***Сняг вали по испански земи***

• 41 816
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • Ispania
Братов4едката ми се губи някьде ,но сега отивам да я потьрся вьв Фейсбука Mr. Green

# 691
  • En un lugar de La Mancha...
Val, страшно се радвам, че те виждам отново и сега звучиш съвсем различно  Hug Hug Hug Хайде дано с общи усилия да пооправим малко нещата, но първо трябва да "седнем" и да поговорим, и да си кажем на кой какво му е. На мен лично от 2 дена ми е много криво, защото малко или много съм се превързала към вас и ще ми е болно ако изгубим това дори и виртуално приятелство  Tired.

Мимки, честито   bouquet ! Много се радвам за теб ! Видя ли, всичко е възможно  Hug. А още по-добре ,че ще е предиобед курса, така ще можеш да се справиш и няма да се чудиш на кой да оставяш Никол.

Фреса, у вас е весело, също като у нас  Laughing ooooh!. Като чета твоите преживявания, че се подготвям какво ме чака занапред  Mr. Green. Добре, че само косите са си отрязали, че с тези ножици си е опасно  ooooh!.

Амига, забравих да ти отговоря вчера, не съм се отказала изобщо от Сан Себастиян, сънувам го вече  Crazy Laughing. Но се въздържам да запазвам хотел, ще изчакам до последно да видя какво ще е времето, че ако е дъждовно няма да се навия да тръгна с двете деца. Стискай ми палци, дано да имаме късмет  Praynig. Лошото е, че ако се побавя още малко може и хотел да не намеря  Confused.

Марица, и на мен не ми се иска да ни изоставяш Sad. Винаги ми е било интересно мнението ти, дори, както казва и Вал, да е било различно от моето. Ти си интересен човек, имаш нестандартно мислене и това винаги внася разнообразие в темата ни. Хайде помисли си пак и дано да се разубедиш, тука си винаги добре дошла   bouquet

# 692
Е какво стана не мога да ви изчета но се радвам за това.И аз се извинявам ако съм обидила някой но да съм говорила зад гърба не се получава че вие ста едни от единствените българи с който си пиша тук и все още не познавам никой лично.
Val мерси за комплимента,наистина в краката и навсякаде съм си почти същата от преди раждането но пусти му стомах си стой всеедно съм в 5 6 даже и повече месец и не спада даже имам чувството че расте.Даже ме питат да не би пак да съм бременна и затова не ми се искаше да почвам диета 4е да не постигна ефект и на други места защото така или иначе имам достатъчно стрии ве4е и мен никакви мазила не ми помагат.
Много благодаря на всички моми4ета за инфото 4е поразгледам още,но аз май 4е спирам да кърмя,защото явно на Денис не му стига кърмата и нощем се буди в 2 в 4 в 6 и после в 8 е ококорен и аз просто съм като прибита все пак по4ти 8 месеца без сън и от 3 4 дена му давам сухо мляко ве4ер и имам някакъв напредък снощи стана само в 4 и нещо и това беше спа до 8 и нещо и после даже ме остави да подремна до към 10.айде спирам 4е много дълго стана и да не ставам досадна.
mimky 4естито за курса.
FRESA  Joy Joy Joy
засега е това да не става много дълго после ще се вклю4а пак 4е забравих какво щях да пиша. newsm78

# 693
Благодаря ви момичета Hug дано да потръгне добре курса.
Боби за стягане на корема можеш да пробваш йога или коремни преси, много помага.
Саби как са малките госпожици?
Вал въпроса е къде да направим срещата и кой ще е организатора newsm78
Момичета моля ви за извинение, ако съм обидила някоя от вас, макар че мина деня в който се иска прошка, никога не е късно да я поискаш. Hug

# 694
Mimky , Честито за курса,много се радвам за теб!

Фреса , големи бандитки са девойчетата ти,само дебнат подходящ момент за бели Grinning.Как се справяш и с работа,и с тях?

Бобито , сигурна ли си че нямаш херния от раждането,ако наистина расте коремът ти?Защото аз съм със такъв проблем и това лято ще се оперирам,че вече 5 години ме тормози това.

