За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-3

• 44 207
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Госпожичка Клавèл   bouquet

# 241
Ух, те са дворни котки, женски са, да. Не знам, мисля, че няма да ги кастрираме Confused.  А иначе валериана ги привлича. Май ще взема да се обърна към ветиринар да видим дали няма някакъв препарат. Голяма напаст, пфу Confused.

вземи и наръси обилно с черен пипер на зърна и го остави там да си седи .....край на котешкото пикане там ...проверено лично  Peace

# 242
Имам въпрос. Малко гнусен, ама ми трябва разрешение, щото не се изтрайва вече ooooh!.

Кухнята ми е на първият етаж. На перваза отвън постоянно се мъкнат разни котаци и не ща да ви описвам на какво прилича стъклото ми - постоянно е опикано Sick. Кажете, моля, начин да ги прогоня да не идват там. Има една подробност, че имаме 2-3 наши котки, които също стоят там понякога Rolling Eyes. То е ясно, че мъжките идват заради тях, ама Rolling Eyes....

Имам същия проблем, но с входната врата. Разни чужди котаци, които се навъртат около нашата женска постоянно я опикават  Sick
Не съм намерила решение до момента ooooh!

# 243
Ух, те са дворни котки, женски са, да. Не знам, мисля, че няма да ги кастрираме Confused.  А иначе валериана ги привлича. Май ще взема да се обърна към ветиринар да видим дали няма някакъв препарат. Голяма напаст, пфу Confused.

вземи и наръси обилно с черен пипер на зърна и го остави там да си седи .....край на котешкото пикане там ...проверено лично  Peace

Наистина ли? Ще пробвам тогава. Щом е проверено, благодаря Hug!

# 244
 Да попитам и аз - виждали ли сте някъде первази като тези от снимките -
http://www.nashdom-bg.com/files/1(115).jpg или http://www.nashdom-bg.com/files/10(6).jpg

Навсякъде продават само едни от пвц или дървени, но са все стандартни модели, а аз търся точно такива - като плоска широка дъска, заоблени в горния край и никъде не мога да намеря. Освен да са поръчка, трябва да питам някой дърводелец май.
Много моля, ако някъде сте мернали подобни да ми кажете, предварително благодаря. Hug

# 245
Да попитам и аз - виждали ли сте някъде первази като тези от снимките...
Приличат ми малко на кабелни канали.
Ако ти харесват визуално, ще ти свършат и работа за кабелите.

Не е проблем и да се направят.

# 246
  • Пловдив
На мен пък ми прилича като да не са заоблени в горния си край.
Предполагам ефекта няма да е същия ако са пласмасови като за кабели  Rolling Eyes
Виждала съм да се продават дървени летвички - чамови, без никакви орнаменти по тях. Мисля, че ако няма да криеш кабели под тях ще свършат работа. Предполагам може да си ги поръчаш да ти ги заоблят от едната страна и да ги лакират.   Peace

# 247

Emiliika, разгледай тук: http://www.artistico.bg/shop/cat/135

не са точно като тези от снимките, но може да ти харесаш нещо

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 13:12 от zllate

# 248
Помагайте,трябва ми шивачка.За София става въпрос,Сердика или Зона Б-5.

Благодаря!

# 249

Наистина ли? Ще пробвам тогава. Щом е проверено, благодаря Hug!

Котките също мразят миризмата на цитрус, така че можеш и да напръскаш с лимонов сок по перваза. Друг вариант е да посипеш лют пипер по перваза, та като стъпят и си близнат лапите...  Twisted Evil и да не припарват пак. Също съм чела че не обичат миризмата на здравец, така че можеш да сложиш някоя саксийка наблизо. Трябва да те предупредя обаче, че ние сме пробвали и черен пипер, и люто, и лимон, и нищо не помогна с един нахален котарак, въпреки че нашата навън никога не излиза и е кастрирана на всичкото отгоре! Гледаха се през прозореца и той си цвъкаше за всеки случай. Тия гадини са упорити. Дано ти да имаш повече късмет!

# 250
Дидитка, мерси за многото идеи  bouquet! Засега съм пробвала с белина - нищо Rolling Eyes. Следва черният пипер и лютото. Здравеца е хубава идея Thinking. Ще си сложа на перваза напролет.

# 251
Някой поръчвал ли е мебели от мебелна къща Явор, ако да , доволни ли сте?

# 252

Котките също мразят миризмата на цитрус, така че можеш и да напръскаш с лимонов сок по перваза. Друг вариант е да посипеш лют пипер по перваза, та като стъпят и си близнат лапите...  Twisted Evil и да не припарват пак. Също съм чела че не обичат миризмата на здравец, така че можеш да сложиш някоя саксийка наблизо. Трябва да те предупредя обаче, че ние сме пробвали и черен пипер, и люто, и лимон, и нищо не помогна с един нахален котарак, въпреки че нашата навън никога не излиза и е кастрирана на всичкото отгоре! Гледаха се през прозореца и той си цвъкаше за всеки случай. Тия гадини са упорити. Дано ти да имаш повече късмет!

Имам здравец из целия двор, изобщо не им пречи, имам и огромна саксия със здравец на сантиметри от вратата и пак си пикаят на нея  Laughing

# 253
По повод пак на котките, прощавайте, че ви занимавам с такива пикливи истории ooooh!, но  една мацка ме подсети, че белината ги привлича даже Thinking. Нали се слага там, където искаш да приучиш малко коте да ходи, ако е домашно. И здравеца явно ще отпадне Rolling Eyes. Ще пробвам с лютото обаче. Последната седмица упорито ги гоня гадините като съм там, и май не припарват толкова често Rolling Eyes.

# 254
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е мебели от мебелна къща Явор, ако да , доволни ли сте?
И мен ме интересува. Харесала съм си някои техни неща...

Общи условия

Активация на акаунт