Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - II тема

• 79 891
  • 776
  •   2
Отговори
# 555
Благодаря, samuel   Hug
тук ескимо кидс не съм виждала,но ще потърся ...него или друго за втора проба  Thinking

допълвам....

чета,чета и нагазвам в дълбокото,където почнах да се оплитам в калчищата #Crazy
такаа...фотоестрогените на лена ,чета ,че са само в семената-а вие за олиото ме предупреждавате!
и на други места съм го чела-при пресоване на семената ,без загряване,се получава чист продукт, без лигнини,без другите нежелани добавки...
така ли е ,или...?

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 00:22 от Mamagemelar

# 556
Аз купих едно Ескимо от БГ и когато се прибвах тук видях, че не било детското, а Ескимо Омега 3. Сега не знам в каква доза да го давам на детето. Знам, че много пъти се писа ама... Embarassed

Моя дребосък изпи едно такова. Давах му в същата доза, 1 чаена лъжичка.

# 557
Аз да се отчета - току-що ми пристигна първата поръчка от Ихерб (имам още една моя и трета - за приятелка). Донесоха ми я лично в къщи от пощата - явно е препоръчана пратка, не знаех, че така се получават. Rolling Eyes Върху кашончето пише само добавки и цената им, т.е. доставката не е написана. Това ме кара да мисля, че може да се поръчва до 20 $ стойност на стоките, т.е. общо с доставката 24 $. Но така и не съм разбрала как е точно по закон, защото в наредбата/инструкцията, която бяхте постнали не можах да го намеря това като инфо.
Солей, да, синапеното олио е по-силно, затова ако се маже върху тялото, не се знае дали на всеки ще понесе. Затова се започва постепенно в смес с друго и постепенно се свиква. Индийките го ползват на поразия за готвене и мазане.
Бобка, от една приятелка в Индия мога да го поръчам, но впредвид тазгодишните тарифи за страни извън ЕС, не зная дали ще си струва цената.
Ако някой го мерне някъде в нета синапеното олио, пуснете линк тук, моля ви! Иска ми се да го пробвам.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 12:47 от desi_sunshine

# 558
Ходих до митницата да освобждавам една пратка с разни джаджи за жена ми.

Па въпросите:

Mamagemelar - колкото по-малки, толкова по рисковано - нисък ръст!!!

Да, фитоестрогените са в лигнаните , но!

Всички хормони са мастно разтворими.

Не че е фатално, но е добре да знаеш.

Това е втора тема за мазнините. Теорията е в началото на първата тема.

И си потърси в интарнет някакво рибено масло. Има много предимства.

Ние тук сме във възторг от фирмата за доставки iHerb порадиизключтелната изгода при купуване на хр. добавки. Това е една възможност.

Soleil* - това масло аз го предпочитам пред детското (за даване на деца). В детското има и олио и зехтин (необходими са). Но детето си ги получава с храната.

desi_sunshine - това поръчката от13 март ли е? Значи без малко - две седмици.

# 559
Някой знае ли дали при варицела може да се пие Ескимото? Ще помогне ли ще навреди ли?  Sad

# 560
Някой знае ли дали при варицела може да се пие Ескимото? Ще помогне ли ще навреди ли?  Sad

Че каква връзка има варицелата с Ескимото? Не ми се вярва да навреди  newsm78 .

# 561

Че каква връзка има варицелата с Ескимото? Не ми се вярва да навреди  newsm78 .

Нали омега 3 действа противовъзпалитено, реших да увелича дозата. Но не знам дали няма пък да провокира по някакъв начин пъпките и те да избият още повече  Sad ( така както сладкото, белтъчините...)

# 562
Варицелата е вирусно заболяване. Организмът изгражда антитела, които се справят с болестта.

Повишаването на имунитета подпомага процеса.

Дори в момента рибеното масло да не помага много (важно е колко сме изпили за последните 6 месеца), то не вреди.

# 563
  • Пловдив

Ако някой го мерне някъде в нета синапеното олио, пуснете линк тук, моля ви! Иска ми се да го пробвам.
[/quote]  Peace Дано ти е от полза тази информация: 
Re: синапеното масло-от къде?
« #2 Сряда, 18 Февруари 2009, 16:59 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Ecofol Targovishte <office_t@ecofol.com>
Това е и-мейла на фирмата. До 1-2 дни отговарят на запитването. Сега не знам каква е цената, миналата година го взех 1 литър за около 20 лв. или нещо такова. Вече не си спомням   

# 564
  • София

Peace Дано ти е от полза тази информация: 
Re: синапеното масло-от къде?
« #2 Сряда, 18 Февруари 2009, 16:59 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Ecofol Targovishte <office_t@ecofol.com>
Това е и-мейла на фирмата. До 1-2 дни отговарят на запитването. Сега не знам каква е цената, миналата година го взех 1 литър за около 20 лв. или нещо такова. Вече не си спомням   

[/quote]
Синапено олио има в и-бей: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3901625 … :IT#ht_2984wt_776

Вече си поръчах  Simple Smile ...за косата  Peace

# 565
добре де, за тези фитоестрогени в лененото семе... защо да са вредни? доста е противоречива информацията из нета... а и какво е вредното количество?  Thinking аз приемам една с.л. смляно ленено семе почти всеки ден...

иначе за Q10, пих го няколко дни, по 30 мг. със сок от грейпфрут сутрин, ник'ъв прилив на енергия не усетих...

# 566
  • В сънния Люлин, прибулен...
иначе за Q10, пих го няколко дни, по 30 мг. със сок от грейпфрут сутрин, ник'ъв прилив на енергия не усетих...
Ииии, кофти.  Peace
Абе изпий си опаковката - по 2 вземай, по време на хранене. Може и по-бавно да усетиш ефект..

# 567
добре де, за тези фитоестрогени в лененото семе... защо да са вредни? доста е противоречива информацията из нета... а и какво е вредното количество?  Thinking аз приемам една с.л. смляно ленено семе почти всеки ден...

Лененото семе съдържа цианиди, които се натрупват в организма и са вредни.В олиото няма такива. Хубаво е ако вземаш семе, да правиш почивки. 1с.л. е ок.

# 568
аз пак,разбрала-недоразбрала ,да питам-пък вие не вадете бухалките  Praynig  bouquet

за сусама ми е думата- от  тахана ползите са недвусмислени,пък и проблем нямам да го давам на децата ,но ми е чудно дали и покълналия сусам е в същата категория- в последно време ми идва музата с покълнал именно да майсторя разни крекери -дали е вариант за приемане на полезните му вещества?

# 569
Аз правя покълнал и го меля на смути. Съдържа повече от калций от непокълналия. За мазнините Пинки да каже.

Общи условия

Активация на акаунт