За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-3

• 43 317
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Моля,Благодаря! благодаря ти. Цената ме устройва. Около тази сума очаквах да са материалите.

# 691
Наскоро попаднах на това:

серия Водопад на КАИ

Изглежда интересно на стена, а цената е 30лв. на кв.м.

# 692
 Здравейте, не знам дали въпроса ми е за тук, но ще си го задам.

Купихме готварска печка Горение и на третия ден осветлението на фурната изгасна. Купихме нова крушка, но и с нея не свети. Викнахме сервиза, който поддържа гаранцията на печката и се оказа, че на фасунката се е счупила някаква пластина и не прави контакт. Техниците казаха, че ще поръчат нова фасунка, но трябвало да си заплатим монтажа защото цитирам " повредата не е по вина на сервиза"  .  Crazy
 Гаранционната карта ми е в тях, но почти 100% съм убедена, че там пише, че в гаранцията не влиза само крушката, защото се води консуматив. Тоест фасунката си влиза в гаранцията нали? Тоест те ще получат фасунката безплатно от сервиза на Горение, но аз ще си платя монтажа.
 Въпроса ми имат ли право според вас да ме карат да си плащам монтажа ?

Благодаря предварително   bouquet

# 693
  • София
След като не си я докоснала даже и се е счупила мисля че можеш да поспориш..поне никога не вреди Crazy

С нашата печка имахме проблем спряха да работят два от котлоните. Момчето като дойде се оказа че не е свързана правилно и е затова, т.е. наша е вината, оправи всичко от-до и взе само 20лв, след което ни записа гаранцията като валидна занапред. Но мисля че ако е правилно свързана печката не би трябвало нищо, ама нищичко освен крушката да ви бърка в джоба!

# 694
Здравейте ...
Надявам се тук да намеря отговор на въпроса си. Питането ми е следното:

Счупи се дръжката на дограмата на терасата. Т.е ... дръжката си е на мястото, врътка си се, но прозорецът не може да бъде отворен. Явно е счупен механизмът.  Crossing Arms

Случвало ли се е на някой подобно нещо?

# 695
Хора,колко струва детски билет с автобус до морето?
Има ли намаление?Детето е на 4,5г.

# 696
Моля,Благодаря! ,на половин цена с автобус.Около 10-13 лв. в зависимост с коя фирма пътуваш.
По-добре с влака,там плаща само 0,50 ст. за място.

# 697
Изпуснах момента....искам да пътуваме в събота вечерта.
Остава автобуса

# 698
Здравейте, дано не бъркам темата  Thinking  имам  спешен въпрос.На мебели венге и стени в оранж и жълто какви  цветове паркет и холна гарнитура отиват?

# 699
Здравейте, искам да си сложа вътрешни хоризонтални щори, но съм затруднена в избора на цвят. Дограмата ни е златен дъб, по принцип искам щори в бяло. Дали ще си подхожда?

# 700
  • София
Здравейте, дано не бъркам темата  Thinking  имам  спешен въпрос.На мебели венге и стени в оранж и жълто какви  цветове паркет и холна гарнитура отиват?
Ние също ще сме с оранжеви стени  и мебели венге! Ламината, който купихме е доста тъмен , но тук-там има светли жилки. За меката мебел сме още далеч, но като дойде време  ще търся нещо в бежаво или оранжево. В твоя случай може да е в жълто и да комбинираш с оранжеви възглавници. Ако сложиш тъмен паркет, според мен трябва да се сложи някакво по-светло килимче(пак може жълто или оранж). Всичко е въпрос на личен вкус и цветоусещане, но според мен ако играеш с нюансите на тези цветове ще се получи добре.

# 701
Много  благодаря за съвета  bouquet 

# 702
Имам сандали от изкуствена кожа,цяла седмица вече си ги нося,но дясната издава страшно гаден звук,като ходя Sick
Супер удобни,но скърцат - какво да ги правя?

# 703
Ти направо ме уби,как скърца? Joy Joy Joy
Къде скърца?

# 704
Като казахте сандали... Купих на малката много хубави, кожени, но миришат много гадно. Мислех, че да няколко дни ще се оправи, но вече мина седмица и са си все с такава гадничка миризма, само малко понамаляла. Някакви идеи.

Общи условия

Активация на акаунт