6-то Тортено предизвикателство, Февруари 2010

• 18 895
  • 334
  •   1
Отговори
# 15
И аз незная дали ще участвам този път,но поне ще ви следя.

# 16
  • София
E, и аз май съм от кибиците тоя път   Rolling Eyes ама не се знае, де!

# 17
Записче и от мен  Grinning.....ако не успея да се включа/ще направя всичко възможно все пак/....поне ще ви наблюдавам какви шедьоври ще сътворите  Peace

# 18
  • Plovdiv->Toronto
Запис Mr. Green. Имам идея, този път ще се съсредоточа на една торта, за да я свърша навреме и без оправдания, ако мога  Laughing ...

# 19
Живот и здраве и аз мисля да опитам пак,харесват ми тези предизвикателства. Идея още нямам,ама аз и за предното нямах. Всичко с времето си  Grinning

# 20
Защо ли са ми познати всичките тия постове отгоре??????
Интересно ми е , кой гласува за тази тема  newsm78 ..... като гледам, половината са с идеи но без желание за изпълнение /като мен/, другата половина са без никакви идеи и даже няма да участват?????   hahaha  Какво ще правим този път, наистина незнам.  Rolling Eyes  Аз лично идеи имам, желание за такава торта нямам, камо ли пък да я правя ей така, за спорта......    smile3515     мрън-мрън-мрън...   comp03
Освен да направя един родилен дон за Фиолетката. И без това ме остави да си избирам сама украсата на родилната и торта ....   Joy

# 21
Ванче ако знаеш само как ме развесели. Joy

Аз този път няма да участвам, но ще ви следя какви красоти ще сътворите. Hug

# 22
  • варненка от София
Ех, ха дано остане някой да прави торта, че да може да се определи следващото предизвикателство, че вече ми се участва пак  Mr. Green

Ванче, аз ти кажа не съм от гласувалите за темата  Flutter А за родилния дом идеята е супер, хубаво е и г-н Фиолет да го изтипосаш у композицията с китка под прозорците, в очакване един вид.

# 23
А за родилния дом идеята е супер, хубаво е и г-н Фиолет да го изтипосаш у композицията с китка под прозорците, в очакване един вид.
Ами идеално ще стане. Значи сграда няма да има. Фиолетката на преден план и сградата е скрита зад нея. Хохохохо!!! Пък вие си я представяйте  hahaha

# 24
  • варненка от София
А за родилния дом идеята е супер, хубаво е и г-н Фиолет да го изтипосаш у композицията с китка под прозорците, в очакване един вид.
Ами идеално ще стане. Значи сграда няма да има. Фиолетката на преден план и сградата е скрита зад нея. Хохохохо!!! Пък вие си я представяйте  hahaha

И аз ще дойда значи да прикривам сградата, ако има нужда  Mr. Green

# 25
  • София
Добре, че ми се рестартира рс-то, че да отида да си търся темите с публикации, да попадна на Предварителната, че да видя, че сте отворили тази....мдаааа....

Идея - да, желание - да, време - да...Чудя се какво ли този път ще ми попречи да си реализирам пълноценно идеята...Мързел???? Дааааа, може би + липса на концентрация и воля:) Но, това е то, моя милост:)

# 26

И аз ще дойда значи да прикривам сградата, ако има нужда  Mr. Green

Муахахахаха  newsm48
Добре, че още сивото ми вещество не е придобило отчетлив сивкав оттенък, та не мога да ви отговоря подобаващо ....  Joy Joy Joy  Марулче, аз и ти пред дома, а как`ни Ванче на типичното й превозно средство прави кръгчета около нас  Twisted Evil

Айде, ще ви следя, а ако ми остане време ще реализирам и идеята която хрумна г-н Фиолет!!!!

# 27
Виолетка, честито!!! Аз дори не знаех, че си родила на 14-ти! Да ти е жива и здрава Изабела! Прекрасно име!Къде може да ви се порадва човек снимково?Wink

# 28
Eхеееееееееееееееей, архитектите???? Къде сте????
Януари почти мина! Докъде сте със сградите????? Някой положи ли основите вече???  piasyk pironi badcomp

# 29
аз имам план  bowuu
ноо чакам да ми махнат гипса

Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт