Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - II тема

• 79 949
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
  • В сънния Люлин, прибулен...
Маслото от пореч ми дойде, не съм оглеждала какво пише на опаковката, но предполагам, че и него ще го вземам по време на храна заедно с рибеното?  baby_neutral
Поздрави, хубав weekend  Hug

# 211
veihaivei, от VitaminLife ли ти пристигна поръчката? Ако е от там май за около седмица ти е пристигнала, понеже на 22.01. си писала, че още не е била шипната.
На мене онзи ден ми писаха, че е шипната част от поръчката, понеже 2 продукта ги нямало, но вчера ми писаха, че са се свързали със склада и щели да ги доставят. Но не ми стана ясно дали като 2 поръчки ще ги получа или първите продукти ще изчакат, докато снабдят липсващите. Ти имала ли си подобни случаи и как е било?

# 212
  • В сънния Люлин, прибулен...
За международни поръчки доставят ВСИЧКО, а като го шипнат, пращат имейл

# 213
какво ще рече шипнато? ShockedАз чакам 3 поръчки от еBay(течно рибено ,на касули и пробиотици)

# 214
какво ще рече шипнато? Shocked

Изпратено (буквален превод "доставено").

# 215
  • Варна
Искам да питам какво давате на децата да пият, като в аптеките няма Ескимо Кидс. Заредих се с 3 шишенца, но вече свършва последното. Пробвах да давам по 1 капсула от нашите(OMEGA-3 FORTEX) на детето и го пие без проблем. Като сравнявам съставките: 1 капсула дневно за детето е долу горе колкото 5мл. от Ескимото, но ще се радвам ако споделите дали не съм в грешка все пак.

# 216
Дете на 4-5 години трябва да пие  ~850 мг омега-3, което прави 2-2.5 г рибено масло. (според оная таблица).

Това прави поне 2 капсули х 1 г дневно.

Щом може да ги пие - прекрасно!

# 217
Искам да питам какво давате на децата да пият, като в аптеките няма Ескимо Кидс. Заредих се с 3 шишенца, но вече свършва последното. Пробвах да давам по 1 капсула от нашите(OMEGA-3 FORTEX) на детето и го пие без проблем. Като сравнявам съставките: 1 капсула дневно за детето е долу горе колкото 5мл. от Ескимото, но ще се радвам ако споделите дали не съм в грешка все пак.

Аз чакам да ми дойде това : http://www.vitaminlife.com/product-exec/PNAME/OMEGA__3__LEMON/product_id/48285

# 218
# 219
feyaa , това http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Fish-Oil-Lemon-Flavored-7 … z-200-ml/747?at=0 във витаминлайф е 9.74, малко по-евтино е там
Все пак трябва да се погледнат и другите продукти. И не забравяйте - поръчките от САЩ могат да се окажат на митница!

И ще чакам отзиви за новото масло, което си получила  Peace

# 220
ок мила  bouquet
ако някой се натиска да знае ЕСКИМО кидс ще има в края на тази седмица (в понеделник са го натоварили от Швеция)......нямах си друга работа и се обадих в "Хелсон" Joy
но на мен вече ми дойде поръчката -така ,че не се вълнувам особенно Sunglasses

# 221
  • Варна
Благодаря за информацията!   bouquet
То сега детето като пие капсулите се чудя дали да го взимам изобщо, но пък за смяна става  Blush.

# 222
е, те Хелсон взеха, че се присетиха, след като аз днес си закупих две шишенца от рибеното масло в dm дрогериите, Das Gesunde Plus, най-сетне  newsm44...

нищо де, хубаво е, че има развитие и Ескимото, дано този път верно да са го натоварили за насам...

# 223
Течното рибено масло - добре затворено, на тъмно и студено!

Демек, в хладилника.  Задължително!

# 224
  • Тука, под липите стари...
Аз пък мисля да продължа с рибеното масло в dm дрогериите, Das Gesunde Plus - излиза ми по изгодно като цена.

Общи условия

Активация на акаунт