За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-3

• 44 196
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Бенджи, Госпожичке, благодаря за отговорите. Утре ще поръчам едно надуваемо (Интекс), гледам че не са скъпи.

# 481
  • Пловдив
Нашето е с размери на спалня, купувано от Юск, мисля, струваше 30 - 40 лв. преди няколко години. + десетина лв. за помпа /не съм сигурна за цената/.
Сега не знам колко са.

# 482
  • София/Осло
Бенджи, Госпожичке, благодаря за отговорите. Утре ще поръчам едно надуваемо (Интекс), гледам че не са скъпи.

Точно на Интекс е нашето  Peace

# 483
Христос Воскресе!

Имам питане за тази рокля http://www.album.bg/steluka/images/22543956/
Изцапах я с фон дьо тен,и останаха петна(като избеляло),малки са,но с какво да ги залича?
Ако я боядисам,ще се развалят и белите ленти,някакъв маркер,не знам?
Някакви предложения?
Благодаря  bouquet

# 484
Аз и друг път съм писала за Тест гел - препарат за измиване на съдове, най-простият съществуващ сигурно, който съм го признала за всякакви петна. Опитай да натъркаш с него. Може да не се махнат от първият път, но все пак ще се махнат.

# 485
  • Варна
Аз и друг път съм писала за Тест гел - препарат за измиване на съдове, най-простият съществуващ сигурно, който съм го признала за всякакви петна. Опитай да натъркаш с него. Може да не се махнат от първият път, но все пак ще се махнат.
А дали ще стане за бял пуловер?  Rolling Eyes Не знам от какво са петната.

# 486
polin_a ,аз ще пробвам,но ми стои като избеляло,дали ще стане?
Прала съм я,поне 5 пъти и файда йок!

# 487
Знаете ли къде в София има пункт за вторични суровини?

# 488
А дали ще стане за бял пуловер?  Rolling Eyes Не знам от какво са петната.

Ами докато не пробваш, няма да разбереш. Аз правя така - навлажнявам самото петно с вода, натърквам с гела и оставям в леген с гореща вода, но толкова, че просто да поддържа влагата върху тъканта. На другият ден разтърквам, оставям пак да се кисне и така 2-3 дни. Даже с нокът съм стъргала самото петно с гела. Така се третира в самата тъкан. После в пералнята. След 3-4 изпирания са ми излизали доста упорити петна.

polin_a ,аз ще пробвам,но ми стои като избеляло,дали ще стане?
Прала съм я,поне 5 пъти и файда йок!

Пробвай така, както го описах. Дано да се изчисти, защото роклята е много яка Peace.

# 489

За какъв вид вторични суровини?

# 490
  • София
Скапах си чопъра на пасатора и искам да си купя нов, че често го ползвам - някой да знае от къде? Търсих в нет-а, но не намерих инфо. Или някакъв друг индивидуален малък чопър.

Влизам да питам дали някой е спал на сгъваемо/походно/надуваемо легло. Много ли е неудобно?  Трябва ми за дете на 10 г., за 1-2 месеца ще се наложи да го ползва племенницата ми. Нямам много място вкъщи, мислех за фотьойл-легло или малките диванчета (тип Сънчо) за детската, ама и те не ми струват удобни за продължително спане.

Ние също имаме надуваемо легло на Интекс, голямо колкото спалня, високо, спали сме близо месец на него с мъжа ми. Удобно е за кратко спане и за гости Simple Smile

# 491
  • София
   Здравейте, обръщам се с въпрос към тези, които вече са си сменяли щранговете?Как процедирахте с тоалетните?Аз без тоалетна не мога и един час, а ден или два да не говорим.

# 492
  • София
   Здравейте, обръщам се с въпрос към тези, които вече са си сменяли щранговете?Как процедирахте с тоалетните?Аз без тоалетна не мога и един час, а ден или два да не говорим.

Майсторенето вкъщи беше не повече от 30 мин., а вода нямаше от 9 до към 17 часа. За тоалетната бяхме сипали в кофи вода.

# 493

За какъв вид вторични суровини?

Хартия - вестници и списания.

# 494
  • София

Майсторенето вкъщи беше не повече от 30 мин., а вода нямаше от 9 до към 17 часа. За тоалетната бяхме сипали в кофи вода.
  Благодаря! Hug То хубаво с кофи, ама не сменят ли и тръбата за мръсната вода?На мен не ми е проблем липсата на вода, ще налея два бидона, проблема ми е ползването на тоалетната.

Общи условия

Активация на акаунт