***Сняг вали по испански земи***

• 41 816
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • Ispania
Здравейте моми4ета Hug,
Добре доШла на Деси Hug
4ЕСТИТО НА ВСИ4КИ КОИТО СА ИМАЛИ ИМЕН ДЕН ТЕЗИ ДНИ,И СЛУ4АЙНО НЕ СЬМ СПОМЕНАЛА Hug Hug Hug
Лека ноЩт от мен и сладки сьниЩа на всиииииии4ки  bouquet

# 16
Добро утро и от мен   bouquet
**MG** поздравления за новата темичка
bobito89аз използвах този гел за зъбките на малкия,ефекта е малък/при нас действаше около 15-тина минути/, но все пак го имаше,мажех го малко преди хранене,за да облекчи малко болката,или когато много го боляха венците; имахме и играчки за масаж на венците ей такъв тип ислагах ги за малко в хладилника за да се поохладят и му ги давах да ги дъвче,определено имаше ефект  Peaceне е лесно с това зъбоникнене,но трябва много търпение  Hug на мен ми се е налагало да му давам млякото с лъжичка вместо от шишето през този период  ooooh!хайде,успех и целувки на сладък бебчо  Hug Hug
desita74@hotmail.com  welcome
хубав ден на всички smile3525

# 17
Здравейте моми4ета,
на първо място с голямо закъснение Честита Нова година. Дано тази година бъде по добра от предишната и донесе на вас и семействата ви много здраве, щастие и любов.
Честито на патерици на вси4ки именници и имали повод за празнуване.
Извинявам се 4е не пиша, но ви 4ета. От работа по4ти не мога да пиша, а и около празниците се понатрупа работа и не ми остава много време. А в къщи по голямата 4аст от времето гледам да съм легнала. Мъжо и Ния тотално съм ги оставила на произвола на съдбата, оправят се както могат, но няма как. Гаденето  ми е постоянно, но стигнах и до повръщане, и сега пия лекарства които са за това, е не ми премахват гаденето, но поне на работа мога да ходя, защото не ми се иска да излизам в болни4ни от сега.
Ами това е около мен, едно и също, гледам ден да мине друг да дойде, и се надявам неразположението ми да е само до на4алото на 4 месец.
Елиус 4естита ви двойна радост.   bouquet
За вси4ки голяма  love001

# 18
  • Italia
Здравейте, ЧНГ и от мен и честит имен ден на патерица на всички именници. Искам да се призная за виновна, аз домъкнах снега в Мадрид. Вчера на обяд като кацнах на Барахас само дъжд имаше, докато стигна обаче до Аточа и започна да се сипе на парцали. Опитах се да си го занесе до Кордоба, че съм обещала, обаче някъде към Сюдад Реал го забравих  Blush .

Лек и успешен последен работен ден за тази седмица (на мен ми е и първия за тази година)   bouquet

# 19
Dobro ytro i spokoen den na vsi4ki! Blagodarya za toplia priem. Bobito89-ako polojenieto e seriozno,mojesh da davash i po 2,5ml aperital ili dalsy. Rally Y- imax sashtia problem i polojenieto beshe pla4evno,a i xodix na rabota po cial den/moryak sam:)/ Edinstvenoto mi spasenie beshe CARIBAN-naistina pomaga i e bezvreden,ako iskash opitai. Celuvki na vsi4ki

# 20
Момичета извинявам се че нахълтвам в темата ви но имам едно питане към тези от вас които живеят в Барселона или имат информация за метрото там. Чуденката ми е какъв билет да взема. Ще сме там за 5 дни, двама възрастни и едно дете на 3г. За детето плаща ли се? Каква е цената на билетите Т10, Т30 и Т50? За всички зони ли могат да се ползават? Ако взема 1 билет Т30 мога ли да го ползвам и за двамата като съответно го минавам два пъти при васяко ползване или е персонален? Ако знаете и как го дават времето другата седмица? Дано само не вали много  Praynig А има ли по-евтини таксита или всички са на една тарифа?
Предварително благодаря  Hug

# 21
  bouquet Здравейте мацки,как сте!?Новата тема е страхотна,благодарности!Днес в унисон със заглавието на темата,дори и тук заваля сняг,а казват че не валяло от 20 години!Аз минавам да се запиша и пак се връщам в леглото,че отново не спах тази нощ и се чувствам смачкана!Хубав ден на всички,дано скоро да се отърва от екстрите Sick,измъчващи ме от месец!

