Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя коктейл с кленов сироп или Madal Bal Syrup?
Какви са различните версии на програмата „Усещане за подмладяване“?
Какви са ползите от диета с кленов сироп или Madal Bal сироп?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя коктейл с кленов сироп или Madal Bal Syrup?
Коктейлът се приготвя чрез смесване на 2 супени лъжици от сиропа в чаша от 300 ml. След това изцедете половин лимон, добавете щипка лют червен пипер или джинджифил и допълнете чашата с вода (изворна, минерална или преварена, топла или студена). Разбъркайте добре, докато се получи хомогенна смес. Приемането на коктейла е от 6 до 10 дози на ден, когато замества всички дневни хранения.
-
Какви са различните версии на програмата „Усещане за подмладяване“?
Програмата „Усещане за подмладяване“ се предлага в няколко варианта, като например „Пълна версия“ (7-10 дни), „Съкратена версия“ (3-5 дни), „Веднъж седмично“ (за почивка на храносмилателната система), „Испанска версия“ (за замяна на закуска и/или вечеря с подмладяваща напитка) , и "Циклична версия" (за редовно пречистване).
-
Какви са ползите от диета с кленов сироп или Madal Bal сироп?
Диетата с кленов сироп или Madal Bal има няколко предимства, включително елиминиране на токсините, загуба на тегло, повишена енергия, подобрено храносмилане, по-чиста кожа, по-добър сън, повишена устойчивост срещу болести , подобрена концентрация и яснота на мисълта, емоционален баланс и по-силна воля.
-
Какво е захранването след приключване на програмата „Усещане за подмладяване“?
-
Какво е сиропуването и как се прави?

(нейде след 10тото кило..)
Ти 5 дни сиропува, нали?
може да видите колко съм сериозна, но за мен е по-важно да се чувствам енергична, а и мен след вечеря беше започнало мноого да ме стяга сърдечната област, сутрин бях супер скована, ставите ме боляха, понякога и костите, засега отминаха тези симптоми, но вчера преди старта се намахах с пържени картофи и сандвич за следобедна закуска
Не голямо количество, половин филия и шепа бяха картофите, но до 22 часа изгарях за вода и изпих над 2л, та ако се бях премерила, надали щеше да е реална цифрата 

Довечера ще повторя чайчето ако не ми се получи