Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 11

• 92 063
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
  • У дома
Духи, аз също се храня Нвгх-ВМ(но не и Дюкан), така че след прочистването си продължавам така, но вечерите мисля да са ми сироп Rolling Eyes Пробвах без вечеря, ами гладно ми беше Joy
Това са с лунуването ми хареса, но да не очакваш чудеса по фазите, най-най-големи минуси има при пълнолуние, мисля е сега в четвъртък Peace

# 31
Да, най-добре е един ден от седмицата да е разтоварващ - на сироп или фрешове, и така постоянно. Много добре поддържа формата. Аз го правя в понеделник, че винаги след събота и неделя съм + и започвам седмицата тонизиращо, но на всеки както е удобно. Ако свикнеш да е определен ден от седмицата, ще видиш, че с времето в този ден даже и няма да си гладна.

За Дюкан не знам, аз съм против тази диета и прием на толкова белтъчини, въпреки че спортувам активно. За мен истината е в приемането предимно на сурови плодове/зеленчуци, спиране на всякаква пшеница, от време на време сирене и постно месо и редовно, дори ежедневно приемане на сурови ядки. Вместо хляба от пшенично брашно се приема лимец. Освен това храненето е добре да се ограничи в период от 8 часа дневно - всеки сам си избира този период, а в останалите 16 часа коремът почива. Така организмът, като е лишен от възможност за бързи захари, започва да разгражда мазнините.
Но щом вие не можете без месце, си продължете по Дюкан.

# 32
Аз не намирам много разлика между двете (сори за оф-топика) - може би защото и двата пъти Дюканствах като кърмачка... а там си има и зарзавати и плодчета... Та се получава балансирано Simple Smile

Имам колежка, която от 4 години познавам и ВСЕКИ понеделник е на вода. Само вода. Как успява не я знам.. Но е фиданка не е мръднала!

# 33
Въобще не се учудвам за колежката ти. За един ден, като свикнеш, не е никакъв проблем да изкараш и на вода, но според мен чак пък толкова не е нужно. Преди време, като нямах мадал бал /и даже и не бях чувала за него/, карах един ден само на ябълки или на 1 л. фреш от грейпфрут /много помага за разграждане на мазнини!/, само че разреден наполовина с вода. Възможни са и други комбинации, а ти имаш голямо въобажение. Hug

# 34
Приключих със соковете за днес Simple Smile

Утре има някаква зеленчукова супа за обяд... сега я творя. И се оказа, че не е много лесно, ама събрах което има заразават из нас и се получи това: лук, моркови, целина, магданоз, спанак, листа от червено цвекло, босилек - освен лука и морковите, останалите си ги гледам на терасата  Joy Утре ще кажа как е chef

само с 00 нямам успех... пийнах пак едно чайче, да видим даи ще се случи нещо...

# 35
Ехоу, спите ли още  Crazy

Едно чайче за разсънване  Hug

Днес съм хепи! След 5 дни сиропуване, оризов ден и соков ден... -5 кг твърдооо нищо наникъде не е мръднало Simple Smile Ако успея да си ги задържа до края на захранването ще е повече от чудесно!
Даже и 00 се получи  Blush

А най-вече съм доволна от себе си, че съм стриктна и успявам да се контролирам  newsm68

След малко си правя соковата закуска... а за обяд ще видим снощната супичка как се е получила  Blush
Нищо друго специално не ми се яде като се замисля... само чакам момента с месото че тия зарзавати яко ме остъргаха хаха Simple Smile Поне гладът за сладко (което ми е най-големия проблем!) е притъпен за момента .. и надявам се така да си остане.
Ако сладкото не ми се меси в живота, всичко ще е толкова по-лесно  Joy

# 36
  • У дома
Добро утро и от мен, днес след първия ден сиропуване съм ок, мааалко главоболие вчера вечерта преди лягане и днес лееко ме наболява главата, но е ок. Кафе все още пия, не съм го спряла. Очудващо не съм гладна, вчера изпих само 4 дози сироп, и около литър вода, мноого вода източих, през нощта даже ставах и сутринта около 6часа отново, леко ме наболяваха и бъбреците, засега 00 няма, дано след първата доза се поправят нещата, от това най-много ме е страх Flutter Все още не съм се мерила и резултат незнам, но ми е леко, сутринта не ме боляха костите въобще, доволна съм Whistling

# 37
Добро утро и от мен!  Simple Smile

Днес минус 1 кг., но това си е обичайното за първия ден на сиропа и аз съм свикнала. Винаги петък, събота и неделя едно кило се лепва някъде по мен и в понеделник го свалям.
Бих искала поне един понеделник да се кача на кантара и да нямам това кило за сваляне! Joy

Духи, браво на теб! Според мен дори има надежда още малко да смъкнеш по време на захранването...
Като каза зеленчуков бульон, се чудя се този зеленчуков бульон не може ли с нещо да се замести? Още съм далече от него, но не си представям да нося супа в работата... трябва да огледам гостилниците наблизо дали не приготвят и някакви диетични супи без месо и картофи... Или в буркан да го нося???

