Btv и Nova що за безумие?

• 32 373
  • 691
  •   1
Отговори
# 15
  • при Arctic Monkeys
за мен венета райкова и иван и андрей са по-голямо безумие от най-малоумния турски сериал. извинете. хайде, не преигравайте толкова. като искате да гледате европейско кино, или нормална публицистика, или изобщо нещо свястно, мястото не е нито по бтв, нито по нова, нито по която и да е българска телевизия.

# 16
  • София
Безумие са турските сериали, да, но да попитам за протокола: вие да не станахте по-интелигентни след Аватар?

ПП. Искам да кажа, че всичко е въпрос на мироглед, а единственото безумие е да очакваш всички да споделят твоя собствен!

# 17
Ами има зрители - купуват!

Погледни само темите тук. 90% са за турските серияли, че и на турски изписани /в оригинал, дет' се вика Mr. Green/

Живи и здрави да са, има и други телевизии.

# 18
много безумие в тоя клюкарник днеска.... Laughing Laughing

Ами безумна ни е реалността за нещастие

# 19
Два часа в праймтайма са наистина много. И то за двете основни телевизии. И няма нищо общо тука това, че са турски, че са сапунки или че някой си не обичал турските сапунки.
Абсолютно безумие е, съгласна съм. Peace
И аз така мисля.
Обаче явно в момента това се гледа ... телевизиите гонят рейтинг и постъпления от реклами.

# 20
Нали знаете, че гледането на БТВ и Нова телевизия не е задължително?

# 21
Има тема за това,както и ...дистанционно!

# 22
за мен венета райкова и иван и андрей са по-голямо безумие от най-малоумния турски сериал. извинете. хайде, не преигравайте толкова. като искате да гледате европейско кино, или нормална публицистика, или изобщо нещо свястно, мястото не е нито по бтв, нито по нова, нито по която и да е българска телевизия.

Подкрепям Peace, освен това, ако трябва да сравнявам, предпочитам турските сериали/вечер/ пред простотията от биг брадър да речем.

# 23
Аз от няколко години сьм забравила за Канал1.Включвах телевизора направо от БТВ или НТВ.Не обичам сериали и след като започнаха почти по цял ден да дават това ,а и вечер сьщо ,започнах да тьрся други телевизии.Няколко пьти попадах на хубави предавания по канал1 и установих ,че много се е променила програмата.Писна ми по другите канали и от така наречените "звезди".Навсякьде  канят едни и сьщи хора .Вече знам всичко за тях с най малки подробности.

# 24
По Канал 1 още ли дават онези "много смешни комици"  Тончо и Марта? Много са "забавни".
А Васа Ганчева още ли води и тя предаване?

# 25
  • Пловдив
Koe e е безумие точно? Наличието на множество сапунение сериали или това, че са турски сегашните?

Ми че те латиноамериканските се изчерпаха.
По мое скромно мнение,безумието е именно,че са турски.Има множество американски сериали,които могат да се излъчват в праймтайма и ще счупят всички рейтинги.
А за латиноамериканските въобще няма да говоря!

# 26
Аз Тончо не го гледам ,защото предаването му е ужасна тьпня.Васа Ганчева ми е интересна. Peace

# 27
  • при най-добрият мъж...
По Канал 1 още ли дават онези "много смешни комици"  Тончо и Марта? Много са "забавни".
А Васа Ганчева още ли води и тя предаване?
Е,точно заради такива предавания или разните му там Биг Брадъри,предпочитам да гледам турските сериали.
Като от нас нищо читаво не излезе,поне да видим комшиите какво са направили.

# 28
По мое скромно мнение,безумието е именно,че са турски.Има множество американски сериали,които могат да се излъчват в праймтайма и ще счупят всички рейтинги.

Не съм съгласна. Нагледали сме се до ушите на американски и латино сериали. Хит са точно , защото са турски. И са типично семейни.

# 29
Koe e е безумие точно? Наличието на множество сапунение сериали или това, че са турски сегашните?

Ми че те латиноамериканските се изчерпаха.

Кои? Лост или Призън брейк? Или Щитът? Същата дивотия са за мен. Но не ми пречи, че ги дават. Просто не ги гледам!

Общи условия

Активация на акаунт