# 22
Заповядайте на една по-българска закуска: (специални извинения към бременните мами) Rolling Eyes

Момичета,мерси за поздравите за темата,така се почувствах по-малко неудобно за първоначалната грешка Hug Rolling Eyes Simple Smile!

desita74@hotmail.com ,  Hug , добре дошла!Настанявай се удобно,надявам се да ти е приятно сред нас!Разкажи нещо повече за теб и семейството ти.

gery_to , какво става с теб?Мите как е с училището ,какво му донесоха рейес?

Rally Y , не ти ли тежи работата като си с това непрекъснато гадене?Ния добре ли си изкара покрай рейес и кавалгатата?

bobito , аз използвах гелче "Nani" и бях доволна.

elisalou , дано не траят дълго мъките,почивай си и гледай да си спокойна,и така.

Иви днес си е в нас,аз също.От сняг и лед нито аз стигнах до Куенка,нито учителите пристигнаха.Изпита ми ще е на 19.01,че имам да свиквам със огледалата и все забравям като спра на "Стоп" или светофар да превключа на първа Rolling Eyes.А и следващата седмица ни е фиестата за "Морос и кристиянос" и Лъчи няма да е на работа(предполагам),та ще дойдат с мен за изпита.С него и Иви ми е по-спокойно,като знам че ще са в Куенка с мен,носят ми късмет  Wink.

# 23
MG-Mersi. Kazvam se Desislava, oktomvri shte navarsha 36 godini. Ot Plovdiv sam i ve4e osma godina jiveem v Palma de Mallorca.Imam 2 deca ot parvia si brak- Antoaneta/Tonina/ shte navarshi prez mai 18 god, Rangel/An4o/ prez noemvri navarshva 14. Dobri deca sa.Imam i prekrasen saprug,kazva se Petko,model 1972:) Plod na osemgodishnata ni liubov e Desi-rodena na 28.04.2008g. v Palma. Maja mi sashto ima sin na po4ti 18g- Nasko,koito prekarva vakanciite s nas. Goliamo i veselo semeistvo sme.Ami mai tova e osnovnoto

# 24
Момичета мерси ще пробвам гелчетата иначе днес се сдобихме и с второ зъбче.Явно заради него бяха писъците преди 2 3 дена добре че са най много една вечер и то до 2 часа най късно и дано и по нататък да е така с следващите зъбки.
Извинявам се ако стана нахална с въпросите но да питам пак за пюренцата от кой сте купували или купувате и сте доволни.
Ние в момента му даваме вечер папия /от ябълка,круша и банан разредени с портокалов сок и по една лъжичка сериалес/ защото се будеше много гладен нощем и един вид вече сме захранени.
Днес в Мадрид е едно слънце голям кеф.Вчера сняг на парцали днес слънце,а утре .... никой незнае  Laughing
 Hug на всички