Genni, радвам се, че диетата ти понася, че нали аз те навивах... Embarassed Според мен ще останеш много доволна. Нормално е втория-третия ден да поизчезне глада. Ще ти става все по-леко.

И аз не съм гладна, но вчера вечерта се зачетох в разни рецепти от Системата минус 60... ми те много вкусни изглеждат... само си мисля коя първо ще сготвя, май ще бъде гречка с домат и босилек. Crazy

# 38
  • У дома
ИМК, аз пък си мечтая за мазна вратна пържола в лист от кисело зеле изпечени в гювеча hahaha Joy Joy Joy
Сега пийнах дозата и посетих 00, реших сутрин с мед да правя дозата, че по-добре ми действа на "перисталтиката" hahaha Joy Нормално ли е още да имам главоболие, не очаквах чак толкова токсини да се отделят, предвид че почти седмица бях на испанската версия newsm78
Вие как сте с главоболието newsm78
Да допиша... този бульон може да го сложиш в някой термос и няма и да знаят какво пиеш Simple Smile
Аз още не го мисля това захранване

# 39
Genni, ти си верно гений.  hahaha Joy Ще пасирам супата и в термус ще я взема! Само да стигнем дотам, де...

Нормално, ама съвсем нормално е главоболието ти! Моите уважения към Нвгх-ВМ, ама в месото има страшно много токсини! Една седмици испанска не могат да те оправят. Не хваля в никакъв случай моя режим /който спазвам на 80% де, в другите 20% прегрешавам/, но откакто започнах съзнателно да се храня предимно със сурови плодове/зеленчуци и ядки и ограничих до минимум месото и млечните, забравих за главоболието. Преди няколко седмици правих тридневка на мадала, и нямах грам главоболие, дори аз се учудих.
Интересното е, че последните дни от миналата седмица, без да съм била на сироп, ме боля главата много, което не мога да си обясня освен с неправилните храни, който съм погълнала покрай моите именици. Не спах и добре, беше ми едно такова тежко и нервно. А нито снощи, нито днес ме боли глава, да не говорил как спах като къпана...

Според мен не е фатално, ако изпиеш един аналгин или нещо подобно за главоболието, но имай предвид, че то може и да се засили към третия-четвъртия ден. Другите симптоми на детокса са лош дъх, обложен език, може да се появят зачервявания по лицето, пъпчици и т.н, миризма на ацетон.... Споко. bouquet

# 40
  • У дома
Даа минах през пъпките, лошия дъх го усетих снощи, а езика ми се обложи още с испанската Whistling Ще оживея, че и ще се прочистя Joy Аз съм пробвала мнооого диети и режими, да не кажа почти всички, направо съм си опитно зайче, и имам мнение за всеки, но просто Нвгх-ВМ е моето хранене и се чувствам ок, просто трябва да махна вечерното хранене, защото не съм ок с него Whistling
Ще изчакам още малко и ако се засили главоболието ще пийна един хап Tired

# 41
Супичката си я нося в буркан, след малко ще я стопля за обяд.
Иначе глава не ме е боляла, но и аз яко се наливам с течности.

# 42
Да, Духи е много права, наливането с течности помага за изчистване на клетките от токсините. Пий повечко чайчета, течности като цяло и ще си по-добре.

# 43
Супата направо си беше като угощение мдаааа  Crazy
Имаше някакъв сок зеленчуков.. него го пропуснах. Ама снощи в сока за вечеря си сложих морков  Mr. Green така че съм въвела суровия зеленчук вече  Laughing

да се оплача - спряха ни водата в офиса, правят нещо в баните.. ииииии как да се отводни човек  Crossing Arms

# 44
  • Варна
Здравейте,
Поръчах сиропа и утре е при мен. Ако придобия смелост, още в четвъртък започвам Wink.
Вие какъв джинджифил слагате - на прах или пресен настърган ?
Сутринта вкъщи ли си приготвяте количеството, което ще изпиете през деня, предполагам го носите в някакви бутилки или термоси ? Отделно пиете още по поне литър вода, нали ? А кафе може ли или само на чиста вода и тази със сиропа ?

Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт