Btv и Nova що за безумие?

• 32 447
  • 691
  •   1
Отговори
# 540
Тук съм съгласна със  Sessilly! Има и още един  български филм с огромен успех - "Източни пиеси", който жъне успехи на всички филмови фестивали! Но аз разбрах за него по една чиста случайност, докато ровех в интернет! Но нищо не съм чула за него по телевизиите! ooooh!

# 541
Но какво по дяволите става - БТВ Репортерите ще излъчват зад кулисите на Листопад. К'во!? Нима нямаме доста по-значими събития точно сега, че и в новините, и в публицистиката трябва да гледам за сериалите? Е то това вече граничи с дебилизъм!  Confused
И аз така мисля. Просто се излагат, това е НЕНОРМАЛНО!
Дори да оставим назад политическите събития, които в последно време и по света и у нас са много и разнообразни и има доста хляб за едно репортерско проучване, има един факт от киното, който се пренебрегва от родните телевизии за сметка на масираната реклама на сапунките.
Става въпрос за филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", който е сред деветте филма, които ще се борят за номинация за "Оскар". Поправете ме ако греша, но подобен успех не е имал досега български филм. Обаче турските сапунки са по-важни на тоя етап...

Ето нещо, което аз не знам! Но по-добре да разбера как минава един снимачен ден на любимата ми сапунка, щото не я дават събота и неделя (това да се поправи!!!) и случайно да не припадна от жалейка по липсата й  ooooh! Явно нито събитията в страната ни, нито тези в света са важни (вземете за пример Хаити - там в момента върлуват банди, разграбват помощите, но това не е важно, а Мюмюн, ех Мюмюн!). Сериалите си имат място, дори аз съм заглеждала някои, а 1001 нощ направо си го гледах. Но това беше на обед. Сега в праймтайма - 2 часа сапунка по всички телевизии  Sick И затова казах - имам дистанционно в този часови пояс, но айде не е нужно да превземат новините и публицистиката. Вече очаквам основна новина да е къде ходи Мехмед и какво яде. Това е ебаси облъчването вече...наистина граничи с дебилизъм (да се повторя!).

# 542
Срещу канал Романтика никой не протестира. Дават си сериали по 24 часа. Но двете, най-гледаеми до-скоро, тв с национален ефир да се превръщат в туркиш сапун, не съм съгасна.

# 543
  • София
Срещу канал Романтика никой не протестира. Дават си сериали по 24 часа. Но двете, най-гледаеми до-скоро, тв с национален ефир да се превръщат в туркиш сапун, не съм съгасна.
Аз писах на Нова и отправих "гениалното"  предложение дошло от тук ,от една съфорумка да си спретнат  канал романтик тюрк -Нова , като му бутнат и едни реклами през 10мин. ще е  печеливша идея Simple Smile

# 544
Гледам турските сериали, но тези които са през деня. Но не приемам даването на такъв тип сериали в 20часа  и до сега не съм изгледала нито един в този часови пояс.

Имам предложение към Нова да преместят и сериала "Блясък" преди или след Незабравима.

# 545
Още ли върви този Блясък. Че той надмина Дързост и красота. Но не си спомням някой да се е оплакал от него, върви си по подобаващото време. 

# 546
Още ли върви този Блясък. Че той надмина Дързост и красота. Но не си спомням някой да се е оплакал от него, върви си по подобаващото време. 

Да дават го през деня. Но Нова да го сложат и него вечер примерно 21часа да пробват може да си вдигнат още рейтинга.

# 547
Трейси, може и да е дебилно, но се харчи като топъл хляб Laughing
Ако някой не знае, Перла е хит единствено и само в България. В Турция никой не го беше отразил.

# 548
  • София

Да дават го през деня. Но Нова да го сложат и него вечер примерно 21часа да пробват може да си вдигнат още рейтинга.
Не гледам Блясък  , но е друго  чат -пат да чувам за Леонидас или Йоанис и  съвсем друго и дразнещо да чувам Мемет и Ахмед, както и сиртакито е в пъти по приятно от протяжните маанета Grinning Grinning Grinning

# 549
Не включвам никой от Вас. Не Ви познавам. Ако сте прочели какво съм написала ще видите,че пиша за политиците,артистите и
за всички ,които познавам,не изключвайки и себе си. А с хора,които нямат други аргументи освен закани ,не контактувам. Mr. Green
Smartie ,по добре прочети това ,което съм написала преди и ще разбереш,че няма как да пиша от твое име и от името
на тези,които ти представляваш,защото пишеш от името на "всички останали".

Да резюмирам. Ти написа всички тия думички, единствено и само от свое име. А защо тогава, се наричаш НИЕ?
Повярвай, пробвах да те прочета- не ми се получи.
Аргументите се излагат точно и ясно. В твоите постове такива не видях.
За закани...струва ми се безмислено тук да си дърпаме косите. Той кервана си върви, бизнеса цъфти..
Не скачай толкова, че може да си удариш главата в тавана. Peace

Ние,българите избрахме чушкопека,а не че през ХХв. се появи телевизията,че българин излетя в космоса.
Предлагам първо да треснеш своята глава ,преди да се заядеш.
Ако си чела ще разбереш,че аз гледам,но съм против толкова много сериали.Не споменавам какви.
В телевизиите няма нови филми,а само сериали.Това е моето мнение.
Дори и за през деня са много.

# 550
  • София
Трейси, може и да е дебилно, но се харчи като топъл хляб Laughing
Ако някой не знае, Перла е хит единствено и само в България. В Турция никой не го беше отразил.
Как ,така нали ни убеждават ,че това е филмовото събитие на десетилетието Simple Smile

# 551
тцъ.... не е... Mr. Green

# 552
Тук съм съгласна със  Sessilly! Има и още един  български филм с огромен успех - "Източни пиеси", който жъне успехи на всички филмови фестивали! Но аз разбрах за него по една чиста случайност, докато ровех в интернет! Но нищо не съм чула за него по телевизиите! ooooh!

Светът е голям .... се появи скоро в торентите. Източни пиеси го няма никъде.  Филмът на  А. Слабаков с жена му в главната роля - също.  Пазят си авторските права ли, що ли. Или никой не се интересува - що ли.

# 553
Мога ли да Ви помоля да гласувате

http://www.whopopular.com/Dimitar-Berbatov

# 554

Тая пък глупост откъде дойде? не разбирам английски, нито пък турски. И какво общо има с турските сериали.

Общи условия

Активация на акаунт