Btv и Nova що за безумие?

• 32 545
  • 691
  •   1
Отговори
# 420

Да мразим немците заради Хитлер newsm78

Че кво ти е направил Хитлер пък на теб  newsm78 hahaha, че да го мразиш? Я питай някой евреин какви чувства таи към германците, като естествено имаш в предвид,  че евреите са хитри и не смесват бизнеса с чувствата?
И този назидателен тон в поста ти е малко смешен, щото нали се сещаш, че не сме се събрали в класната стая  Stop Между другото, чудя се  даже вярваш ли си като ги пишеш тия глупости  newsm78
Наистина е много смешно и глупаво - Хитлер, немците, 500 години - в кой век живеем и къде!?! ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ПО НАРОДНОСТ Е ФИЛМЪТ? Според мен е важно да е хубав! И един харесва попа, друг - попадията! Всеки да си тледа това, което му харесва.

# 421
Коралче, Както вече казах - аз също не съм фен на турските сериали и не мога да те зарибя, сори. Само че , ако на теб не са ти омръзнали Хамериканските бози, то на много хора им омръзнаха. Пък и дето се вика - за всеки влак си има пътници, нъл тъй?!? И това е то демокрация - аз не съм съгласна с твоето мнение, но всичко бих дала да имаш право да си го кажеш! А пък в праймтайма дават това, което привлича повече реклама, а повече реклама привлича това, което се гледа повече. В момента това се гледа повече, преди се гледаше друго, след време - не се знае. Тъй че какво толкова!
И както аз казах- зрителят е на овчия принцип- накъдето върви стадото, натам и той (никой  да не се обижда лично). Гледа се това, което се РЕКЛАМИРА, после ти трябва само някоя позната добра душа (приятел, роднина), която да те "светне", колко е "готин" сериалът и колко "изпускаш"(пак реклама, ама друг вид  Laughing), че да си кажеш: "Бе чакай да го видя това чудо!" И да станеш фен! Виждала съм как зрели мъже (на по 30+), бързаха да се приберат вкъщи до 5, за да гледат "Трима братя, три сестри"! Тук не мога да не кажа "браво" на БТВ.  Peace С Голямата си рекламна кампания, те дадоха на посредствената сапунка "Перла", много добър начален тласък, после както вече казах, стадото тръгна! Wink

п.п. penmari, щом за всеки влак си има пътници, да вземат да пуснат и нашия, а? Не сме чак толкова малко хората, на които не са ни омръзнали онзи тип сериали! (г-н Началник гара, четете ли? Mr. Green )
п.п.2 А ще споделиш ли щом не гледаш турски сапунки и "Хамерикански бози", какво гледаш? Като не можеш да ме направиш фен на някоя сапунка на съседите, на нещо друго можеш. (това не е заяждане- уточнявам, щото по форумите, често не се разбира- просто ми е любопитно, а и ми се гледа нещо ново)

# 422
Цитат на: penmari link=topic=460076.msg13836847#msg13836847
Според мен е важно да е хубав! И един харесва попа, друг - попадията! Всеки да си тледа това, което му харесва.
[/quote
Е за липсата на избор говорим де. Този дето харесва попа е ок, щото попа е нон стоп по каналите, но този дето харесва попадията кво да прави? Да чака нейно величество телевизията да благоволи да му пусне някой залък?

Между другото за всички, които не искат да гледат турски сериали нон стоп, ето какво намерих във фейсбук: ВСИЧКИ БЪЛГАРИ -КЪМ "СЕМ" http://www.cem.bg/cat.php?id=135