Надя , Йоан ми напомня на Иви -и той късаше листата и прилежно ги слагаше в подложката на саксията.А ако си сложех в чашка да си вкореня цвете,му изпиваше водата и го слагаше обратно в чашката Laughing.

# 695
  • La casa de Mickey Mouse
 Joy Joy Joy Joy
ох посмях се с историите на мъниците
фреса не ти е лесно, но са такива сладки, моя като направи някоя беля идва прегръща ме и започва да ме целува е как да му се караш
той не къса цветята ходи и ги миреше, в двора имам доста цветя няма за сега поражения, но портокалите ги къса наред, не че някои ги яде, но имам един огромен кош с портокали и само хвърлям
после пак, че ме зове работа

# 696
**MG** незнам след раждането бе съм ходила на лекар  Embarassed и ве4е се замислям и май ще отидя да си искам 4ас защото според мен не е нормално това защото аз не ям много в смисъл ям но не ка4вам на други места.
mimky ако помогнеш с някои линк за йогата ще бъда много благодарна  Peace макар 4е нямам много време ще намеря някой половин 4ас докато спи мъника

# 697
bobito , ти не бързай да се шашкаш де,просто това е често явление след раждане и не е изключено да е това проблемът ти,щом казваш че не пълнееш "изцяло".Най-добре иди на лекар,разбира се.Аз нали ти казвам,имам си я вече 5 години,и си я нося,защото в началото ми казаха,че все още не била за оперативна намеса.Сега си ми расте хернията,аз естествено няма начин да се пазя,знаеш че тежко не бива да се вдига.Но представи си в една дървод. фабрика как да не вдигаш тежко,като правим врати Rolling Eyes.Сега ще видим,това лято дано ме оперират,че вече доста некомфортно се чувствам.

# 698
дано не е това но безтуй ще ходим 4е малкиа има някакво подкожно топ4е на тила на главичката по то4но и паниката е пълна дано не е нищо сериозно  Praynig

# 699
Здравейте испански мами   bouquet
Имам нужда от съвет или по скоро от инфо за хирургичната клиника,намираща се в Бенидорм-Дорсиа.........
Решила съм да си увелича бюста и за мой късмет надявам се една позната живее в Аликанте,проверила е и ми звучи добре офертата,но все пак ми се иска да получа съвет от някой,който си е правил нещо подобно там или изобщо в Испания.
Помагайте,ако можете,че вече само цици са ми в главата  #Crazy

# 700
  • Euskal Herria
Здравейте, момичета! Днес намерих малко време и качих снимките от екскурзията в Неделино. Да си призная, тръгнах с неохота (че бях с възпалено ухо), но не съжалявам. В Златоград имаше интересна експозиция в ареалния им комплекс, а и екскурзоводката говореше увлекателно. За съжаление от там и от Кърджали нямам мои снимки. В Неделино, където нощувахме и се проведе семинара, беше чудесна обстановката, но обслужването...... Никой не ни посрещна, нито пък ни помогна за настаняването - просто сами си търсехме и се разпределяхме по стаите. И въпреки,че имаше сняг, парното въобще не работеше - доста колежки останаха премръзнали. Просто извадих луд късмет - влязох в първата отворена стая, която се оказа нещо като апартамент. Оказа се, че разполагаме с климатик и два радиатора (вечерта даже бях по лятна пижама) и бойлер, който мигновено сгорещи водата. Останалотото ......... сами си направихме веселото. И това при положение, че в целия комплекс бяхме само ние, никакви други гости. Както и да е - който има желание, време и нерви :
http://www.album.bg/yanadg/albums/129494/
Кари, не се ядосвай на госпожиците - още отсега се грижат за външния си вид.
mimky, честито за курса. Дано скоро да се уредиш и с хубава работа. И аз искам инфо за упражненията за стягане на корема, че скоро съвсем сериозно ще мина в графа "Понички".
Момичета, много искам да бъда на някоя от вашите срещи, ама имам проблем с транспорта - нещо се повреди самолета ми  Joy Дано успеете и тази година да се съберете, пък аз ще гледам снимки.
Знам, че не съм в Испания, но се надявам, че нямате нищо против да пиша във вашата тема. Дано да не съм обидила или наранила някоя от вас. Ако неволно съм сторила такова нещо - моля за извинение.
И не на последно място - да се похваля, че къщата ми е пълна - снощи и дъщеря ми се прибра и сега за Великден семейството е в пълен състав.
Лека вечер на всички!

