Btv и Nova що за безумие?

• 32 517
  • 691
  •   1
Отговори
# 225
  • гр. Шумен
Не съм казала,че гледам всички сериали.От турските до сега съм гледала
4 цели и 2-3 по 1-2 серии.Сега не гледам нито един изцяло. Гледам
сериали от всички народности и сюжети.Харесвам повече тези които всяка
серия си е отделен филм.
Дразни ме това противопоставяне в момента.Трябва винаги за нещо да сме разделени.
Какво противопоставяне, какви пет лева! НЕ е ли най-нормалното нещо на света да имаме различно мнение по какъвто и да е въпрос. Или трябва да станем като китайците през културната им революция, дето МАо даже ги бил облякъл еднакво.
Едно питане - някой тук спомена "Династията на Тюдорите" - някакво допълнителнво инфо може ли. Въпреки, че като гледам в колко часа ще го дават, май ще го издирвам из нета.
Изобщо Evviva Zamunda e Arena! И руски торенти всякакви!

# 226
  • Варна
Цитат
Уж,никой не ги гледа,а знаете за какво става въпрос.

Това къде точно го видя? Аз не прочетох точно в тази тема някой от протестиращите срещу сапунките в най-гледаното време да е наясно за какво се разказват. Една серия не съм гледала и нямам намерение. И действително е безумно нагло да се опитват да ни ги пробутват по два часа всяка божа вечер. Плюс още в периода 18-19 часа. И какво излиза - от 18 до 22 часа турски сапунки, прекъснати от новините, в които също говорят за тях. Ами идиотско е. Не е въпросът да сменя канала, аз може 100 канала да имам, откъде накъде точно националните телевизии се надпреварват коя повече бози да излъчи в най-гледаното време? Да вземат да се позамислят накрая, защото аз все по-често гледам канал 1 и накрая той пак ще стане телевизия номер 1, както беше пренебрегван през последните години.

# 227
  • Пловдив
Forrester69,  съгласна съм с мнението ти, само моля те поправи вековете на години, че 500 века много ми идват  Mr. Green

# 228
  • София
Инфо за Тюдорите
Режисьор: Майкъл Хърст

В ролите: Джонатан Рийс Майерс, Сам Нийл, Джеръми Нортън, Натали Дормър, Мария Дойл Кенеди, Габриер Ануар и др.

"The Tudors": Новият сериал „ДИНАСТИЯТА НА ТЮДОРИТЕ” ще разкрие нова и непозната страна от Хенри VIII – един от най-противоречивите и интересни крале в многовековното минало на Англия - млад, сексапилен, интригуващ, романтичен и далеч по-сложен като персонаж от описанията в историческите архиви. „ДИНАСТИЯТА НА ТЮДОРИТЕ” покрива десет буйни години от живота му, както и отношенията с няколко от общо шесте му съпруги.
Заснет изцяло в Ирландия, сериалът е обединил под шапката си едни от най-харизматичните актьори в Холивуд - Джонатан Рийс Майерс („Мач Пойнт”, „Александър”, „Елвис”) като младия Крал Хенри VIII, Сам Нийл („Джурасик Парк”, „Пианото”) като кардинал Уолсли, Джеръми Нортън („Брулени хълмове”) в ролята на Сър Томас Мур, Натали Дормър („Казанова”) като Ан Болейн, Мария Дойл Кенеди („Оливър Туист”) като Кралица Катерина Арагонска, както и Габриер Ануар („Тримата мускетари”, „Усещане за жена”) като принцеса Маргарет.
Създател на продукцията е Майкъл Хърст, който е сценарист и на други два филма за историята на Англия -„Елизабет” и „Елизабет: Златната ера” – и двата с участието на Кейт Бланшет. Лентите проследяват живота на една от-най обичаните английски кралици – последният монарх от династията на Тюдорите и дъщеря на Хенри VIII.
Хенри VIII е най-позорния монарх на Англия и същевремено един от най-ярките представители на английския абсолютизъм. Кралят, който консумирал храна и жени с такава ненаситна страст, че изливал целия си гняв върху малкото, които имали смелостта да му се опълчат. Във всички исторически документи е описван като закръглен мъж с безкрупулни апетити и с чудовищно его, човек, който изкоренявал дори и стабилни традиции, ако се изпречат на пътя на амбициите му. Но този имидж представлява само част от истината – образът на шишко затъмнява истинската страна на монарха, а именно - умен, привлекателен млад мъж, чиито политически стремежи довели до промени в управлението на страната.
А по нашата тема подкрепям на 100% Форестър, и това е моенто обяснение  защо ме дразнят турските сериали. И не ми казвайте  колко красиво е в Истанбул всяка година съм там , чак пък толкова хайде моля., пък и Турция не е Истанбул. Аз лично предпочитам всяко едно друго местенце по света , в Истанбул  ме дразнят многото турци а и турския ми действа на бета вълните Grinningи връща едни дежавута, неприятни Simple Smile

# 229
  • София
Не съм казала,че гледам всички сериали.От турските до сега съм гледала
4 цели и 2-3 по 1-2 серии.Сега не гледам нито един изцяло. Гледам
сериали от всички народности и сюжети.Харесвам повече тези които всяка
серия си е отделен филм.
Дразни ме това противопоставяне в момента.Трябва винаги за нещо да сме разделени.
Какво противопоставяне, какви пет лева! НЕ е ли най-нормалното нещо на света да имаме различно мнение по какъвто и да е въпрос. Или трябва да станем като китайците през културната им революция, дето МАо даже ги бил облякъл еднакво.
Едно питане - някой тук спомена "Династията на Тюдорите" - някакво допълнителнво инфо може ли. Въпреки, че като гледам в колко часа ще го дават, май ще го издирвам из нета.
Ами то и ние на там вървим , скоро ще ни прибират по  психиатриите  тези които не харесваме турски сериали и не се прехласваме по сините лещи на Ахмед, а и турските артисти мъже ми прави впечатление са много ниски, може  лещите им да са сини ама ръста им като на гноми Simple Smile

# 230
Това е страхотен сериал в три сезона, който успешно можеш да изтеглиш от Замунда  Peace
1ви сезон - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=105147&hit=1
2ри сезон - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=129967&hit=1
3ти сезон - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=173795&hit=1
По нова ще го дават в много късен час -  23:30 часа.

