Btv и Nova що за безумие?

• 32 530
  • 691
  •   1
Отговори
# 435
видяхте ли  картата, която е постнала една съфорумка на  турските териториални мечти.

а вие видяхте ли обяснението

Прочетохте ли статията в турския вестник ,че го показвате и преиначавате нещата ?
Извиняват се и съжаляват за грешката. От минестерството на образованието им не знаят от кого е направена и как се е озовала на CD и в някои малки книжки раздадени на учениците.

или картинките са достатъчни

но, както каза една съфорумка, но по друг повод  Mr. Green"това могат да го разберат само мислещите хора"
всеки вижда това, което иска да види  Whistling

# 436

но, както каза една съфорумка, но по друг повод  Mr. Green"това могат да го разберат само мислещите хора"
всеки вижда това, което иска да види  Whistling

Абсолютно си права, само мислещите хора разбират за какво иде реч. Останалите живеят в измислен и нереален свят, вярвайки и надявайки се, че всичко което хвърчи се яде и че живота е песен, точно както в любимите им сериали и в прекрасната Анадола  Joy Joy

# 437
Анадола, Анадола........ ама вместо да им кажем браво, че работят и се развиват, и да вземем и ние нещо да поработим, само злоба знаем да ръсим.....И филми си правят хората, и сериали /кои по-добри, кои не толкова/, и големите им градове  и курорти са по-чисти и уредени от нашите! И като чуя приказки от сорта - да, ама по селата колко са изостанали....като че ли нашите села цъфнаха и вързаха - същата работа...

А  Dmaria специално теб искам да те уведомя, че "1001 нощ в момента" се излъчва в Гърция!

# 438

А  Dmaria специално теб искам да те уведомя, че "1001 нощ в момента" се излъчва в Гърция!
По коя програма и в кое време?

# 439
  • Атлантис, Галактика Пегас
Доколкото знам в Македония върви в праймтайма.

# 440
Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2010
`ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ`...το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ στο ΤιΒι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που πιάνει 40αρια σε ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!

А в Македония е от 20.30 вечер  и го гледат над 75%, рейтинга е умопомрачаващ!

# 441
  • Пловдив
Ето я картата Hug

Тези сериали са с цел ислямизацията на България Naughty
Даа! А какво ще кажете за тази карта, публикувана в турски вестник миналата година? Сериалите са си чиста проба промиване на мозъци в мирно време.
[/quote]

mimata67, когато 1001 нощ достигне този рейтнг в Германия или Франция ще го призная Peace
А гърците абсурд да пуснат турски сериал в праймтайма Naughty

# 442
По ТВ Македония е в прайма, но това далеч не е телевизия от ранга на Нова и БТВ, така че няма място за сравнение.

# 443
  • София
Анадола, Анадола........ ама вместо да им кажем браво, че работят и се развиват, и да вземем и ние нещо да поработим, само злоба знаем да ръсим.....И филми си правят хората, и сериали /кои по-добри, кои не толкова/, и големите им градове  и курорти са по-чисти и уредени от нашите! И като чуя приказки от сорта - да, ама по селата колко са изостанали....като че ли нашите села цъфнаха и вързаха - същата работа...

споменала съм, че на юг  са вървящи Simple Smile

# 444
Доколкото знам, и сериалът "Брак с чужденец" е излъчван в Гърция и то с голям успех, тъй като историята е за любов и брак между грък и туркиня..... И от сериите които съм гледала само мога да кажа, че е похвално, когато някой  народ умее така добре да се самоиронизира. Сериалът е комедиен и в него има и участие на известна гръцка певица в началните серии.

# 445

невероятно, но факт  Laughing

http://www.maktv.gr/articleDetail/0,5136,207349,00.html

както и да е, всеки да си гледа каквото си харесва  Peace, но пак ще питам какво общо има тв с политиката?

а за картата - ами четете, не гледайте само картинките

# 446
Dmaria, ако искаш да ти пусна и линк към руския форум за турски сериали! Joy Joy Joy И в любимата ти Русия се гледат и още как.... Mr. Green

# 447
  • София

гърците имат непоносимост към турците по-голяма от колсото у нас Simple Smileкъм тях.Хайде глобалистките да ме погнат сега. аз не знам народ които да е либерален към поробителите си. я погледнете бившите републики  на СССР и ги попитайте какво са за тяп руснаците, особено прибалтииските републики, попитайте франсетата какво мислят за  германцит Хайде стига лицимерна поносимост
А една съфорумка в диамантената тема е приравнила Хасан Мехмед до Робърт де Ниро в актьорската игра , хайде  моля ви приземете се , това си  просто една по-скъпа боза , къде ги приравнявате със светилата Simple Smile

# 448
  • София
Dmaria, ако искаш да ти пусна и линк към руския форум за турски сериали! Joy Joy Joy И в любимата ти Русия се гледат и още как.... Mr. Green
Странно аз бях там по НГ  и не видях, ама може  да съм гледала  избирателно. Може би в занзибарска ССР се гледат и пишат на руски защото са си забравили родния език. В Москва турски сериал не видях да върви Simple Smile

# 449
Диамантената тема не я чета, а съм много земна, нямам нужда от приземяване......Нали знаеш, винаги когато има противоположни мнения, истината е някъде по средата! И темата е за това, че 2-те телевизии не уцелиха златната среда, т.е. всичко да бъде умерено и премислено....

Общи условия

Активация на акаунт