6-то Тортено предизвикателство, Февруари 2010

• 18 937
  • 334
  •   1
Отговори
# 270
мъжът ти може да помогне, като г-н Фиолет, той май помагаше последния път  Joy  Peace ...

smile3521   И само колко го плюва това шоколадово тесто ...  Joy Joy Joy  Много се смях с него Heart Eyes

# 271
Клер, не можем да ти пратим Ванчето да ти го разточи, но мъжът ти може да помогне, като г-н Фиолет, той май помагаше последния път  Joy  Peace ....
Ама нямате проблем, бе! Тя ми е на път за офиса. Колко му е да мина оттам. Ще пием по кафе, ще и се порадвам на шкембето и после ще ви разкажа подробно колко дебела е Клеърката.  hahaha
Ей, сега да не вземете да се обремените всички и да си правите предсрочно тортите!!! Предупреждавам ви, че ако темата се окаже заразна, аз няма да припаря тук!!!  newsm66
Пу,пу,пу!!! Да не ми е уроки!!!  fingerscrossed  condomuu Flowers Four Leaf Clover bishop

# 272
  • у дома
Ей, сега да не вземете да се обремените всички и да си правите предсрочно тортите!!! Предупреждавам ви, че ако темата се окаже заразна, аз няма да припаря тук!!!  newsm66

то не се знае, знае ли се  Mr. Green ама и на мен туй ми хрумна  Joy hahaha Joy

# 273
  • варненка от София
Ей, сега да не вземете да се обремените всички и да си правите предсрочно тортите!!! Предупреждавам ви, че ако темата се окаже заразна, аз няма да припаря тук!!!  newsm66

то не се знае, знае ли се  Mr. Green ама и на мен туй ми хрумна  Joy hahaha Joy

Що, ти да немаш нещо предвид, м?  Flutter

# 274
Е Блу що тъй бре ....давай , виж какво е сладко това на снимката дето си го сложила ( още едно) .
Ний дето сме с по 2 вече сме done ...поне аз де  Mr. Green

Клеър то кога е дюто ? Ще каниш на шауър ,колко му е Далас ,има няма 600 мили  Mr. Green

Аз бих направила на снахата че юли ще ставам леля ,но път за Бг не се отваря , тъй че мъжо ще я яде ( като не ще да отпусне 5 хилядарки за билети )  Crossing Arms

# 275
тъй че мъжо ще я яде ( като не ще да отпусне 5 хилядарки за билети )  Crossing Arms
Уууууууууууууу! Дзифтаааааааааааар!!!!! А ти не се заричай, щото там по Америката нали е модерно да сте с по 3 бройки.... Ааааааааааайде..... действай!!!!
Мене Фиолетката ме прецака.  Twisted Evil  Много се надявах, да я гепи мързела и да ми заръча аз да и правя тортата. Даже бях и я измислила, но гадината ме предаде!!!! Обаче аз я прецаках, ама тя ще ви разправя как като му дойде времето да ви разказва тортата си....  Joy Joy Joy

# 276
  • у дома
аре сега некой да ме светне къФ е тоя бейби шауър и коги точно се прави newsm78  newsm78  Blush

van444e, не тъ е срам!  Crossing Arms marulka, raya, много пък сте важни, човек да не си помисли нещо Naughty  Laughing  

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 10:26 от blueeye®

# 277
Всичките ми бременни приятелки родиха...пу...
Явно ние ще си я ядем

Поне си имам идея, която тлее от много време...

Обаче ако е заразно ще дезертирам...нямам сили за повече чааавета!