# 231
  • Има много детски смях.
Ами по селата където има бабите и дядовци и два канала Канал едно и битиви? какво си мислиш че гледат бабите?  че свекър ми което направо ме шокира че искаше да гледа Брак с чужденец и гледаше да свърши всичко в двора преди да почнал сериал, това е човек който не гледа телевизия!!!!! Просто хванал няколко серии и му станало интересно и го следи вече! На 78 години!

Абе бабките и дядковците да гледат, не ме бъркат! На тях това им е разтухата. Ама да не забравяме и деменцията им...
Но те не пълнят десетки теми по форуми. Нито пък от тях дъщеря ми е чула за Мехмед и Инджи и иска да й го пусна, за да "е в час". Нито пък те са мястото на една съседка, която ЦЯЛО ЛЯТО извеждаше детето си навън в най- големите жеги, само защото тогава беше паузата между сериалите, сакън да не изпусне нещо  ooooh! Примери много мога да давам още...
Ай сакън  Laughing

То бива простотия, то може, ама това вече на нищо не прилича!
Добре че имам HBO, там поне такива баш бози не дават. Отделно, по Коледа Канал 1 мнооооооого ме си издигна в очите, най- хубави филми даваха.

# 232
  • София
По БТВ пак време  за тюрк сериалЪк в новините, ей каква гордост сякаш са давали  шедьовър от рамките на " Междузвездни войни" или " Кръстникът", "Октопод". Вместо да се засрамят , че си пълнят времето с бози Simple Smile
Тюрк артислъ  бил приличал и сравняван в Брат Пит Joy а сериалите им били много гледаеми по цял свят, по целия арабски свят Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 08:49 от dmaria

# 233
  • Варна
 hahaha
Тази сутрин реших да си пусна Канал 1 за разнообразие, след малко идва мъжът ми и по инерция прещраква на бтв-то Crazy Ш' съ карамИ с него Mr. Green

# 234
  • гр. Шумен
Това е страхотен сериал в три сезона, който успешно можеш да изтеглиш от Замунда  Peace
Благодаря! newsm10
ТЪй то - готините неща - в девета глуха!
ПО празниците давали по ТВ7 "Граф МОнте Кристо" - 4-сериен филм с ДЕПАРДИЙО (сравнително добра реализация, въпреки, че логиката бая се губеше на момента и ако не си чел романа...), изтървах го. ДОбре, че го има в арената...
ДОтам я докарахме - да разчитаме на нета за да гледаме нещо свястно.  #2gunfire

# 235
  • София
Благодаря! newsm10
ТЪй то - готините неща - в девета глуха!
ПО празниците давали по ТВ7 "Граф МОнте Кристо" - 4-сериен филм с ДЕПАРДИЙО (сравнително добра реализация, въпреки, че логиката бая се губеше на момента и ако не си чел романа...). ДОбре, че го има в арената...
ДОтам я докарахме - да разчитаме на нета за да гледаме нещо свястно.  #2gunfire

В тази връзка тв7 е една много свястна телевизия, дават много италиански сериали и филми, по времето на турските бози Simple Smile

# 236
  • на брега на реката
Де да ги гледаха само бабите и дядовците! Скоро по БТВ в новините даваха репортаж от едно училище, деца в четвърти клас бяха направили сценарий на Перла и го разиграваха пред камерите. И това го показаха с гордост, колко" хубав сериал" са пуснали. За мен тези сериали-било то турски или латино- са си чалга.

# 237
Потърсих информация в интернет за това кой харесва и кой не харесва турски сериали. Ами страшно много хора са против излъчването им.
Под статии свързани с тези филми намерих много коментари, във форума на Нова телевизия, във всякакви други форуми има  теми неодобряващи "турцизацията на телевизиите".
Направи ми впечатление и група - "ПИСНА МИ ОТ ТУРСКИ СЕРИАЛИ !!!!!!!" във Facebook, която има 61.091 члена. Ми не са малко.
Изглежда, че БТВ и Нова губят по този начин много зрители. Странна работа.

# 238
Много смешно, били сме знаели какво става в турските сериали, ми даже и имената на филмите не знам, но като превключвам каналите, веднага ми става ясно къде дават турски сериали  Sick обзема ме едно такова неприятно чувство, направо гад, гледайте си ги, но не по националните телевизии. Нищо против нямам латиноамериканските например, дават си ги, дори и не знам по кои телевизии, сигурно ги дават все още. А пък по националните да пускат по-свежи филми /може и сериали/, не знам някой да се е оплакал от Д-р Хаус, или от Отчаяни съпруги. Ама да ни заливат отвсякъде с тия фереджета...не исках да съм крайна, но някои постове ме раздразниха.

# 239
Аз все още се чудя, защо не пуснат "Династията на Тюдорите" на мястото на поне един от многото сапунки които дават в момента.
Аз лично изгледах филма от Замунда, но с удоволствие ще го гледам пак, но в 23:30 ...
Не харесвам и Биг Брадър, ама да ви кажа честно чакам го с нетърпение ...

Общи условия

Активация на акаунт