Btv и Nova що за безумие?

• 32 419
  • 691
  •   1
Отговори
# 630
Добре махам се,просто явно не можа да ми отговориш с нищо и затова  ме гониш..аи сбогом..останете си с комплексарското мислене и си хулете на воля

# 631
  • София
dmaria - ти сериозно ли за политическите причини бе  Shocked
Извинявай, ама какво точно може да причини в политиката това  hahaha Недей така, умна жена си!
Ами според мен , цел минимум е постигната, я виж във форума има тема да учим турски заедно Simple Smile,  съфорумките мечтаят да  хапнат баклава в Цариград и да пипнат мустакЯ на Ахмед Simple Smile

Това ясно, но какво политическо има тук?
Аз виждам само туристически цели.
Е именно това е цел минимум,  максимума е поместен в една карта от съфорумка  тук

# 632
  • София
Да, бе, умрели са турците да ни взимат, да се чудят какво да ни правят  Joy

Това са пълни глупости, ама пълни. Честно, как точно си го представяш? Ставаме всички фенове на баклавата и Мехмет и после? Гласуваме за ДПС ли? Аз не вярвам да има зрител на сапунка, който да гласува за това недоразумение само защото много харесва Шехерезада  Laughing Или по друг начин става превземането? Как? Правителството ни се предава доброволно заради сините очи на .. (изчерпах се откъм имена, някой там красив сапуняк  Laughing)?

Всяка телевизия купува продукти, които правят рейтиг, защото така се продават реклами - ни повече, ни по-малко. Няма сила на тоя свят, която да накара най-рейтинговите телевизии да дават в прайм тайма предаване, което не се гледа.

# 633
  • София
Да, бе, умрели са турците да ни взимат, да се чудят какво да ни правят  Joy

Това са пълни глупости, ама пълни. Честно, как точно си го представяш? Ставаме всички фенове на баклавата и Мехмет и после? Гласуваме за ДПС ли? Аз не вярвам да има зрител на сапунка, който да гласува за това недоразумение само защото много харесва Шехерезада  Laughing Или по друг начин става превземането? Как? Правителството ни се предава доброволно заради сините очи на .. (изчерпах се откъм имена, някой там красив сапуняк  Laughing)?

Всяка телевизия купува продукти, които правят рейтиг, защото така се продават реклами - ни повече, ни по-малко. Няма сила на тоя свят, която да накара най-рейтинговите телевизии да дават в прайм тайма предаване, което не се гледа.

Принципно ние не им трябваме Simple Smile, те се приберат своите Simple Smileспоко ,и земицата ни. Аз вече си знам , че ще ми забучат главата на кол Joy Joy Joy

# 634
  • София
Как ще си вземат своите и земята беееееееее, ех ма сте и вие, хора!
Кажете нещо смислено, как смятате, че ще се случат тези неща, от които ви е страх? Всъщност, дайте да уточним ТОЧНО от какво ни е страх?
Ако може някой с две думи да ми каже - не искам повече турски сапунки, защото ще се случи .... ?

# 635
  • Варна
 Laughing Laughing Laughing
Наистина ли смяташ ,че някой ще ти отговори смислено на въпроса?

# 636
  • София
Как ще си вземат своите и земята беееееееее, ех ма сте и вие, хора!
Кажете нещо смислено, как смятате, че ще се случат тези неща, от които ви е страх? Всъщност, дайте да уточним ТОЧНО от какво ни е страх?
Ако може някой с две думи да ми каже - не искам повече турски сапунки, защото ще се случи .... ?

По напред в темата сме го обяснили как точно се постига, първата крачка е нахлуване  , с помощта на културата. Защо мислиш, че едно време  не правеха достояние до нас  шедьоврите на съвременното кино, пускаха исторически  и други филми  в минимум като количество, за да не видим, че "гнилия" капитализъм не е чак толкова гнил Simple Smile

# 637
  • София
Мдааа и твоят извод е че от негледане на турски сериали се затъпява Simple Smile
Ей лоша работа, докато започне  бозопада, нямате какво да правете. Ето, ей сега започва Grinning

# 638
Ако може някой с две думи да ми каже - не искам повече турски сапунки, защото .... ?

С повече от две думи - защото не ми се гледат грозните им мутри и не ми се слушат маанетата им. Надявам се да съм била достатъчно изчерпателна  Mr. Green

# 639
  • София
Ако може някой с две думи да ми каже - не искам повече турски сапунки, защото .... ?

С повече от две думи - защото не ми се гледат грозните им мутри и не ми се слушат маанетата им. Надявам се да съм била достатъчно изчерпателна  Mr. Green

Тук не споря Simple Smile

Споря за това като как ще ни превземат със сериали - още ми е смешно като го пиша  Laughing Сега ще се върна назад да видя това, за което дмария пише.