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 16:32 от liana**

# 423
Ами като поразгледах програмата на телевизите , се оказа, че има влакове за всички пътници! Мисля, че са вече твърде малко хората , които гледат само два канала. Избор има, според мен. Аз гледам всякакви филми, от всичко по малко - гледам "Изгубени","24", "Отчаяни съпруги", гледах и "Герои", ама го зарязах, изгледах и около половината серии на "Перла".Сега съм се зарибила с един , корейски ли беше, много ме кефи - "Liar game". Просто не съм се вторачила само в един тип сериали. А като не си харесам филм - много лесно: просто си вземам книгата. О, забравих! Гледам даже и "Дързост и красота"! Сега пък гледам тенис - откритото на Австралия. Всеки може да гледа каквото си иска. Просто се чудя на такива определения и аргументи - турски , немски и т.н.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 17:18 от penmari

# 424
  • София

Да мразим немците заради Хитлер newsm78

Че кво ти е направил Хитлер пък на теб  newsm78 hahaha, че да го мразиш? Я питай някой евреин какви чувства таи към германците, като естествено имаш в предвид,  че евреите са хитри и не смесват бизнеса с чувствата?
И този назидателен тон в поста ти е малко смешен, щото нали се сещаш, че не сме се събрали в класната стая  Stop Между другото, чудя се  даже вярваш ли си като ги пишеш тия глупости  newsm78
Наистина е много смешно и глупаво - Хитлер, немците, 500 години - в кой век живеем и къде!?! ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ПО НАРОДНОСТ Е ФИЛМЪТ? Според мен е важно да е хубав! И един харесва попа, друг - попадията! Всеки да си тледа това, което му харесва.
Добре е да имаме историческа памет. Ако знаеш в Полша какво става ако заговориш на руски, но хората  помнят  не се правят на глобалисти Simple Smile

# 425
  • София
Лиана, на мен също не ми харесва, че в новините (на БТВ-то най-вече) дават за тъй важните и неотложни проблеми на актьорите от сериалите, но това нямаше да е така, ако действително една голяма част от хората не се вълнуваха от точно такива подробности.
Е ние говорим едно и също нещо, а не можем да се разберем  Mr. Green Аз не казвам, че излъчват сериали напук на всички, които не искат да ги гледат. Съвсем ясно ми е, че аудиторията е голяма. Единствено не  проумявам и не разбирам извадките за рейтинга на каква база ги правят и имат ли социален подбор при тези проучвания? Друг е въпроса, че не разбирам изобщо как на някого може да му харесва да гледа подобни бози, но това е друго  Whistling
Е как няма да си имат  и зрители  1млн турци, 1млн пенсионери , които  нямат как да си губят времето ей ти я публиката а и отчаяните домакини- ужасТ Simple Smile

# 426
Те турците не ги гледат имам впечатления,понеже отдавна са си ти гледали по турските канали,а и пенсиите са доста повече от 1 млн та остава въпроса другите,които ги гледат кои са?

# 427
Ами като поразгледах програмата на телевизите , се оказа, че има влакове за всички пътници! Мисля, че са вече твърде малко хората , които гледат само два канала. Избор има, според мен. Аз гледам всякакви филми, от всичко по малко - гледам "Изгубени","24", "Отчаяни съпруги", гледах и "Герои", ама го зарязах, изгледах и около половината серии на "Перла".Сега съм се зарибила с един , корейски ли беше, много ме кефи - "Liar game". Просто не съм се вторачила само в един тип сериали. А като не си харесам филм - много лесно: просто си вземам книгата. О, забравих! Гледам даже и "Дързост и красота"! Сега пък гледам тенис - откритото на Австралия. Всеки може да гледа каквото си иска. Просто се чудя на такива определения и аргументи - турски , немски и т.н.
Liar game е японски!  Peace Иначе аз азиатски много гледам (корейските обаче са ми най- любими), но не искам да вися нон стоп на компютъра, искам нещо по тв-то. И в темата говорим за бтв и нова, не за другите телевизии.  Rolling Eyes В този ред на мисли, повторенията на "Герои" по нова ги гледам, въпреки, че съм ги гледала многократно, "24" е сериал, който трябва да се следи серия за серия, а аз както вече казах, не винаги мога да го следя, a "Изгубени" не го дават по бтв или нова в момента, но се надявам, че бързо ще купят сериите на последния сезон и въпреки, че ще ги гледам от нета, когато излизат! Гледаш тенис? Супер! По бтв или по нова?? Защото темата е за тези две телевизии, не за всички телевизии все пак! Факт е, че все някъде ще дават нещо, но тук става въпрос за точно тези две телевизии!  Grinning Също така е факт и, че някой може и да хваща турски канали по кабелната. Ако им харесва (и разбират езика)- да си ги гледат.

