Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - II тема

• 80 557
  • 776
  •   1
Отговори
# 315
Solar Wind, благодаря ного за отговора! Simple Smile   bouquet

A знаете ли дали има такива, които се продават в магазините? Знам за ДМ, но се чудех дали има в Билла, Кауфланд (за Фантастико знам, че няма) ... Simple Smile

# 316
  • В сънния Люлин, прибулен...
обещавам да черпя ...  :mrgreen
С рибено масло ли?  Joy

# 317
  • София
Да похваля iherb.com действат светкавично, на 4 февруари направих поръчка и днес пристигна  Peace  Grinning

# 318
Да похваля iherb.com действат светкавично, на 4 февруари направих поръчка и днес пристигна  Peace  Grinning

Бобка, мина ли през митница и как беше там?

# 319
desi_sunshine - признавам, че най-тежките въпроси идват от тебе. Но, слава Богу, чувствам се подготвен.
Пинки, мерси за комплимента! Simple Smile  Зная, че съм досадница, ти затова и обикновено ми се поскарваш, а аз съм общо взето скромна душа и ми става неудобно, затова въпросите ми на практика са по-малко от тези, които реално се пръкват в умната ми главица. Обещавам все така успешно да се въздържам. Laughing
Благодаря ти за поредната голяма услуга, която ни правиш да ни сверяваш часовниците как стоят нещата "во истине" и на коя информация да се доверяваме. Hug
Това за бутилпарабена - ок, но аз не бих се мазотила с лека ръка с кремове, консервирани с по няколко ксеноестрогени при цялата налична информация против тях в нета. Ако разполагаш с повече данни относно парабените, конкретно използвани в козметиката, дай ги насам! Защото съдържанието ще ми покаже кои парабени съдържа, но кой колко слаб или силен е - не, за мое съжаление. Simple Smile И затова вече предпочитам козметика без тях, за всеки случай. Иначе трансдермалното "приемане" на хормони, на мастни киселини, показва явно по-добри резултати, но пък, както ти сам си казвал не един път, номерът е да наблегнем на количеството, така че ще компенсираме с това. Достатъчно е, смятам, когато не става въпрос за лечение на сериозни налични вече болести, а само за профилактика с добавките.

# 320
обещавам да черпя ...  :mrgreen
С рибено масло ли?  Joy

Rolling Eyes то бива да си му фен, ама чак пък толкоз ...  Laughing Mr. Green ако кажеш - и от акула взимам, ей така - за разнообразие! Simple Smile

# 321

A знаете ли дали има такива, които се продават в магазините? Знам за ДМ, но се чудех дали има в Билла, Кауфланд (за Фантастико знам, че няма) ... Simple Smile

Не съм виждала там рибено масло.

# 322
  • Пловдив
Здравейте!

Не съм прочела цялата тема.  Blush
Искам да попитам: кое студено- пресовано натурално масло/олио бихте ми препоръчали за мазане на дете с АД?

В момента я мажа със сусамово, но искам като свърши да го сменя с нещо друго...

# 323
  • В сънния Люлин, прибулен...
Rolling Eyes то бива да си му фен, ама чак пък толкоз ...  Laughing Mr. Green ако кажеш - и от акула взимам, ей така - за разнообразие! Simple Smile
И с уиски може, с фъстъци, чат-пат с бадеми  Laughing

# 324
desi_sunshine има тема в Красива мама - За добрата козметика. Доста е дълга и обширна. Там изказват мнението си специалисти относно съставките на даден продукт. От там знам, че  метилпарабен и етилпарабен не са вредни. Вредни са бутилпарабен, изобутилпарабен. Колкото по-напред е дадена съставка в продукта, толкова е по-голямо количеството и. Има обаче още по-лоши консерванти и от парабените като например бронопол, метилхлороизотиазолинон, метилизотиазолинон, ДМДМ Хидантоин, одобутил Пропинил Карбамат, Диазолинидил и т.н

Тук може да провериш дадена съставка http://www.cosmeticsdatabase.com/index.php?nothanks=1

# 325
Момичета, благодаря ви за отговорите за сусамовото и конопеното олио, ще си изчакам Ескимото ако наистина пристигне Simple Smile то бая чакане падна Crossing Arms
Междувременно бихте ли ми казали как се казва и колко струва рибеното масло, което купувате от dm и по колко мл. давате на децата?
И има ли друга алтернатива на течно рибено масло в БГ понеже съм зле с поръчките от чуждестранните сайтове Whistling

# 326
Междувременно бихте ли ми казали как се казва и колко струва рибеното масло, което купувате от dm и по колко мл. давате на децата?

Рибено масло в dm дрогериите, Das Gesunde Plus, - 150 мл - 14.50 лв. Давам по 1 чаена лъжичка на ден. То е само един вид, аз друго течно рибено масло не видях там.

Освен детското Ескимо има и течно Ескимо-3 за възрастни - също става!

# 327

Рибено масло в dm дрогериите, Das Gesunde Plus, - 150 мл - 14.50 лв. Давам по 1 чаена лъжичка на ден. То е само един вид, аз друго течно рибено масло не видях там.

Освен детското Ескимо има и течно Ескимо-3 за възрастни - също става!
Благодаря ти  bouquet Колко време се пие и колко се почива Peace

# 328
Благодаря ти  bouquet Колко време се пие и колко се почива Peace

Не е необходима почивка, това не е нито лекарство, нито хормон. По твое решение. Ние го пием от септември и евентуално през август ще го спра за 2-3 седмици.

# 329
Голямо дете, защо даваш чаена лъжичка от рибеното масло на dm? на етикета пише, че за деца над 4 години се дава 1 супена лъжица?

Общи условия

Активация на акаунт