Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - II тема

• 80 557
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
Писала съм какво 3.75мg - ти чети!
Изчела съм всичко което е писал и не съм искала поотделно да ми смята дозата а някой, който е давал от перлите да ме посъветва.
Писането с големи букви, че и червени ми прилича на крещене, което не се приема тук във форума, смятам че ти е известно Whistling

# 346
Докато чакам Ескимото взех днес перличките на Фитофарма, но се обърках от написаното на етикета.
Там пише по 5 перли дневно а перлата е 3.75мg,

Объркала си се и още как. Пише, че перлата е 37.5 мг, а не 3,75 мг.

# 347
 :внимателно прочетох всички ваши мнения и в  2 - те теми.Искрено приветствам Пинки и със задачата, с която се е нагърбил да отговаря на всеки въпрос,въпреки,че отговора на много от тях са в предходните теми.Специални поздрави от мен Пинки  newsm10  bouquet!

# 348
Докато чакам Ескимото взех днес перличките на Фитофарма, но се обърках от написаното на етикета.
Там пише по 5 перли дневно а перлата е 3.75мg,

Объркала си се и още как. Пише, че перлата е 37.5 мг, а не 3,75 мг.
Точно ooooh!
Благодаря ти много мила  bouquet

# 349
  • В сънния Люлин, прибулен...
Изчела съм всичко което е писал и не съм искала поотделно да ми смята дозата а някой, който е давал от перлите да ме посъветва.
Писането с големи букви, че и червени ми прилича на крещене, което не се приема тук във форума, смятам че ти е известно Whistling
Я недей да ми се зъбиш, щото не аз задавам малоумни въпроси и не аз обърквам мястото на десетичната запетая
Вчера дойде в темата и вече ще ме учиш на етикет, а на такива като тебе колко съм им отговаряла, аман  ooooh! ooooh! ooooh!

# 350
Я недей да ми се зъбиш, щото не аз задавам малоумни въпроси и не аз обърквам мястото на десетичната запетая
Вчера дойде в темата и вече ще ме учиш на етикет, а на такива като тебе колко съм им отговаряла, аман  ooooh! ooooh! ooooh!
Изобщо няма да си направя труда да коментирам Mr. Green

# 351
Спокойно, не се скубете!

За това масло на Фитофарма вече няколко пъти пиша, че е подходящо за малко коте или канарче.(изразът познат ли ви е ...) За дете, дето трябва да пие по 2.5 г, това са 66 (шестдесет и шест) перли на ден!

Ето защо - не става. Трябва от кутийката да се гребе с лъжица.

Korat и Samuel (ако е тука) - имам добри спомени от Стара Загора. Карах си казармата при вас (до "Трите чучура").

Е, тогава още не сте били родени...

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 18:00 от PinkPanther

# 352
Спокойно, не се скубете!

За това масло на Фитофарма вече няколко пъти пиша, че е подходящо за малко коте или канарче.(изразът познат ли ви е ...) За дете, дето трябва да пие по 2.5 г, това са 66 (шестдесет и шест) перли на ден!

Ето защо - не става. Трябва от кутийката да се гребе с лъжица.

Благодаря ти много за отговора PinkPanther Hug

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 19:24 от Сенди

# 353
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 354
Досега само четях темата понеже се интересувам, но наглото отношение на Вей към момичето ме накара да напиша 2 реда и аз.
Не знаех, че трябва да си направиш своя тема за омегите, за да казваш кой е дошъл вчера и кой днес и да раздаваш правосъдие. Има ли значение кой от кога е в темата ако има въпрос и някой може да му помогне? Супер нагло отношение Naughty
Сега разбирам защо я изгониха от януарската отчета тема ooooh!
И искам да благодаря специално на Пинки за темата и за старанието което полага да информира всички.
Темата ми е безкрайно интересна, изчела съм всичко и ще продължавам, но дано не ми се налага да питам нещо Whistling
Към Сенди: Давам от тези перли на Фитофарма 3 пъти х 2 перли.

# 355
На мен ми стана забавно пък. Следя темата от самото начало, а и другите на Пинк Пантер. Определено съм свикнала с изказа на veihaivei, по-рязка е, но хората сме различни. Искам да уточня само, че тя се включва по този начин, само когато някой пита за нещо, което вече е било коментирано и често спестява повторни обяснения на Пинки. Желая ви приятна вечер  Peace !

# 356
На мен ми стана забавно пък. Следя темата от самото начало, а и другите на Пинк Пантер. Определено съм свикнала с изказа на veihaivei, по-рязка е, но хората сме различни. Искам да уточня само, че тя се включва по този начин, само когато някой пита за нещо, което вече е било коментирано и често спестява повторни обяснения на Пинки. Желая ви приятна вечер  Peace !
  bouquet

# 357
Момичета, нека всеки си пита каквото има да пита!
Не се сърдете на veihaivei, може да е малко рязка понякога, но съм убедена че е страхотен човек!
Винаги някой ще отговори на въпроса ви, най-малко Пинки винаги е бил отзивчив.
В крайна сметка целта е една - децата ни да са здрави!

# 358
И аз се надявам някой ден като отбия детето да мога да вляза да си задам нормално въпросите (ако имам такива), вместо да изчитам целите 2 теми - нещо, което определено нямам възможност да направя. Просто досега не съм обръщала внимание на всичко, свързано с децата, защото на моето все още нищо не давам. Е, съхраних си на компа последната дозировка, която Пинки предложи, но може да ми възникнат други въпроси и се надявам, на който се сторят тъпи, да се въздържи от забележка. Затова са форумите, според мен, като включително и "тъпите" имат право да участват. Когато човек се е объркал и не може да си отговори на въпроса не е спам, а на който му тежи да отговаря, да не го прави. Само споделям, не определелям и към същото апелирам. Peace

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 01:51 от desi_sunshine

# 359
desi_sunshine -поздравления за кърменето smile3501Браво !Това са си цели 2 години !Аплодисменти

Общи условия

Активация на акаунт