Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - II тема

• 79 931
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Мили дами и господа, моля ви, дайте някои по-конкретни технически подробности за пазаруването по интернет. Как точно става плащането?  С Pay pal ли е най-добре? Трябва ли да ходя до банката или само се регистрирам (къде?) за Pay pal. Къде се посочва банковата сметка? Не е ли рисковано да си я даваме в Интернет, колкото и защити да има? Картите от всички банки ли стават? Моята е от ОББ.
Мислех да питам това в темата за ензимите, ама виждам, че тук си говорите, та... Дано не ви нервирам с това питане, ама като хора с опит, надявам се да ме посъветвате. А сигурно има и други неориентирани като мен.

# 166
  • София
Мили дами и господа, моля ви, дайте някои по-конкретни технически подробности за пазаруването по интернет. Как точно става плащането?  С Pay pal ли е най-добре? Трябва ли да ходя до банката или само се регистрирам (къде?) за Pay pal. Къде се посочва банковата сметка? Не е ли рисковано да си я даваме в Интернет, колкото и защити да има? Картите от всички банки ли стават? Моята е от ОББ.
Мислех да питам това в темата за ензимите, ама виждам, че тук си говорите, та... Дано не ви нервирам с това питане, ама като хора с опит, надявам се да ме посъветвате. А сигурно има и други неориентирани като мен.
pepvaneva,Twoqta karta debitna ili kreditna e?Moqta e kreditna, sy]o izdadena ot OBB и важи навсякъде. Риск винаги има,но .........нали знаеш -който го е страх от мечки не ходи в гората  Laughing Ако си решила да пазаруваш от чужбина не е лошо да се регистрираш в ПейПал , макар че не всички он лайн магазини го ползват. Ето и един полезен линк стъпка по стъпка как да се регисрираш в ПейПал http://pazaruvane-online.com/20/%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D … 0%BF%D0%BA%D0%B0/

# 167
Bobka - нормално, стандартно рибено масло. Не виждам проблеми.

desi_sunshine  - Американ експрес ?!? Ти се оказа от "голямото Добр'утро".

Не би трябвало да имаш проблеми. Само ти трябва подробно обяснение.

Bobka - какво е предимството на ПейПал, пред регистрацията в сайта?

# 168
  • София
Пинки, ПейПал се води гарант за сигурност...на мен лично ми е удобно, защото не въвеждам всеки път номер на карта и т.н...още повече, че  ПейПал почти задължителен при пазаруване в и-бей...

# 169
  • Пловдив
Благодаря ти, Bobka ! В линка, който си дала, така добре е обяснено, точно като за... мен. Картата ми е дебитна VISA Electron, дано стане. Ще питам и в банката.

# 170
  • В сънния Люлин, прибулен...
Благодаря и аз Bobka, аз до ден днешен пазарувам с Виза Електрон, така и не успях да се оправя с PayPal, надявам се, че дните на неведението ми са се окончили безвъзвратно  Praynig

Още не са ми шипнали поръчката от ВитаминЛайф, иначе плащането в банката ми е осчетоводено.  newsm78

# 171
ПейПал е изключително удобен. Може малко да се потуткате с настройките, но след това се надявам че няма да съжалявате. Аз ползвам акаунта си вече повече от 2 години и съм доволна.
След регистрация на картата не забравяйте да укажете (ако картата позволява тази опция) превалутирането да става по курса на вашата банка, а не по курса на ПейПал, който е по-висок.  1 евро е над 2.00 лв, а курса на банките е около 1.96 лв.
ПейПал работи и с кредитни и с дебитни карти! Важното е дебитните да са Виза.

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 22:46 от Голямо дете

# 172
Сега се връщам от DM веригата магазини в подлеза на СУ и там не са и чували за течното рибено масло....лично проверих 100 пъти на стилажа и имаше само капсули за възрастни.Явно в този клон не са получавали #Cussing out

# 173
  • София
Сега се връщам от DM веригата магазини в подлеза на СУ и там не са и чували за течното рибено масло....лично проверих 100 пъти на стилажа и имаше само капсули за възрастни.Явно в този клон не са получавали #Cussing out
В ДМ на Стамболийски има 10-тина шишенца...пробвай да питаш за Омега мазнини вместо Рибено  Peace

# 174
В ДМ на Стамболийски има 10-тина шишенца...пробвай да питаш за Омега мазнини вместо Рибено  Peace
eeee до Стамболийски -няма да се занеса.Как не,...... да обикалям  цяла София.Тука има -тука нема.Естественно ,че попитах за Омега 3 на DAS gesunde PLUS . Та Там има само 1 стилаж с хранителни добавки и витамини с около 200 артикула.Няма начин да не ги види човекКакто и да е .Съжалявам за грубия си тон ,но съм ядосана съм ,че бих път напразно Crossing Arms.Ще си поръчам  по интернет.