# 701
Янче, Боби нямам линк за йогата за съжаление едни приятели ми пратиха файла то е малко филмче с основни упражнения за гърба, корема и краката, също така и дишане целия филм е около час аз си правя само някои упражнения и ми отнема 15 мин на ден но след това се чувствам много ободрена, за сега не съм имала мускулна треска. кажете как да ви изпратя файла. филма е на руски надявам се че няма да имате проблем с превода. Thinking ще потърся и в торентите за упражнения по йога. Момичета ето тукнамерих линк от където можете да си свалите филмите само трябва да се регистрирате.
Янче много красиви снимки, ти боядисала ли си се че ми се вижда някаква промяна по теб от нова година насам newsm78, не съм ходила до Неделино, но имам позната от там беше секретарка на кмета, но съвсем си изгубихме следите това беше преди повече от 10 години. Tired Няма по хубаво нещо за Великден да се съберете цялото семейство, поздрави на мъжа ти от нас, за съжаление точно за великден ще сме си самички с ники Cry
Силвана  за съжаление не мога да ти помогна с инфо защото съм далече от Бенидорм, но има момичета които живеят там, може те да се включат по въпроса.
Мими дано операцията мине бързо.
Мен ме зове възглавницата,  smile3524 че утре трябва да ставам по рано от обикновено ще водя вече никол на градина един час по рано за да не закъснявам за курса, трастиката ме зове момичета. Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 00:45 от mimky

# 702
Привет моми4ета!
mimky мерси много веднага си ги свалям  Hug
Моми4ет исках да ви попитам ако някоя от вас гледа Биг Брадър да си кажете мнението?
Според вас това ли са БГ семействи?по късно ще се вклю4а с моето мнение 4е Денис сега  newsm45

# 703
  • Ispania
Здравейте испански мами   bouquet
Имам нужда от съвет или по скоро от инфо за хирургичната клиника,намираща се в Бенидорм-Дорсиа.........
Решила съм да си увелича бюста и за мой късмет надявам се една позната живее в Аликанте,проверила е и ми звучи добре офертата,но все пак ми се иска да получа съвет от някой,който си е правил нещо подобно там или изобщо в Испания.
Помагайте,ако можете,че вече само цици са ми в главата  #Crazy
Силвана,какво то4но те интересува?Като цени ли?Не 4е сьм си увели4авала бюста,но мога да ти кажа примерно цените.
За Бенидорм не зная Thinking,но в клиниките нA Corporacion Dermoestetica(има ги в цяла Испания)увели4аването на бюста е около 5.500 евро/6.000евро.
Има някаква клиника в Мадрид,но не зная то4но кьде ,там ги увели4ават за 4.500 евро.
Аз ли4но(много сьм страхлива в това отношение) бих избрала клиника на Corporacion Dermoestetica,много добри специалисти са ,и отноението на персонала е на ниво Peace

# 704
  • Spain
привет и от мен
не съм много словохотлива и аз тези дни , просто защото нямам нищо интересно за казване . няма никаква конкретна при4ина да не пиша , просто имам по-интересни неща за вършене .ГЕри порасна , ве4е не ми интересуват толкова много нещата , които се обсъждат тук , предъвквали сме ги  по няколко пъти и когато се появи нещо , което истински ме интересува ,отговарям . тук намерих добри приятели и ми е приятно и все още и ако някои не се 4уства така мисля, 4е просто си е негов проблем, някаква негова нагласа ... смениха се хората ,смениха се проблемите ..според мен е нормално . по рано в целия 4ужбински пишеха 100 4овека , сега пишат 1000 ...
по повод Велик Ден ,за съжаление аз по дале4 от Мурсия нямам как да отида- вси4ки празници за мен са работни , така 4е ако има някои друг  желаещ да организираме нещо локално да свирка .. поне да се видим след толкова време  .. конкретно предлагам пак Бигастро  или Сеути .
Силрай 4естито на кака Рая ,да е все така красива и 4аровна !   bouquet
 Мимки 4естито и на теб и дано курсса е ползотворен
лек ден на вси4ки

Общи условия

Активация на акаунт