# 640
  • София
Копи-пейст от един форум в , който пишат най-вече мъже Joy Joy Joy, ама много синтезирано мъжко мнение-кефи

Преди 2 минути си пуснах телевизора - рядко го правя.
По националната телевизия - Канал едно БНТ - някъф костюмиран пич ми говори на турски.
По другата национална ефирна телевизия БТВ - Турски сериал
По третата национална ефирна телевизия НТВ - Гръцки сериал

Ашкулсум! 'БАХ му и Националните телевизии [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] НЕМА да ги гледам [ezik]
 Simple Smile

# 641
Копи-пейст от един форум в , който пишат най-вече мъже Joy Joy Joy, ама много синтезирано мъжко мнение-кефи

Преди 2 минути си пуснах телевизора - рядко го правя.
По националната телевизия - Канал едно БНТ - някъф костюмиран пич ми говори на турски.
По другата национална ефирна телевизия БТВ - Турски сериал
По третата национална ефирна телевизия НТВ - Гръцки сериал

Ашкулсум! 'БАХ му и Националните телевизии [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] НЕМА да ги гледам [ezik]
 Simple Smile

Мъжете винаги се справят по-добре от нас в това отношение, по-добре няма как да бъде казано  Joy

# 642
dmaria ,толкова си крайна в отценките си винаги чудех се на кой ми приличаш с тази разпаленост и се сетих -професор Вучков Laughing.
Аз искам да гледам нещо леко развлекателно и нещо в/у което да не се замислям много, много,ежедневието ни е достатъчно забързано динамично ,че вечер искам единствено да гледам нещо което да ме различа и да не ме натоварва,та в този ред на мисли не ми обяснявай колко дълбок смисъл има във филма Дзифт.,Не винаги филм със награди е равно на добър и гледан филм.То и "Танцуващият с вълци" го награждаваха ,ама не го изтърпях ,но пък с кеф си гледам всички американски сериали и два турски съм гледала и не вярвам скоро да се появи нещо българско и гледаемо.И Аватар е философски и смислен и пълен с послания ,но си го изгледах с удоволствие.така ,че спри да се палиш успокой топката

# 643
  • София
dmaria ,толкова си крайна в отценките си винаги чудех се на кой ми приличаш с тази разпаленост и се сетих -професор Вучков Laughing.
Аз искам да гледам нещо леко развлекателно и нещо в/у което да не се замислям много, много,ежедневието ни е достатъчно забързано динамично ,че вечер искам единствено да гледам нещо което да ме различа и да не ме натоварва,та в този ред на мисли не ми обяснявай колко дълбок смисъл има във филма Дзифт.,Не винаги филм със награди е равно на добър и гледан филм.То и "Танцуващият с вълци" го награждаваха ,ама не го изтърпях ,но пък с кеф си гледам всички американски сериали и два турски съм гледала и не вярвам скоро да се появи нещо българско и гледаемо.И Аватар е философски и смислен и пълен с послания ,но си го изгледах с удоволствие.така ,че спри да се палиш успокой топката
А моля, още помня когато професора сваляше свеки, повярвай не съм толкова луда Joy Joy Joy Joy, а той на живо е по луд, говори само в цитати. Добре, че свеки се спаси Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 644
  • Варна
Мдааа и твоят извод е че от негледане на турски сериали се затъпява Simple Smile
Ей лоша работа, докато започне  бозопада, нямате какво да правете. Ето, ей сега започва Grinning
И как разбра?
Това се твои думи, не мои. Никъде не съм казала такова нещо- ти си тази която иронизира и обижда. Чак ставаш смешна със фанатизма си.

Общи условия

Активация на акаунт