# 175
Не съм чела темата назад и не знам, дали сте споменали, но...
От известно време не откривам детското Ескимо, а ми се искаше да давам на дъщеря ми поне зимата. Повече от 2 години не съм и давала. Въпреки неприятния вкус тя беше свикнала и всеки ден пиеше.
Сега обаче поръчах ето това

и разглеждайки състава му, стигнах до извода, че май Ескимото е по-добрия вариант. Така или иначе е поръчано вече, опитах да и дам малко. Изобщо не пожела да преглътне, изплю всичко Mr. Green и сега трябва да измисля някаква тактика, иначе май ние с баща и  ще си пием въпросната добавка. Laughing

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 22:35 от Еmia

# 176
Еmia, изкупихме Ескимото и другите продукти залежаха и затова сега бавят вноса, за да им изкупим залежалата стока  Mr. Green , но ние понеже сме диви и красиви сега ще си поръчаме от чужбина  Joy.

Разкажи малко за това масълце, къде го откри, какво е съдържанието ? И толкова ли е гадно на вкус? Ти пробва ли го?

feyaa , съчувствам ти! В този студ ...

# 177
Еmia, изкупихме Ескимото и другите продукти залежаха и затова сега бавят вноса, за да им изкупим залежалата стока  Mr. Green , но ние понеже сме диви и красиви сега ще си поръчаме от чужбина  Joy.

Разкажи малко за това масълце, къде го откри, какво е съдържанието ? И толкова ли е гадно на вкус? Ти пробва ли го?

feyaa , съчувствам ти! В този студ ...
Всъщност никак не е гадно, с вкуса на портокал е.
поръчах го от тук  http://www.feelunique.com/
ето ,копирам състава
From 3 years onwards, Haliborange Kids Omega-3 Syrup provides your child with all of the goodness of vitamins A, C, D and E plus Omega-3 nutrients which may help maintain healthy brain function.

For an easy way to get your child to take Omega-3, especially if they don’t like chewy capsules or tablets, give them Haliborange Omega-3 Syrup. This delicious tasting syrup provides the important Omega-3 nutrients, which may help maintain healthy brain function.

Also contains vitamins A, C, D & E, which are beneficial to healthy growth, healthy skin and eyes and helping to maintain a healthy immune system. Contains no artificial sweeteners, added preservatives or artificial colours – just pure natural orange juice concentrate.

Ingredients: Water, Sucrose, Cod Liver Oil 23%, Glycerol, Orange Juice Concentrate1 7.6%, Tuna Fish Oil 2.6%, Vitamin C, Emulsifier: Polyoxyethylene Sorbitan Monostearate (Polysorbate 60), Acidity Regulator: Citric Acid; Flavours: Lemon, Orange; Stabiliser: Xanthan Gum; Vitamin E, Vitamin A Prep (Vitamin A, Sunflower Oil), Vitamin D Prep. (Fractionated Vegetable Oil, Vitamin D). 1 - Contains Sulphites.

Free from: Gluten, Gelatin, Wheat, Lactose, Yeast, Soya, Tree Nut, Peanut, Artificial Colours, Artificial Sweeteners and Artificial Flavours.

Приятно е на вкус ,но моето дете такива неща трудно приема и затова май ще видим зор. Rolling Eyes

# 178
  • София
Този сайт ми стана интересен  Simple Smile, понеже доставката е безплатна..Еmia, за колко време пристигат нещата, пиши нещо друго , ако си намерила интересно...за това , което си го взела http://www.feelunique.com/p/Seven-Seas-Haliborange-Omega-3-Orange-Syrup.html вътре има витамин А, което мисля не се препоръчваше в по-предишните постове в темата

Това http://www.feelunique.com/p/Seven-Seas-Pure-Cod-Liver-Oil-High-S … ength-Liquid.html също ми се струва добра цена...по-надолу има голяма разфасовка 450мл за 5.30 паудна т.е за около 12лв

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 11:37 от Bobka

# 179
  • Тука, под липите стари...
Това http://www.feelunique.com/p/Seven-Seas-Pure-Cod-Liver-Oil-High-S … ength-Liquid.html също ми се струва добра цена...по-надолу има голяма разфасовка 450мл за 5.30 паудна т.е за около 12лв
Но това не е ли от черен дроб, т.е. съдържа вит.А. ?

Общи условия

Активация на акаунт