Не искам да ме разбирате грешно- нямам нищо против да се излъчват турски сериали по националните телевизии, но имам против да ми запъват целия ден само с такива! Обичам разнообразието.  Peace

# 428
Да, аз също съм за разнообразието. Затова и дадох пример как години наред пък излъчваха само американски сериали, пълни със стрелби и кървища. Както и венецуелски сапунки. Сега пък турски такива. Мисълта ми е, че и това ще мине, даже както цял ден ги излъчват - по-бързо ще им мине времето, защото омръзва да гледаш все едно и също. Приятна вечер на всички!

# 429
Да, аз също съм за разнообразието. Затова и дадох пример как години наред пък излъчваха само американски сериали, пълни със стрелби и кървища. Както и венецуелски сапунки. Сега пък турски такива. Мисълта ми е, че и това ще мине, даже както цял ден ги излъчват - по-бързо ще им мине времето, защото омръзва да гледаш все едно и също. Приятна вечер на всички!
В пъти предпочитам американските сериали пред турските  Naughty Две причини ще посоча само:
*героите - къде къде по-красиви от тези в турските сапунки
*музиката - къде къде по-приятна от тези маанета в турските сериали.

# 430
  • София
Гледах една  серия тази седмица от новия  турски сериал, моля за прошка, но заглавието не помня защото за мен те имат едно заглавие " турски сериал" - Та в този сериал / който гледах докато правех вечеря за домочатието / ми се мярна една сцена в , която работещ баща се прибира късно от работа , децата съответно спят  Той обаче е един дълбоко морален турски баща иминава да завие  децата си , приспани от бавачката и му се мярва татуировка на  гърба на 18год му дъщеря. Учуди ме реакцията му, детето си спеше и сигурно сънуваше гаджето си а той кресна дръпна я за ръката, изкара я от леглото за обяснения в 23часа, вие такива родители , ли искате да бъдете, аз не.  Simple Smile
Само за мен ли цялото  поведение на тези хора е ужасно, ама ужасно далечно  и опазил ме Бог от такива ценности Simple Smile

# 431
и му се мярва татуировка на  гърба на 18год му дъщеря. Учуди ме реакцията му, детето си спеше и сигурно сънуваше гаджето си а той кресна дръпна я за ръката, изкара я от леглото за обяснения
това е смекчено и романтизирано като за филм - татусите са забранени в исляма, та кой  знае какво може да й се случи , може да тръгне да я коли в действителност ... Simple Smile
 това са си едни пропагандни филми( ''не сме чак толкова против татуировките''), дори и в детайлите може да се забележи ...

# 432
  • София
Още един въпрос си задавам, защо когато са толкова прекрасни тези филми и от към режисура и от към  актьорска игра, не пробиват по далеч от Румъния и  по на юг от арабския свят. Т.е. неморална Европа и още по неморална Америка нещо не ги харесва Simple Smile
 п.с. Сега попрочетох стари мнения  по темата, видяхте ли  картата, която е постнала една съфорумка на  турските териториални мечти.

# 433
  • Пловдив
Видяхме я картата Shocked без коментар!
Абе какъв морал, сега даваха някаква реклама той-преуспял и над 40год, тя бедна към 18год и бас държа, че ще станат мъж и жена ooooh!
Пак в друга реклама даваха, как запалват къщата на някой и един удря шамар на жена, това е само в рекламата Mr. Green

dmaria, кой ще им ги гледа бе, хората на Запад си имат достойнство, ние сме подлезурковци Laughing

# 434
къде е тази карта ?

Общи условия

Активация на акаунт