За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-3

• 44 207
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
И аз да попитам: става въпрос за Стийм Моп. Има ли някой такова чудо? Върши ли работа? Или е само реклама... newsm78 Абе, заслужава ли си?

Албенче, всичко, що се купува от Топ шоп и подобните му измислени магазини, е боклук за мен Naughty. Майка има от онова другото, Туистър не знам какво си, еми голям боклук. Абе не си хвърляй парите на вятъра Crossing Arms.

# 346
  • Пловдив
Бе не е за мен, кумеца ми пита и аз му викам: не знам, кумец, ма ши питам на едно място, дет знаят... Laughing
ПолиHug

# 347
Бе не е за мен, кумеца ми пита и аз му викам: не знам, кумец, ма ши питам на едно място, дет знаят... Laughing
ПолиHug

Не, не и не. Не се лъжете по тези фалшиви измислени реклами Naughty. Освен ако не искаш да му направиш мизерия на твоя човек Mr. Green

# 348
  • Пловдив
Ааа, не ща да му правя мизерия... Mr. Green

Питането ми е напълно сериозно. Между другото, и аз мислех, че е боклук, но не съм се интересувала лично никога...

Поли, направо трябваше да питам май в "лъвската" темичка... Mr. Green

# 349
Дедо, питане имам, а не ми се пуска тема; упътиха ме други съфорумки тук и сега чакам отговор.
Ако евентуално някой знае отговора на моята питанка, де.

По всичко личи , че аз ще ти отговоря! и моята е Горение и преди време ий се скапа таймера, а с него е свързано ел. таблото - копчета програми...
Та техника дойде и каза , една сума , не искам да казвам
Дано не това , но щом е в гаранция викай техника
Виж в книжката - техника , трябва да е от сервиза , който са посочили.
На моята си е сервиз "Горение"
Но моята отдавна не е в гаранция.

# 350
...Поли, направо трябваше да питам май в "лъвската" темичка... Mr. Green

Е, то това е ясно, че там сме компетентни по всички въпроси hahaha.

Дедо, питане имам, а не ми се пуска тема; упътиха ме други съфорумки тук и сега чакам отговор.
Ако евентуално някой знае отговора на моята питанка, де.

По всичко личи , че аз ще ти отговоря! и моята е Горение и преди време ий се скапа таймера, а с него е свързано ел. таблото - копчета програми...

Само да споделя, че и моята печка е такава. Когато спре тока, ако не е настроен часовника, а мига на нули, фурната не тръгва. Но тук май става въпрос само за работа при вентилатор newsm78. Иначе работи ли добре? Пък и щом е в гаранция, какво я мислиш толкова? Викай там когото трябва. Моята отдавна не е също.

# 351
  • Варна
Здравейте  и честит национален празник !

Имам питане : Знае ли някой къде трябва да бъдат изхвърлени стари електро-домакински уреди ( бяла техника ) ?   newsm78
Интересува ме и принципно , но най-вече къде конкретно във Варна мога да направя това .
Ще бъда много благодарна за съвет .   Heart Eyes

# 352
Kakwa e cenata na kompresor za frizer?
Извинете за маймуницат , но съм бясна

# 353
  • София
Момичета, как мислите, достатъчно мощен ли е този абсорбатор за ползване в голямо общо помещение http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=22_154_220&products_id=19145

# 354
Кажи колко е голямо помещението, да сметнем кубатурата и колко метра тръбен път ще има аспиратора.

# 355
  • София
помещение на Г, кухнята в малката част и директен достъп и до прозорец за проветрение.

Общо помещението е около 40 квадрата
Тръбен път (от комина до уреда) - около 50 см

# 356
Според мен ще е достатъчно. За да е ефективен аспиратора трябва да може за един час да превърта 10 пъти въздуха в стаята. Този аспиратор е 900 куб/час, а стаята ви е около 100 куб. При положение, че вътре има и мебели пада количеството на въздуха (най-елементарно казано).
А за тръбният път се смята от аспиратора до самият край на комина. На всеки 3 метра тръбен път се губят 5% от ефективността на уреда.

Като цяло според мен този модел ще ви върши работа  Peace

# 357
  • София
rummi_pl много ти благодаря!

Чела съм, че има разлика между номинална мощност на мотора и изходна т.е. дърпаща мощност (също като при прахосмукачките) и масово уредите се рекламират с номиналната мощност, защото е по-голяма и по-впечатляваща, затова не бях сигурна това 900 какво е...

Иначе сме на първи етаж от 7, т.е. 30% от мощността се губи значи ....

# 358
  • София
Иначе сме на първи етаж от 7, т.е. 30% от мощността се губи значи ....

Не е ясно какво се губи и какво печели в случая, защото става дума за комин, а той има собствена тяга. Това за губенето важи за тръбопровод Peace

# 359
Здравейте  и честит национален празник !

Имам питане : Знае ли някой къде трябва да бъдат изхвърлени стари електро-домакински уреди ( бяла техника ) ?   newsm78
Интересува ме и принципно , но най-вече къде конкретно във Варна мога да направя това .
Ще бъда много благодарна за съвет .   Heart Eyes

Ето ти сайт, с координати. Поръчвали сме, но в София. Питай дали могат да ти кажат нещо за Варна.
http://www.eltechresource.com/

Ако не в Метро, техномаркет и подобни, които земенят старо , за ново. Ако ти нямаш нужда можеш да дадеш на някой познат да ползва отстъпката.

Общи условия

Активация на акаунт