Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какво е качеството на живот в Мадрид по отношение на квартал и банкови изисквания?
Какви са възможностите за полети от Мадрид до София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Какво е качеството на живот в Мадрид по отношение на квартал и банкови изисквания?
В Мадрид има квартали като Usera, Puente de Vallecaс, Opporto и Moratalaz, които са популярни сред имигрантите. Usera и Opporto са спокойни, но в Opporto има по-малко спокойствие през деня. Животът в Moratalaz е спокоен. За банковите изисквания La Caixa изисква депозит от 2000 евро за банков авал, който не може да бъде изтеглен, докато пребиваватe в жилището.
-
Какви са възможностите за полети от Мадрид до София?
-
Какви са възможностите за евтини полети от Албасете до Мадрид и Мадрид до София с нискотарифни авиокомпании?
-
Какви са препоръките за закупуване на детски дрехи в Испания?
.
! Много се радвам за теб ! Видя ли, всичко е възможно
. Като чета твоите преживявания, че се подготвям какво ме чака занапред
. Лошото е, че ако се побавя още малко може и хотел да не намеря
. Винаги ми е било интересно мнението ти, дори, както казва и Вал, да е било различно от моето. Ти си интересен човек, имаш нестандартно мислене и това винаги внася разнообразие в темата ни. Хайде помисли си пак и дано да се разубедиш, тука си винаги добре дошла
.Как се справяш и с работа,и с тях?
макар 4е нямам много време ще намеря някой половин 4ас докато спи мъника
ще потърся и в торентите за упражнения по йога. Момичета 
че утре трябва да ставам по рано от обикновено ще водя вече никол на градина един час по рано за да не закъснявам за курса, трастиката ме зове момичета.