# 278
  • варненка от София
аре сега некой да ме светне къФ е тоя бейби шауър и коги точно се прави newsm78  newsm78  Blush

van444e, не тъ е срам!  Crossing Arms marulka, raya, много пък сте важни, човек да не си помисли нещо Naughty  Laughing  

Важни сме я, ето, че имаш да ни догонваш, водим те с една обиколка  baby_neutral

# 279
Това, скъпа ми Блю е един такъв любим мой термин, подобен на друг любим мой термин "кътър". МноУ обичам такива чуждоземни екзотични думички, написани с БГ буквички. Но пак добре че не е "beibi 6аuar", щото и така е доста екзотично .....  hahaha Направо ми бъркат в джигера, термини изписани по този начин .
Казано накратко, ще трябва да правиш торта на бебешка тема. Кеф ти раждане, кеф ти погача, кеф ти кръщене /не говоря за торта кръст/. Тортата трябва да направиш през Юли вместо да ходиш на море, а ние ще я изкоментираме през Август, когато АЗ ще ходя на море.
Нещо да ти е ясно???  Tired

# 280
  • варненка от София
Принципно по хАмерикански шауъра е първото бебешко парти, преди бебо да се роди. Събират се там мацки разни и подаряват на бъдещото бебче всякакви красотички, по филмите го има доста - Приятели, Сехът и градът и т.н. Иначе и аз като Ванчето си го интерпретирам по-скоро бебешка торта, може да е на всякаква тема - добре дошло вкъщи бебе, чакаме те бебе, честито ти прохождане бебе, първата погача на бебо - с две думи обобщено бебешки торти секви.

# 281
Събират се там мацки разни и подаряват на бъдещото бебче всякакви красотички, по филмите го има доста -
Мдаааааааааа и се чува само "Уаааууууууууу.... Йеееееееееее............ Оооооооооооооооо..... Аааааааааааааааа....." и всичко това е на "горно ДО".....  Rolling Eyes Всичкото това квичене и цвърчене и просто .........  #Crazy
, може да е на всякаква тема - добре дошло вкъщи бебе, чакаме те бебе, честито ти прохождане бебе, първата погача на бебо -........
Предлагам нова подкатегория: "ПОЖЕЛАВАМ ТИ/СИ БЕБЕ!!!"  Heart Eyes Сещам се за няколко човека!  Wink  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 282
  • Vaudreuil Canada
van444eto ти гледай да не те сложиме тебе в тази категория ...  hahaha

# 283
  • у дома
хахахххахаххахаха

такаа, за шауъра лично аз би могло да се включа, ако се нампна/ем, знам ли  Thinking ама за онез другите, би ми било доста трудно, предвид 4-те месеца време  Joy hahaha Joy

van444e
, нищу не разбрах, а ти да имаш да взимаш, аз морето нЕма да го пропусна, пу пу пу пу пу  bishop bishop bishop

marul-че
точно в тез филми съм гледала, ама не бех съвсем сигурна, щото нали уж не било убаво преди да се роди детето, да се купува каквото и да било за него, камо ли торти да му се правят  newsm78   hahaha   Mr. Green    smile3534

van444eto ти гледай да не те сложиме тебе в тази категория ...  hahaha

rotfImbo

# 284
  • Vaudreuil Canada
Абе не знам какво дават по филмите, но това което аз знам е че се прави малко преди бебето да се роди в повечето случаи е изненада за бъдещата мама организира се от някой близък на мамата и на мероприятието се носят подаръците за бебето - асоциирам го с нашата погача, но е по-практично щото така имаш всичко за бебето предварително. По отношение на суеверията - тук явно нямат такива притеснения а ако нещо стане с бебето (най-добре да не става нищо лошо) повечето магазини приемат обратно закупените от тях неща така че няма опасност да се мине човек (което си е основно нашенско притеснение).
В повечето случаи на мероприятието се играят игри и пада голямо забавление - като има и награден фонд/подаръци за спечелилите в различните игри - пиене на напитка с биберон, предричане пола на бебето и един от позналите с томбола взима наградата след като бебето се роди, въобще голям купон пада - аз чисто такова парти не съм имала, но колегите ме изненадаха с една огромна кошница с подаръци за бебето в последния ми работен ден (две седмици преди термина).

За съжаление около мен няма никой подходящ за такава торта тъй че ако тръгна да правя нещо ще си го ядем сами в къщи и като сложим в добавка че темата не ме подкарва хич на творчество ... хич не я виждам освен ако не направя нещо на инат....

Общи условия

Активация на акаунт