Btv и Nova що за безумие?

• 32 411
  • 691
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Laughing Laughing Laughing
Наистина ли смяташ ,че някой ще ти отговори смислено на въпроса?
Мдааа и твоят извод е че от негледане на турски сериали се затъпява Simple Smile
Ей лоша работа, докато започне  бозопада, нямате какво да правете. Ето, ей сега започва Grinning
И как разбра?
Това се твои думи, не мои. Никъде не съм казала такова нещо- ти си тази която иронизира и обижда. Чак ставаш смешна със фанатизма си.
Я посочи къде съм обидила съфорумка, или ти се обиждаш когато наричам турските сериали бози Simple Smile

# 646
Ах, ах.....Пак е имало "Размисли и страсти"! Joy Joy Joy

# 647
  • София
Много  по скоро през 1985г детето на  моя позната оглуша / и пак добре, че само това се случи/ само защото турците бяха решили да пускат бомби по вагони с майки с деца.
Тези с бомбите не бяха турци, а помаци и не са от Турция, а от нашата мила Родина.

# 648
Ох, темата пак ли стигна до това кои деца са по-напред - българчетата или другите... тая дето е женена за евреин да каже дали моите деца от брака на българка с българин са по-напред от нейните, дето са най-много 50 на сто българчета... щото според мен и българчетата, и еврейчетата, и турчетата са наравно... ама ако тя продължава да настоява, да разясни къде в тази редичка са нейните...

# 649
  • Sofia
Темата (както обикновено се случва във форума) доста се измести.
На мен ми звучи адски тъпо да се смесва политика, история, предразсъдъци с бозавите сериалчета.
Ето след малко няма да има какво да се гледа (нямам кабелна телевизия...)
След като виждам какви теми са превзели първата страница, ми става ясно защо телевизиите ги купуват.
А на мен ми звучи страшно млади момичета толкова сериозно да се вълнуват от тези сериали (признавам си, че не мога да оценя художествените им качества, тъй като не съм гледала нито една серия), това е изумително вманиачаване, което според мен се дължи на липса на други "културни мероприятия"...

# 650
От тази вечер почва Емигранти по Нова от 9, така че ще има малко раздвижване. Карбовски не ми е любимец, но да видим какво е направил. Simple Smile

# 651
Аз пък се хвърлих в размисли относно потребител с ник "радини вълнения", разписващ се в темата за "Листопад"... Интересна симбиоза  Mr. Green

# 652
На мен ми звучи адски тъпо да се смесва политика, история, предразсъдъци с бозавите сериалчета.

И на мен. Бих искала да се абстрахираме от факта, че са турски.

# 653
Повечето в тази тема са възмутени от факта, че в това часово време се пускат такъв жанр филми.Нямаше да има разлика ако бяха латиноамерикански или други.Така, че и да се абстрахираме, какво от това?

# 654
БТВ и Нова ме докараха до там, че да гледам Iced Trucks по History и да ми е по-интересно шофирането на камион върху лед, отколкото прайма на двете национални и най-големи телевизии  Outta Joint

# 655
А аз гледам по фокс лайф "Уил и Грейс" Grinning

# 656
Еркюл Поаро - Замунда  Heart Eyes

# 657
  • край голямата локва
Менсфийлд Парк по TV 7   Simple Smile

# 658
Здравейте! Докато четях постовете на тези, които са против турските сериали се смях на повечето от тях Joy. А уж ние българите не сме злопаметни. newsm78

# 659
Здравейте! Докато четях постовете на тези, които са против турските сериали се смях на повечето от тях Joy. А уж ние българите не сме злопаметни. newsm78

Кои постове чете?  Май избирателно. Против съм, ако ще да бяха джибутски.

Общи условия

Активация на акаунт