Btv и Nova що за безумие?

• 32 498
  • 691
  •   1
Отговори
# 450
  • София

А гърците абсурд да пуснат турски сериал в праймтайма Naughty

невероятно, но факт  Laughing

http://www.maktv.gr/articleDetail/0,5136,207349,00.html

както и да е, всеки да си гледа каквото си харесва  Peace, но пак ще питам какво общо има тв с политиката?

а за картата - ами четете, не гледайте само картинките

Чела съм изказване  на  един гениален политик бивш правешки селянин на закрит пленум на БКП , в тази си реч  той казва, че най-лесно се манипулира народа чрез културата  , затова и наливаше пари там , за това и ДС имаше културен  отдел и Културен институт " Иван Вазов" , който следеше  дейците на културата. Ама то е много лесно да се  мисли ей така първосигнално, без да си зададеш въпроса дали пък наистина  турците са толкова положителни, нищо , че  раздават " хуманитарна" помощ на кюярдите опитвайки се да ги направят по  тяхно калъпче Simple Smile

# 451
  • София
Диамантената тема не я чета, а съм много земна, нямам нужда от приземяване......Нали знаеш, винаги когато има противоположни мнения, истината е някъде по средата! И темата е за това, че 2-те телевизии не уцелиха златната среда, т.е. всичко да бъде умерено и премислено....
е тук съм съгласна с теб всичко след 1001 нощ беше напълно излишно Grinning

# 452
Е, и това не е вярно.... Joy Joy Joy Имаше и други хубави сериали, просто не трябва да са по цял ден и по двете телевизии  - просто защото тези, които ги "мразят" се дразнят, а пък тези, които ги харесват, не смогват..... Mr. Green и накрая става мазало!

# 453

Чела съм изказване  на  един гениален политик бивш правешки селянин на закрит пленум на БКП , в тази си реч  той казва, че най-лесно се манипулира народа чрез културата  , затова и наливаше пари там , за това и ДС имаше културен  отдел и Културен институт " Иван Вазов" , който следеше  дейците на културата. Ама то е много лесно да се  мисли ей така първосигнално, без да си зададеш въпроса дали пък наистина  турците са толкова положителни, нищо , че  раздават " хуманитарна" помощ на кюярдите опитвайки се да ги направят по  тяхно калъпче Simple Smile

ключовата дума тук е "гениаленLaughing но съм съгласна, че културата може да манипулира, въпроса е кой доколко позволява да бъде манипулиран. Това, че съм изгледала 1 или 2 турски сериала, не значи, че ми харесва начина на живот, или че съм го взела за чиста монета.
"първосигнално" може да бъде както приемането, така и отхвърлянето
и не съм адвокат на турската политика, най-малкото, защото не я познавам,  по същата причина не мога да бъда и съдник

# 454
  • София
Пенде ,най-добрата манипулация, е невидимата манипулация,  така, че не можеш да си сигурна  , че не си  манипулирана.

# 455
е, то кой може
и в 2-те посоки  Peace

# 456
Ама то е много лесно да се  мисли ей така първосигнално, без да си зададеш въпроса дали пък наистина  турците са толкова положителни.
Eстествено,че не са положителни.

# 457
От понеделник започва излъчването на Отчаяни съпруги (5ти сезон) по БТВ в 21:00 часа. Нова веднага пуска Емигранти по същото време и в същият час  Mr. Green
Голяма борба за рейтинг, но поне е доволно, че се смилиха над някой от нас и има някакъв минимален шанс да намалят излъчването на сапунените бози в прайма.

# 458
  • Има много детски смях.
Отчаяни съпруги започва от утре, Събота- 21 часа. Поне така гласи анонса.
Днес друго ме втрещи. За пореден път. БТВ репортерите в неделя ще дават за "българската следа" в Листопад (може и да бъркам името на сериала, ще ме прощавате).  Joy hahaha Joy

# 459
  • София
   Много сте ми смешни как сте се вкопчили в "омразата си"!Мразите без дори да сте гледали. А ако вече сте погледнали случайно и ви е харесало, никога няма да си го признаете.

Доколкото знам, и сериалът "Брак с чужденец" е излъчван в Гърция и то с голям успех, тъй като историята е за любов и брак между грък и туркиня..... И от сериите които съм гледала само мога да кажа, че е похвално, когато някой  народ умее така добре да се самоиронизира. Сериалът е комедиен и в него има и участие на известна гръцка певица в началните серии.
  Не само първата, а и втората  на Кадир са гръцки певици.Гледах и нейна песен в нета.

# 460
Отчаяни съпруги започва от утре, Събота- 21 часа. Поне така гласи анонса.
Днес друго ме втрещи. За пореден път. БТВ репортерите в неделя ще дават за "българската следа" в Листопад (може и да бъркам името на сериала, ще ме прощавате).  Joy hahaha Joy

Eeeee  #Cussing out защо в събота, а не през седмицата  Tired

Тайна, надали някога ще разбереш какво бих си признала или не, но дерзай  Peace

# 461
   Много сте ми смешни как сте се вкопчили в "омразата си"!Мразите без дори да сте гледали. А ако вече сте погледнали случайно и ви е харесало, никога няма да си го признаете.

Доколкото знам, и сериалът "Брак с чужденец" е излъчван в Гърция и то с голям успех, тъй като историята е за любов и брак между грък и туркиня..... И от сериите които съм гледала само мога да кажа, че е похвално, когато някой  народ умее така добре да се самоиронизира. Сериалът е комедиен и в него има и участие на известна гръцка певица в началните серии.
  Не само първата, а и втората  на Кадир са гръцки певици.Гледах и нейна песен в нета.
Смях се много с "Брак с чужденец" хареса ми  и "1001 нощ",обаче да ни заливат с турски сериали малко множко ми идва,и то точно в 8 часа вечерта да се надцакват с турски сериали е...........няма нужда ,гледам или итал.тв или фокс лайф ,другите да си се надцаккват с турски сериали.

# 462
о , погледнах , погледнах - нелепи ситуации , глуповати сценарии , смешни актьори ,
главната  актриса , гонеща 30-така със стабилна бръчка м/у веждите , но го играе фръцкаща се девойка в розови чаршафи , наивни и глупави моменти , нереални отношения , някакви яхти и морета , незнайно защо , скъпи коли , жените тропат с крак ...абе тъпотия , и това в най-гледаното време , и дори глуповатата тетка Салич ги коментира все едно са невиждано чудо и събитие ,
тези хора много олекват по този начин , Салич вече каквото и да каже, какъвто и казус да разисква  - ще си викам - ''ти ли , дето се прехласваше по турските сериали , що не готвиш мусаката, ама си тръгнала да говориш по политически теми'' , примерно

# 463
   Много сте ми смешни как сте се вкопчили в "омразата си"!....

Тази работа стана като с чалгата - някакви хора размахват плакати "Гнус ме е от чалгата", обаче се оказва, че знаят всички песни на Преслава и Азис  Mr. Green

# 464

С изключение на няколко лумпени елемента, няма никаква омраза, просто ми е досадно.
А ония с омразата не са ми смешни, а направо ме плашат.  

Общи условия

Активация на акаунт