# 25
bobito89 честито ви и второ зъбче  toothхайде дано по-безболезнено да се появят всички останали Hug Praynig за пюретата купувах на Nutriben доволна бях от тях,понякога съм му купувала и на Hipp и Milupa и плодови и зеленчукови,но предпочитах да си ги приготвям аз Peace сега с голяма охота яде плодовите пюрета на  Milupa отваря си шкафа,взема си от там и идва да ми каже че иска и лъжичка  Laughing а иначе като първо захранване и на нас педиатърката ни препоръча тази плодова смес която и ти даваш на твоя юнак  Simple Smile и не се притеснявай за въпросите, питай, ще отговаряме  Hug Hug Hug сега с умиление си спомням за бебешките дни  newsm53
**MG** благодаря за закуската и кафенцето  Hug добра идея ми даде с тези мекички за закуска за утре  Flutter а на 19-ти ще стискам палци за изпита  Peace успех  Hug
 viki81 може да попиташ чичко Гугъл със сигурност ще намериш много информация за това което те интересува,пък дано се включи и някоя мама от Барселона  Peace
Rally_Y и elisalou хайде да минават тези бременни неразположения по-скоро и да се радвате на спокойна бременност  Praynig Hug
desita74  /съкратих ти малко ника,дано не се разсърдиш/ интересна професия имаш  Simple Smile и със сигурност е весело при вас с толкова много деца наоколо  smile3521 а модел 1972 наистина са добри Wink  Laughing и моят е такъв модел  Mr. Green
при нас току що заваля сняг  newsm44 дано натрупа поне малко та да му се порадваме  Flutter

# 26
Momi4eta, mani4ko zavijdam na tezi ot vas,koito vijdat sniag prez prozoreca si!V Mallorca ni udavi ot dajd,a i ima strashen viatar. Abe zima,ama ne savsem!!!

# 27
  • Ispania
Деси74,весело е при вас зна4и Wink Hug.Не се притеснявай,сняг можеШ и в БГ да си гледаШ Laughing,тук не ти трябва....студеноооооооооооооооооооМразя студеното Crazy

Бобито89,аз ве4е като мама на пораснало мом4е bowuu,се сеЩам сега само за Хип,които ги купувахме от аптеките,но с времето запо4нахме и с едни други ,които естествено аз след толкова години не си спомням,но ги купувахме от Ероски.

**MG** ,Ще се вьзмутя Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms,ти понеже нямаШ проблеми сьс 34 номер Joy,ни предлагаШ мекици нали? LaughingАко аз хапна две от тях и край....не мога да влезна в панталона ,който си купих онзи ден hahaha.

По този повод bowuu hahaha,посетихте ли ве4е ребахасите Crazy....еййй жена да не си в днеШно време Laughing,то такива неЩа има,4е не знаеШ какво пьрво да си купиШ Crazy,...а с тези намаления оЩе пове4е те изкуШават.

viki81,мисля 4е нямаме нито една мама в темата от Барселона Confused.

РалиИ,по4ивай си колкото можеШ,те половинката ти и Ния ве4е са голями Laughing Wink,и сами Ще се оправят Peace

# 28
4естита ни нова тема.
4естит имен ден на патерици на вси4ки, които са имали.
аз бях без нет няколко дни, сменяхме компанията, не 4е ина4е съм мног редовно, ама да се оправдая.

Рали, лежи си , сега ти се е паднало, макар и с неразположение.

Вал, няма ребахаси маце, аз съм на друга вълна. КУХНЯ... Тука няма да ме огреят ребахасите, но пък май Ще стана върл по4итател на ИКЕА. Отивам да се дорови4кам в сайта им / за ужас на мъжа ми/.

Лека ноЩ мацки и готин уикенд.

# 29
Аааааааааа,Val,вече съм 36-ти Mr. Green,понапълнях мъничко и ми се струва че още малко може.От 2-3 месеца не спирам да ям,че и тест за бременност се наложи да си правя(фалшива тревога).Виж,мъжа ми има проблем с тия размери дрехи - и той е 61кг , а тук трудно се намират дрехи за такива глѝоджави мъже.Аз поне в "Пимки" и "Бершка" откривам,но той....Аз от ребахасите докопах една блузка от "Пимки" оня ден след кормуването,то егати опашките имеше,аз нямах време да чакам.В "Спринтер" бяха в ребахас още по-миналата седмица.

Елибг , аз мекички правя редовно,даже някой път и за обяд или вечеря вместо хляб.

Амига , как сте вие,как е при вас?

Тук тая сутрин си имаме леден фонтан,после ще ви сложа снимчица.Много е красив.Но какъв стууууууууд.... Twisted Evil

Приятен ден и до после Hug Hug Hug Hug Hug!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт