Нови придобивки и тенденции есен-зима-2005/2006

• 32 979
  • 656
  •   1
Отговори
# 630
  • Все на втория етаж

Ами, аз не мога да видя нищо. Cry
А много искааааам...

# 631
Подозирам,че е някакъв боди чорапогащник,че вчера ги коментирахме с нея,ама тя ще си каже какво по-точно е,като влезе в нета.Аз от същия сайт съм си харесала един боди чорапогащник,на някакви пеперуди.Харесва ми....  Flutter
В момента обаче за съжаление го няма в каталога им и няма как да ви го покажа..а снощи беше там..явно се купуват нещата Twisted Evil

# 632
Подозирам,че е някакъв боди чорапогащник,че вчера ги коментирахме с нея,ама тя ще си каже какво по-точно е,като влезе в нета.Аз от същия сайт съм си харесала един боди чорапогащник,на някакви пеперуди.Харесва ми....  Flutter
В момента обаче за съжаление го няма в каталога им и няма как да ви го покажа..а снощи беше там..явно се купуват нещата Twisted Evil

Това ли?  Wink

# 633
 Същото  smile3521

# 634
  • Бургас
Аз пък съм имала такъв (само дето беше изчистен и фин) и да ви предупреда да не си купувате, че седи просто отвратително. Ужасно грозно се очертава под дрехите и на дупето седи все едно си с някакви смешни гащи  Crossing Arms, а аз с такъв мерак си го купих.

# 635
Ами то не е ли за по-специални случаи ...  Wink luvbed

# 636
  • Бургас
е да де ама съм семейна от скоро (няма как да се телепортираме направо в леглото, ред си има ...... или да го накарам да изчака да се преобуя)

# 637
хаха,голям смях с тоя чорапогащник! Веднага си представих как се прибирате и ти се мяташ да го обуваш  Crazy

А за какво са тези дупки отстрани на бедрата?  Thinking Като те е хванал мъжа ти на къс пас,да не му се пързалят ръцете ли?  Twisted Evil

# 638
Като те е хванал мъжа ти на къс пас,да не му се пързалят ръцете ли?  Twisted Evil

Мухахааа, къде го измисли тоя къс пас  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo

# 639
  • Бургас

А за какво са тези дупки отстрани на бедрата?  Thinking
Като цяло май си в заблуда (и дупката отдолу не е за това за което явно си мислиш Whistling). Чорапогащника имитира чорапи и жартиер, но е 2 в 1.

# 640

А за какво са тези дупки отстрани на бедрата?  Thinking
Като цяло май си в заблуда (и дупката отдолу не е за това за което явно си мислиш Whistling). Чорапогащника имитира чорапи и жартиер, но е 2 в 1.

Ми чудесно, само дето никак не прилича на чорапи с жартиери. Пък и нали казваш, че не ти е удобен, значи отпада като нещо, което човек трябва да притежава в гардероба си

# 641
  • Бургас
е да де Бубе, аз за това говоря: хич не ви трябва и вие да се набутвате  Tired

# 642

Това ли?  Wink

Много е яко.

# 643
а що не се отваря...на мене ми се отваря линка...Да бодичорпогащник е  Laughing Laughingно е леопардов не е този на пеперудите\нямаше го него\ значи този е направо костюм то така и пише на опаковката.С дълги ръкави и надолу е цяло няма дупки по него за никви цели Mr. Green Mr. Green.ебеличък е и стои суперрррррррррррр вече го измерих Laughingинтересното е няма номер а има само ограничение в кг от 45-80кг.

# 644
  • Sofia
Аз това искам да си купя, жалко, че не го видях преди маскения бг-мамски купон!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт