6-то Тортено предизвикателство, Февруари 2010

• 18 895
  • 334
  •   1
Отговори
# 30
Дими ти и нужда от самодисциплина ...к'во да кажа аз  Mr. Green
Eхеееееееееееееееей, архитектите???? Къде сте????
Януари почти мина! Докъде сте със сградите????? Някой положи ли основите вече???  piasyk pironi badcomp
В рецесия сме ...строителния бизнес е най-жестоко засегнат  Mr. Green Joy ...смея се аз ,ама хич не е за смях , че от там идват парите в къщи  ooooh!

# 31
Шансовете ми да се включа в това издание на предизвикателството гравитират някъде около нулата  Joy . По-лошото е, че шансовете ми да се включа в следващото са още по-малки, освен ако не реша да правя торта в интервалите му контракциите  Laughing . За по-нататък пък съвсем не ги виждам нещата ooooh! .

# 32
Аз имам идеята, имам материалите, сега остава само времето да намеря. Мисля, че ще успея да я вместя единия уикенд, дано не ми мине котка път. Засега съм затрупана с работа покрай една изложба, в която участвам и нямам време да дишам направо, добре че половинката ми напомня от време на време Laughingooooh!

# 33
  • варненка от София
Ааааа, Клеърче, ти ако си харесаш следващата тема, можеш и предварително да спретнеш тортата. Аз как правих март мисец, юлската икебана, щото и аз юли миналата година бях на тепиха  Wink

Доня Коприва, това с гипса и строителството много ми се върза добре, ама на теб едва ли ти е до смях  Crazy

Аз ще чакам да ви гледам творбите с интерес и ще се моля да изберете по-благодатна тема за следващото предизвикателство  Praynig

# 34
Аз няма да успея да участвам,но ще съм наблизо!
Успех!  bouquet

# 35
Ех, дано да се съберем повече момичета, че нещо доста отпаднаха от класацията.

Аз вече идея имам, дано и време да имам да я направя. Само едно ме притеснява - че трябва да е торта. Няма кой да я яде у нас  Crazy
Дъми не става ли? Blush

# 36

Таз пък нахална .... Дай направо готови сгради да си накупим в макетен вид и да им лепнем по едно захарно цветИ  Joy  Предполагам, че ако дъмито е кръгла торта, а отгоре е моделираната сграда ....

# 37

Таз пък нахална .... Дай направо готови сгради да си накупим в макетен вид и да им лепнем по едно захарно цветИ  Joy  Предполагам, че ако дъмито е кръгла торта, а отгоре е моделираната сграда ....

Тцъ, искам дъмито да е стереопоръ, а отгоре да си я декорирам цялата сграда, демек ша прая 3D торта сграда, разбираШ ли? хаха

Аку не можИ, ще съ боря тогаз, кво да прая?! Ще ти я донеса ти я ядеш, ша знаиш! hahaha Да те видя аз тогаз Sunglasses

# 38
  • Vaudreuil Canada
Дарилка и на мен яденето ми е проблема - май ще я донеса на колегите ... ама то малко колеги останаха та няма да се справят - втори вариант да я пратя на колегите на мъжа ми .. там са повечко - ще се справят. Остава да измисля и идея щото нещо се обърка програмата та не остава много време за размисъл...

По разните конкурси и работи все обясняват че може да е дъми ако проекта е реално-изпълним и с истинска торта. Така че аз лично не бих възразила стига такова условие да е спазено.

# 39

По разните конкурси и работи все обясняват че може да е дъми ако проекта е реално-изпълним и с истинска торта. Така че аз лично не бих възразила стига такова условие да е спазено.

Да, и аз това имам предвид. Ако проекта е сграда с 4 страни например, викам това кубичното нещо, то да е от стереопор. А всичко останало отвън, елементи, джуфки да е от тесто. Пък и после ще мога да си я гледамммммм  Joy
Нямам предвид да издялкам Айфеловата кула от сетреопор и отгоре само да й метна един чаршаф. hahaha

# 40
  • варненка от София
Аз пък тази вечер с носталгия си седя и си мисля, че няма да участвам и започнах да вихря едни планове, ама...

Повод открих за тортата, сега остава да видим дали ще мога да я реализирам.

# 41
Аз пък тази вечер с носталгия си седя и си мисля, че няма да участвам и започнах да вихря едни планове, ама...

Повод открих за тортата, сега остава да видим дали ще мога да я реализирам.
Ето това е приказка!    smile3501   

# 42
  • варненка от София
Не се стърпявам, ама един поздрав за миналогодишното юлско начинание Икебана   Whistling Whistling WhistlingMr. Green http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=351976

# 43
Марулка, направо ме разби  Joy Joy Joy Joy

# 44
Марулчееееееееееееее...... браво на тебе! Утрепа ме!  hahaha
Айде, другия месец ще се реванширам и ще върна поздрава с "Градил Илия, килиИИИИИияяяяяяяя......... "  Mr. Green  Drunk

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 17:48 от van444eto

Общи условия

Активация на акаунт