, а пък ако се наложи ще извадя още снимки.

# 886
Благодаря много! Искам да попитам още нещо. Относно здравословното състояние. Какво точно пишете?

# 887
Благодаря много! Искам да попитам още нещо. Относно здравословното състояние. Какво точно пишете?
Това трябва да ти го напише личния лекар.
Освен това ти трябват изследвания за ХИВ,Сифилис и хепатит.

# 888
Това трябва да ти го напише личния лекар.
Освен това ти трябват изследвания за ХИВ,Сифилис и хепатит.

Имах предвид в заявлението относно здравословното състояние на детето. Как точно го формулирате? Аз искам да напиша нещо от рода на "без тежки увреждания" или нещо от този сорт, но незнам как звучи? Какво мислите?

# 889
И така става Grinning
Може и "дете с личими болести".

# 890
И така става Grinning
Може и "дете с личими болести".

Ей това е супер! Много ти благодаря! Беше ме страх да попитам да не ме сметнете за луда  Laughing ама съм много зле в изразяването Simple Smile

# 891
Не трябва да те страх Hug
Всички сме минали през това и сме се чудили какво и как да го напишем Grinning

# 892
Много, много благодаря  Hug Hug Hug

# 893
Здравейте Simple Smile Ние на 14февруари 2014 бяхме вписани в регистъра ,получихме само 3 писма ,а сме подали в цяла България.Звънях в другите градове и ни казаха ,че сме вписани.Предложение нямаме .Чакаме и чакаме,друго не ни остава .Зная ,че и нашият ред ще дойде Simple Smile търпение все още имаме Simple Smile няма на къде .Желая на всички Ви успех и търпение.

# 894
И при нас е така - получихме само 3 писма, въпреки че сме кандидатствали навсякъде.

# 895
Здравейте , за първи път съм в този сайт и не съм много наясно. Става въпрос за осинпвявеане на негърче , знам че този форм има дости полезни неща и за това реших да оптам. Интересуваме всяка малка подробност за темата,някой може ли да помогне със съвет и знание за това.

# 896
Как да осиновя дете от Африка ( бебенце) Много Ви моля ,наистина ако знаете нещо повече ми пишете на лични, ще съм Ви много благодарна Simple Smile Хубава събота и неделя!

# 897
# 898
Здравейте. Моля за съвет. Моя близка иска да осиинови дете, но проблемът е, че няма как да докаже доходи. Води се безработна, но семейството й, има доста добри странични доходи, за които плащат данъци и всичко е законно, но на името на родителите й. Въпросът ми е, може ли родителите й, в качеството си на евентуални бъдещи баба и дядо да представят своите доходи като гаранция, че детето ще живее добре? Кандидат-осиновителката има собствено жилище, с много добри условия за живот на дете в него, но както казах, тя официални доходи няма. Благодаря.

# 899
здравейте,
и ние искаме да си осиновиме бебче(негърче).Имаме една дъщеричка на 5г. По време на първата бременост ми откриха положителен австралийски антиген(прекаран хепатит Б),за който изобщо не съм подозирала! Това означава ли,че не можем да кандидатстваме? Моля ви за отговор  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт