Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - II тема

• 79 797
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
Воистина воскресе!

hot pepper, Bobka - благодаря за отличния сайт! Жалко, ча не открихте своевременно далаверата с кодовете...

Остава ви утехата от свършеното добро...

P.S. Можете са рекламирате сайта на други места с вашите кодове. Не всичко се изчерпва с тези теми.

# 601
И кво - разбира ли се, когато някой ти е ползвал кода? В смисъл на отеделен ред да се изпише съответното намаление, нещо от сорта?
Пинки, аз ползвах твоя код при първата си покупка - на 13.03. Ти разбра ли това по някакъв начин в акаунта си (когато качваш в кошницата или поръчваш)? Просто ми е любопитно.

# 602
desi_sunshine - разбира се, че НЯКОЙ го е ползвал на тази дата (снимка няма)

Тъй като ти писа, че си поръчвала на 13 март, като събрах 2 и 2...

Резултатът се вижда след влизане (с парола), в "My rewards" ако се не лъжа.

# 603
Попаднах на тези кодове за отстъпки на Ихерб..който ще поръчва, може да се възползва:
http://www.promotioncode.org/iHerb

# 604
Тези кодове правят АБСОЛЮТНО СЪЩОТО, каквото правят всички публикувани до сега тук кодове - отстъпка от 5 долара при първо регистриране. Нищо повече.

Все пак бих препоръчал да уважавате кодовете, публикувани от българи в нашия форум.

# 605

Laughing Забавен си - това за снимката. Hug Мерси за инфото - влязох и видях по една графика, че на 30 или 31 март и аз имам един поръчал с моя код - Level 1 се води, т.е. предполагам, ако някой пък поръча с неговия код, тогава при мен ще излезе, че имам в Level 2 и т.н. - до 4-то ниво са. Аз се чудех дали като правя следваща поръчка ще ми излезе нагледно някаква отстъпка и колко точно ще е (защото четох, но не ги запомних точно стойностите на отстъпките - имаше някакъв тотал от 10 % максимум от всички нива, ако не се лъжа), но вероятно ще разбера като я направя и ще споделя. Peace

Във Веганството-темата пуснаха линк за едно растение - Camelina sativa, което се е ползвало много в миналото, включително и за готвене. Конкурент на лена е, т.е. с много омега 3, но в същото време с много антиоксиданти, т.е. доста устойчиво за разлика от лесно гранясващото ленено, а и рибено масло, когато няма добавен антиоксидант. Стана ми интересно. Някой знае ли нещо повече за туй древно плевелче?

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 17:19 от desi_sunshine

# 606
  • Варна
Не знам нищо за него освен, че по полянките на село редовно си беряхме такова. Интересно че е и полезно, мислех си че само овцете си го хапват Wink. Овчарска торбичка мисля му е името или поне у наше село така му казвахме Wink.

# 607
Точно по празниците бяхме на село и го видях (после прочетох това в линка) и се сетих, че го хапвахме като малки. Не помня точно вкуса дали беше киселичък или друг някакъв, но не беше лош. Simple Smile  Дали е същото, наистина - явно си е разспространен плевел и не е невъзможно?

# 608
PinkPanther от каква вързрас е препоръчително да се пие рибеното масло .За мен и малкия взех това от 5 дол. питам за по-малко детенце.

# 609
  • Пловдив

Laughing Забавен си - това за снимката. Hug Мерси за инфото - влязох и видях по една графика, че на 30 или 31 март и аз имам един поръчал с моя код - Level 1 се води, т.е. предполагам, ако някой пък поръча с неговия код, тогава при мен ще излезе, че имам в Level 2 и т.н. - до 4-то ниво са. Аз се чудех дали като правя следваща поръчка ще ми излезе нагледно някаква отстъпка и колко точно ще е (защото четох, но не ги запомних точно стойностите на отстъпките - имаше някакъв тотал от 10 % максимум от всички нива, ако не се лъжа), но вероятно ще разбера като я направя и ще споделя. Peace

Деси, аз поръчах с твоя код на 31.03, много умно да си го сложиш в подписа!
Моя е, пак да кажа - PEP577. Ама какво става с тези кодове, имаше някои назад, а сега не ги виждам. Да не би някой да ги трие?

# 610
PinkPanther от каква вързрас е препоръчително да се пие рибеното масло .За мен и малкия взех това от 5 дол. питам за по-малко детенце.

Ескимо-кидс от 1 г.

desi_sunshine тоя плевляк на снимката беше разпознат и от майка ми - овчарска торбичка е. Той бил полезен бе  newsm78 .

# 611
Овчарска торбичка (Capsella bursa-pastoris)  не е Camelina sativa  Peace
http://atanas-ko.hit.bg/nely/herbs/ovchtorb.html

# 612
hot pepper - повечето кодове са при ензимите. Едва ли някой ги трие...

Iliana__ - да, самото дете - от 1 година. А майката - от установяване на бременността,  до края на кърменето (заради детето), а след това заради себе си.

Mamagemelar - вчера замина един приятел за Лисабон. Поръчах му зехтин, разбира се...

# 613
Извинявам се предварително ,ако е коментирано ,но искам да питам дали наистина е спряно от производство РИБЕНО МАСЛО на ЕСКИМО 3?

# 614
Извинявам се предварително ,ако е коментирано ,но искам да питам дали наистина е спряно от производство РИБЕНО МАСЛО на ЕСКИМО 3?

не

Общи условия

Активация на акаунт