Btv и Nova що за безумие?

• 32 381
  • 691
  •   1
Отговори
Освен по BTV  и по NOVA започват турските сериали в праймтайма и то цели 2 часа- Възмутена съм! И аз гледам сериали за уплътняване на времето \защото съм по майчинство\, но чак пък толкоз!!! И това по националните медии  #2gunfire. Накъде вървим, това нормално ли е? newsm78 newsm78

# 1
Темата е за " Кино и ТВ".
Когато хората спрат да гледат, тогава няма да има "безумия". Peace

# 2
Ми харчат се турските сериали...Чак пък да е безумие...

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 11:39 от dimi73

# 3
Koe e е безумие точно? Наличието на множество сапунение сериали или това, че са турски сегашните?

Ми че те латиноамериканските се изчерпаха.

# 4
   И аз се чудя как може толкова хора да се заплесват по тия турски сериали.Аз отдавна не гледам сапунки,защото са си чиста загуба на време.  Да,харчат се,защото ни ги пробутват мн. евтино, то ние стойностен филм може ли да купим. А ако купим нещо добро, го пускат по Нова година докато ни втръсне- все едни и същи филми всяка Коледа и Нова година.
   Във всеки случай тези сериали доставят голяма радост на турското население у нас.  но и голяма част от българите са луднали по тях. Вчера дъщеря ми си дойде от училище и ми каза,че класната и коментирала възмутено, че покрай филма "Перла" много родители-българи са си кръстили децата Мехмед или Инджи.

# 5
  • гр. Шумен
Подобна тема има в раздела за телевизия и кино - "ЗА тези, които не харесват турските сериали". Там много неща се казаха и бая страсти се вихриха. Сега какво - наново ли почваме?

# 6
чак пък и възмущениеееееее  ooooh!

# 7
И друга тема има в "Киното"-за ролята на сериалите в живота ни. Wink
Заповядай и там.

# 8
Два часа в праймтайма са наистина много. И то за двете основни телевизии. И няма нищо общо тука това, че са турски, че са сапунки или че някой си не обичал турските сапунки.
Абсолютно безумие е, съгласна съм. Peace

# 9
много безумие в тоя клюкарник днеска.... Laughing Laughing

# 10
Ми безумие си е. Ама те целите са едно безумие. Вече тотално съм ги отписала. Ако не са турски сериали, ще са някакви малоумни състезания.

# 11
  • Sofia
Откакто започнаха да дават подобни сериали едва ли не денонощно задълбочих пиратството - да са живи и здрави Арената и Замундата...
Няма нищо лошо по принцип в гледането на сапунки (не че някога съм гледала), но доколкото си спомням никога такива не са давани в праймтайма.

# 12
много безумие в тоя клюкарник днеска.... Laughing Laughing
Точно това щях да кажа и аз.Голям проблем просто.На мен пък хич не ми пука какво дават по тези две телевизии,да не са само те.Турските сериали не ме вълнуват,аз гледам "От местопрестъплението".

# 13
Няма нищо лошо по принцип в гледането на сапунки (не че някога съм гледала), но доколкото си спомням никога такива не са давани в праймтайма.

Забравяш "Изаура" в края на 80те и после "Дързост и красота". По мои спомени точно в праймтайма ги даваха.

От няколко месеца вкъщи няма телевизор и хич не съм в течение какво дават в момента по телевизиите. Обаче преди пак бяха всякакви бози - "Биг брадър" и подобните да не би да не са сапунка?

# 14
Откакто започнаха да дават подобни сериали едва ли не денонощно задълбочих пиратството - да са живи и здрави Арената и Замундата...
Това имам предвид. И Дързост и красота си има десетки хиляди фенове вече 15-20 години /вижте кви битки се водят и тука в темата им/, ама на никого не му е и хрумнало да сложи две серии на Дързостта между 20.00 и 22.00 ч. Този часови пояс е за игрални филми и реалита. Идеята е всеки като седне пред телевизора да му е интересно....и на бабата, и на внучето, и на мама и на татко.....
И аз не се оплаквам, щото отдавна не ги гледам, ама просто чудом се чудя!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт