***Сняг вали по испански земи***

• 41 816
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Момичета докога са ребахасите,че ще имам парички след 1 седмица нали няма да свършат  newsm78

# 31
  • Euskal Herria

Момичета, черпя! Днес пораствам с още една година!

# 32
YanaDG ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ТИ ЖЕЛАЯ!

# 33

Яна Честит Рожден Ден!!!!! Бъди много щастлива,много обичана и още 100 пъти по толкова рожденни дни  Hug

# 34
Честит Рожден Ден,YanaDG!!! Hug
Нека радост топли твоите очи, нека щастие огрява пътя ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки Божи ден, да посрещаш 100 години свой рожден ден! Весел празник!!!

# 35
Здравейте момичета,
Яна ,честит рожден ден ,да си жива и здрава,много късмет през тази година.  bouquet

Момичета,онзи ден написах пост тука,обаче явно не се е публикувал,защото изведнъж ми се изгуби нета.Както и да е,искам да ви питам някои неща за наемането на жилище.Чета тука разни обяви и гледам ,че искат авал банкарио,какво означава?Фиансата мисля,че беше депозит,който остава до края в случай на повреди нещо си спират парите от там нали?
С какви документи трябва да наема жилище?Трябва ли да имам банкова сметка в Испания?
Какво ще ми искат,паспорт,лична карта българска или тази карта за регистрация при тях дето се записваме в общината?
И друго-в кои раьони на Мадрид да не наемам жилище?Бяхте споменали нещо ,че имало квартали дето не са за предпочитане.
Благодаря ви предварително,аз малко ядове имам тука за това не пиша много.Като с епоуспокоят нещата ще се включвам по-често. Hug Hug

# 36
Яна, 4естит рожден ден.Здраве, Щастие и да не загубваШ страхотния си дух.

Лек уикенд мацки. Аз съм умряла от студ, отивам да се гуШа с ку4а под одеялото.

# 37
Ето ме и мен  Wink.Не сам влизала далго време изтарвах сумата и празници ooooh!.4естит имен ден на вси4ки именици   bouquet и на рождениците са6то  bouquet.Умирам от студ тук ве4ер става 7 градоса имам 4уството 4е 6те замаразна #Crazy,не мога да стопля дуплекса след мен се движа с духалка.Добре до6ли на новите мами  bouquetМими страхотна си сланце  :hug:bobito89  на моето давах Нурфен когато много го боли и не може да спинка голяма напаст са тези заби,а колко антиботика испихме покраи тях ooooh!.

# 38
Yana , Честит Рожден Ден! Желая ти здраве,щастие ,любов и още мноооого рожденни дни!Весело изкарване на празника!

# 39
  • ES
Честит рожден ден, Янче, желая ти много здраве и само хубави мигове

# 40
  • Murcia, Spain/Ruse
Янче,4естит ти пореден рожден ден,да си жива издрава,и оЩе дъъълги години да празнуваШ
Рали и Ели,да ви кажа ако не съм споменала преди,гаденето се облекчава с Кока кола LaughingТова съвсем сериозно,кофеина помага.Е,сега да не се наливате много,но си пийвайте количка PeaceКато мине първи триместър по натам е по лесно Praynig
Боби,ние нямахме проблеми със зъбите и слава богу не ми се е налагало да ползвам пасти и гелове.Иначе от пюретата купувала съм и от Меркадона и от аптека,всички марки за разнообразие съм давала(ама ние сме си злояди доста така че ефект нямаШе) Joy
Ето и малко снимки от мен http://media.snimka.bg/5202/016658534.jpg
http://media.snimka.bg/5202/016658473.jpg
лек ден Hug

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 13:46 от venelina81

# 41
  • E-CLM & CH-VD
Яна, честит рожден ден и от мен!  bouquet Желая ти здраве, късмет и много любов!  Hug

Рози, на какви 7 градуса умираш от студ?  Joy Ела тук при мен да се заринеш под половин метър сняг, и ще си говорим  Laughing

# 42
 Здравейте момичета!Честит Рожден Ден,ЯНА!Да си жива и здрава,усмихната и много обичана!venelina81,благодаря ти за съвета,но за съжаление при мен не помага,изпробвано е! Weary РАЛИ дано при теб помогне,ти в коя седмица си?А студа наистина е голям,слава Богу спря да вали при нас!Приятна и спокойна неделя от мен! smile3525

# 43
  • ES
Абе вярно че е 6 ºС, но наистина си е много студено, дали заради това, че сме отвикнали на ниски температури. Аз от как съм тук не помня такива ниски градуси. А от друга страна - влагата. Мъжът ми има работа към северна Испания и казва, на градуси е по-ниска температурата, но е сух студ и не се чувства така, от влагата направо се пропива в костите.
В различните вериги ребахите са до различна дата, но по принцип месец-два продължават.

# 44
добра неделя на всички, честит рожден ден, Яна! Mishonka95 банковия авал е за доказване на доход, искат NIE, договор за работа, фианси-2,а може и препоръка. Сложно е

Общи условия

Активация на акаунт