Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - II тема

• 80 490
  • 776
  •   1
Отговори
# 480
cveta3 - от еБей, но още не е пристигнало. Повече от месец! Като дойде ще ви кажа.

За сега, изчакайте.

# 481
и моето рибено масло още не е дошло от Ebay.Поръчала съм го на 27 януари още newsm78.Сега им дранах едно разгневено "любовно "писъмце Sick.Та да видим?

# 482
Нещо ново, оригинално и изключително полезно + отслабване!

Черен пипер!

Отдавна се знае, че съставките (и екстракта) отчерен пипер подпомагат усвояването на редица субстанции - куркума, бозвелия, кризин.  До 20 пъти!

Отскоро стана известно, че подпомага и усвояването на коензим Q10! (независимо от сока от грейпфрут)

Ето защо си поръчах от айХерб празни желатинови капсули по ~500 мг. За да ги пълня с черен пипер и да ги пия с Q10.

Днес, обаче прочетох, че черния пипер е мощен термо бърнър. Демек ускорява метаболизма и подпомага отслабването, като същевременно подобрява усвояването на редица полезни вещества. #2gunfire

Затова го препоръчвам на всички дами, които искрено ненавиждат онова голямо огледало в банята. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Но, разбира се, първо си вземете капсули. За да не ме попържате...

# 483
Това с черния пипер е интересно и ще го пробвам. Нали няма опасност за стомаха?

Ровейки из iherb открих Ескимо кидс без намалението е 20 долара, с намалението 13 и съдържа само омега 3 - 800 мг. Тук в БГ струва 13 лв., омега 3 е 1200 мг и освен това съдържа и омега 6.
http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-Eskimo-Kids-Natural-Fatty … 105-ml/17822?at=0
Не можах да разбера само ние ли се минаваме или те?

PS свършва ми омега 3 и мисля да поръчам от iherb. Харесах си и още няколко неща общо за 36 долара. Сега имам въпрос какво следва: на митница ли ще отидат или в пощата, ще плащам ли ДДС и мито, има ли тънкости които трябва да знам, има ли значение колко тежи поръчката за това дали ще отиде на митница или в пощата?

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 21:04 от Ninia

# 484
Здравейте,вчера минах през ДМ във Варна за течно рибено масло,но нямаше CryИмаще само за възрастни от 1000 мг,60 таблетки.
Стават ли за 5 годишно дете? Някой давал ли е? Съжалявам за въпроса ,предполагам че е коментиран,но аз прочетох първите 14 стр. и се обърках Embarassed,и срам ,не срам реших да питам пак

# 485
Влад@ можеш да даваш на детето до 2 таблетки на ден. Въпроса е дали ще може да ги преглътне.

# 486
  • София
feyaa благодаря,макар и със закъснение. Може ли (като на бавноразвиваща се  Mr. Green) да ми кажеш колко грубо ти излезе рибеното масло като цена общо   Hug .

Пинко , ще чакам !

# 487
Влад@ можеш да даваш на детето до 2 таблетки на ден. Въпроса е дали ще може да ги преглътне.

Благодаря! Няма проблем с преглъщането!

# 488
feyaa благодаря,макар и със закъснение. Може ли (като на бавноразвиваща се  Mr. Green) да ми кажеш колко грубо ти излезе рибеното масло като цена общо   Hug .

Пинко , ще чакам !

грубо незнам.....ще ти кажа точно: за 5 броя шишета по 100табл по 1000мг = 11,24$+16,45$ доставка до БГ=27,69$.........доставката е по -скъпа до България от колкото рибеното масло ,което още го няма newsm62набутвация до този момент.Дано имам късмет и да дойде  Crossing Arms

Пинки ,черен пипер хубаво ,ами когато се разтворят желатиновите капсули и този черен пипер попадне в  лигавицата ...какво става с нея-няма ли да я изгори и да си навлечеш и стомашни болки? Thinking
Дай повече инфо де!

# 489
Ninia - на моя стомах му няма нищо. От десет дни си пия куркумата с капсули по 0.5 г черен пипер и нищо.

Впрочем, и аспиринът и фелоранът и много други дразнят стомаха. Но рядко някой се оплаква.

Пробвайте (както с ензимите) и като ви няма нищо...

От айХерб когато пазаруваш за 36 долара, плащаш транспорт - 4 долара и нямаш 5 % намаление. Като въведеш код HEV681 ти приспадат 5 долара първия път.

Засега идват в пощата. Без ДДС, без мито, без такси. И бързо. Докога ще е така...

feyaa - както казах, на мен не ми дразни стомаха.

Пробвай...

А инфо... още няма достатъчно. Но се знае, че пиперът увеличава резорбцията  на някои неща до 20 пъти.

# 490
Пинки ,дай линк за празните капсули?Нещо не ги откривам Thinking

# 491
iHerb - Empty Capsules  (NOW foods) - 1000 ps ~ 8-9  $

# 492
Моето масло от англ. ибей излиза по-евтино от това, за което сте споменали от ихерб. 30-31 лв. за 500 капсули х 1000 мг. Пристига за 3 дни - вече 2 пъти поръчвам - първо за мен, после за една приятелка, която не разполага с електронна карта. Маслото пристига преди осчетоводяване на задължението ми по картата (в лв.)!
Искам да ви питам как се пълнят тия празни капсули, че ми стана интересно?

# 493
Искам да ви питам как се пълнят тия празни капсули, че ми стана интересно?

Взимаш капсулата, отваряш я, пълниш с нпр. смлян черен пипер, затваряш я и гълташ. Laughing

# 494
  • София
desi_sunshine дай линк да го видя и твоето  Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт