Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - II тема

• 79 905
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Наи-евтино рибено досега съм купувала от и-бей. Ето от това:
http://cgi.ebay.com/3x-Omega-3-EPA-DHA-Alaska-Deep-Sea-Fish-Oil- … sh=item5634599051

Купих 3 бурканчета лятото и още не можем да ги изпием  Peace

С достаката 300 бр по 1000мг излизат 16лв   Peace

# 151
http://cgi.ebay.com/3x-Omega-3-EPA-DHA-Alaska-Deep-Sea-Fish-Oil- … sh=item5634599051

Shocked ммммммм....много изгодно.....и по БГ манталитет......що е толкова евтино(дали е и"читаво")?

# 152

Е вече тотално ме застреля  #Crazy  Свалям ти шапка  !

# 153
  • София

Shocked ммммммм....много изгодно.....и по БГ манталитет......що е толкова евтино(дали е и"читаво")?

хахах и аз това си помислих първо...оглеждам постоянно бурканчето и всичко ми изглежда наред....но няма гаранция никаква...това междувпрочем важии за скъпите  Peace

# 154
  • Пловдив

Вчера ми предложиха това масло - 120 капсули за 13,99лв.
Скъпо ми се видя. Има ли по евтино
Здравейте, след като най-сетне изчетох и двете теми за мазнините, реших и аз да се включа. Горепосоченото рибено масло и аз го купих онзи ден, тъй като се оказа, че и това на Фортекс много трудно се намира. След като затруднихме вносителите на Ескимо и ензимите, май се изкупи и маслото на Фортекс. Пинки, наистина някой може да те сметне за рекламен агент, ако бегло прегледа темите ти. След всичката информация, която сподели с нас, настана такова пазаруване, едва ли си го очаквал. Това не е заяждане!
Рибеното масло на АБОФАРМА е  120 капсули по 500 мг и пише, че се пие по 2 до 4 на ден, но ми се струва малко.  Аз го дадох на майка ми със заръка да пие по 3, ама май трябва да се пие 3 пъти по 2 за голям човек. Струва ми се подходящо и за деца, които пият капсули, тъй като са по-малки от Фортекс-а.

# 155

Купих 3 бурканчета лятото и още не можем да ги изпием  Peace

С достаката 300 бр по 1000мг излизат 16лв   Peace

хахах и аз това си помислих първо...оглеждам постоянно бурканчето и всичко ми изглежда наред....но няма гаранция никаква...това междувпрочем важии за скъпите  Peace
Какво пише друго на етикета?Дай повечко инфо? Hug

# 156
pepvaneva - независимо какво пише на този или онзи етикет, препоръчителните дози за възрастни са 3 г за жени и 4 г за мъже.

Валидни са от 15 г. възраст нагоре.

Този продукт излиза скъп: 120 х 0.5 г = 60 г. 60 г масло за 14 лв. Кажи им да си ядат ушите!

Смятам да ви зарибя да пазарувате от чужбина по интернет. Демек, ставам рекламен агент на митниците. bowuu

Като начало си извадете по една VISA карта. Та като кажем:"Хайде!" - да се готови.

# 157
pepvaneva - независимо какво пише на този или онзи етикет, препоръчителните дози за възрастни са 3 г за жени и 4 г за мъже.

Валидни са от 15 г. възраст нагоре.

Този продукт излиза скъп: 120 х 0.5 г = 60 г. 60 г масло за 14 лв. Кажи им да си ядат ушите!

Смятам да ви зарибя да пазарувате от чужбина по интернет. Демек, ставам рекламен агент на митниците. bowuu

Като начало си извадете по една VISA карта. Та като кажем:"Хайде!" - да се готови.

Знаех си аз ,че си" скрита лимонка" Mr. Green Laughing

# 158
Псочете тогава нещо по изгодно.

# 159

След репортажа по телевизията от митниците казаха, че ще опростят процедурата по получаване на колетите от там, само трябва да внимаваме да не се бутнем в ДДС-то  Wink Иначе картите отдаааавна ги имаме, само пари да има в тях!!!

Офф: Започвам търсене на нова работа ! Стискайте ми палци  Praynig!!! На старата заплатата не ми харесва!

# 160
Цитат на: Голямо дете

Офф: Започвам търсене на нова работа ! Стискайте ми палци  Praynig!!! На старата заплатата не ми харесва!
[/quote

успех Hug

# 161

Аз купувам Омега-3 на Fortex - 90 капсули х 1000 мг. и струва около 15,00 лв, но ако и него не може да намерите има и друго рибено масло на GNC - пак 90 капсули х 1000 мг., но около 18,00 лв.

# 162
  • Тука, под липите стари...

Аз купувам Омега-3 на Fortex - 90 капсули х 1000 мг. и струва около 15,00 лв, но ако и него не може да намерите има и друго рибено масло на GNC - пак 90 капсули х 1000 мг., но около 18,00 лв.

Аз купувам капсулите на GNC, но за около 14-15 лв.  - явно има големи разлики в цените. В дрогериите DM, рибеното масло е 60 капсули за 8 лв.

# 163
  • София

хахах и аз това си помислих първо...оглеждам постоянно бурканчето и всичко ми изглежда наред....но няма гаранция никаква...това междувпрочем важии за скъпите  Peace
Какво пише друго на етикета?Дай повечко инфо? Hug
feyaa,Пише точно каквото и в и-бей:

Made by Nu-Health in USA

Supplement Facts
serving size: 2 softgels
    Amount Per 2 Softgels   % Daily Value
Pure Fish Oil   2000mg   *
EPA   360mg   *
DHA   240mg   *
Vitamin E   10 IU   33.33%
*Daily Value Not Established
Suggested Use:
Take one or two capsules with meals as dietary supplement or as directed by your physician.
Expiration Time:
After 2 years

Alaska Deep Sea Fish Oil is a well known natural source of EPA and DHA, the biologically active Omega-3 fatty acids. This product is made from natural marine lipid concentrate. The rich natural fatty acids are essential to normal human cell and tissue growth and maintenance. They are especially abundant in brain cells, nerve relay stations (synapses), visual receptors (retinas), adrenal glands, and sex glands, the most biologically active tissues in the body.

Голямо дете , желая ти успех в търсенето на нова работа!

# 164
Голямо дете, и от мен успех! Стискаме палци! Hug
Пинки, ако имаш предвид съвместно поръчване по нета, аз съм кандидатка! Само, че после до Бургас, ще трябва да ми ги пратите по пощата (най-евтино). Иначе искам да те питам - аз имам Американ експрес международна кредитна карта. С нея пазарувах добавки от САЩ и от френския сайт за дрехи Ла редут. Би трябвало да няма проблем нали? То всъщност, ако се комбинираме, ще трябва от една карта да се поеме цялата поръчка, нали? И един ще е получателя съответно.
Или ти имаш предвид просто да обменяме инфо откъде е най-изгодно за поръчване?

Общи условия

Активация на акаунт