Btv и Nova що за безумие?

• 32 374
  • 691
  •   1
Отговори
# 30
Като чета някои постове оставам с впечатлението, че само с Кончаловски и Тарантино сте закърмени. Мода някаква стана да се спори за сериали. Колкото си по-харт и по-против, толкова си по-Ентелегентен.

# 31
Аз не гледам телевизия....вече. Просто така се получи. Предпочитам европейски филми и сериали. Не виждам смисъл да плащам кабелна, вместо това ползвам интернет. Обаче сега нямам представа какво се случва в България..... защото не гледам новини.  Информация събирам от този форум и статиите, които пускат приятелите ми във Facebook.
Усещам, че не ми е в България мястото - за почти всички хора са нормални неща, които за мен са отвратителни.
Нямам нищо против турската реч и сценария на турските сериали, но музиката ми пречи много - не защото е турска, а защото ми напомня за българската чалга.  Рекламите на чалга изпълнителки по Бтв и Gtv (май и Нова) ме отвратиха от Бг телевизията. За мен това беше шок - не преувеличавам.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 15:33 от aneridi

# 32
Безумие са турските сериали, да, но да попитам за протокола: вие да не станахте по-интелигентни след Аватар?

ПП. Искам да кажа, че всичко е въпрос на мироглед, а единственото безумие е да очакваш всички да споделят твоя собствен!
Не станах по-интелигентна,но бях силно впечатлена.А и историята във филма е доста поучителна и затрогваща.

# 33
Защо говорите за интелигентност или за "голямо кино" или "голяма публицистика"? Никой не иска точно това или само това от ефирните телевизии. Чисто и просто става въпрос за навици, градени с години, които в момента се сриват на пух и прах. Навикът да седнеш след вечеря пред телевизора и да гледаш "филма" или "шоуто". Днес ще е американска комедия, утре - някое криминале или дори турска сапунка, вдругиден ще е Сървайвър или Форд Бойар или Биг Брадър. Нека има разнообразие, нека всеки намери нещо за себе си.

# 34
Защо говорите за интелигентност или за "голямо кино" или "голяма публицистика"? Никой не иска точно това или само това от ефирните телевизии. Чисто и просто става въпрос за навици, градени с години, които в момента се сриват на пух и прах.

Точно за това става дума.  А БТВ и Нова са национални. Имах навика да пусна Бтв.  Вече го загубих. Но за сметка на мен, сигурно са спечелили много други зрители. Не мога да ги  обвинявам.

# 35
Нямам нищо против турските сериали, стига да не ги пускат денонощно.

# 36
  • София
Аз пък ако един филм ако не е турски хич не го гледам,турските филми ме обогатяват и ме правят баш човек, пък и са ми близки по дух Joy Joy JoyДаже малко ми идват турските сериали, ако може и филмите в събота и неделя също да са турски. Аферим , машшалах  на програмните директори, всички сериали са с толкова различни сюжети,  а някои от тях ме хвърлят в дълбоки философски помисли и изпадам в трансцендентални размисли Wink Wink Wink

# 37
Даже малко ми идват турските сериали, ако може и филмите в събота и неделя също да са турски. Аферим , машшалах  на програмните директори, всички сериали са с толкова различни сюжети,  а някои от тях ме хвърлят в дълбоки философски помисли и изпадам в трансцендентални размисли Wink Wink Wink
Ами чули са молбите ти, сутринта гледах програмата на Нова, в неделя вечерта в 20 часа започва някакъв турски сериал ...  ooooh!
п.п. Съвсем ще ни откажат да гледаме телевизия ...

# 38
  • София
  И аз се чудя как може толкова хора да се заплесват по тия турски сериали.Аз отдавна не гледам сапунки,защото са си чиста загуба на време.  Да,харчат се,защото ни ги пробутват мн. евтино, то ние стойностен филм може ли да купим. А ако купим нещо добро, го пускат по Нова година докато ни втръсне- все едни и същи филми всяка Коледа и Нова година.
   Във всеки случай тези сериали доставят голяма радост на турското население у нас.  но и голяма част от българите са луднали по тях. Вчера дъщеря ми си дойде от училище и ми каза,че класната и коментирала възмутено, че покрай филма "Перла" много родители-българи са си кръстили децата Мехмед или Инджи.
Това изобщо не го вярвам, българина има генетична памет и даже  най-захаросаните  сериали няма да го накарат да си кръсти детето с турско име Simple Smile

# 39
  • София
Безумие са турските сериали, да, но да попитам за протокола: вие да не станахте по-интелигентни след Аватар?

ПП. Искам да кажа, че всичко е въпрос на мироглед, а единственото безумие е да очакваш всички да споделят твоя собствен!
Не станах по-интелигентна,но бях силно впечатлена.А и историята във филма е доста поучителна и затрогваща.

Стига, Стеф!  Laughing Дори и най-умния разтоварва напрежението извън полето на интелектуалните си занимания понякога! Да не бъдем излишно претенциозни (не че стават за гледане повечето сапунки, де), а понятията "поучително" и "затрогващо" са освен субективни и общовалидни (даже и в най-стандартния сериал присъства поуката и затрогата Laughing).
Ефектите... нямат общо.

# 40
  И аз се чудя как може толкова хора да се заплесват по тия турски сериали.Аз отдавна не гледам сапунки,защото са си чиста загуба на време.  Да,харчат се,защото ни ги пробутват мн. евтино, то ние стойностен филм може ли да купим. А ако купим нещо добро, го пускат по Нова година докато ни втръсне- все едни и същи филми всяка Коледа и Нова година.
   Във всеки случай тези сериали доставят голяма радост на турското население у нас.  но и голяма част от българите са луднали по тях. Вчера дъщеря ми си дойде от училище и ми каза,че класната и коментирала възмутено, че покрай филма "Перла" много родители-българи са си кръстили децата Мехмед или Инджи.
Това изобщо не го вярвам, българина има генетична памет и даже  най-захаросаните  сериали няма да го накарат да си кръсти детето с турско име Simple Smile

По телевизията също казаха, че са зачестили случаите на кръстени деца с имена от турски сериали. Аз не се учудвам изобщо. Толкова години турците са ни поробвали насилствено, а то какво трябвало, да ни пуснат няколко сериала hahaha

# 41
  • София
Това изобщо не го вярвам, българина има генетична памет и даже  най-захаросаните  сериали няма да го накарат да си кръсти детето с турско име Simple Smile

По телевизията също казаха, че са зачестили случаите на кръстени деца с имена от турски сериали. Аз не се учудвам изобщо. Толкова години турците са се мъчили да ни поробят насилствено, а то какво трябвало, да ни пуснат няколко сериала hahaha
Да ама говориха с районите с турско население, едвая ли българин ще .го направи ако ще Фатмето да излълва  мечтите им и  пак ако айшето е най-жената вамп все пак става дума за Айше и Фатме а не за Касандра и Изаура, не е едно и също нали Simple Smile

# 42
   И аз се чудя как може толкова хора да се заплесват по тия турски сериали.Аз отдавна не гледам сапунки,защото са си чиста загуба на време.  Да,харчат се,защото ни ги пробутват мн. евтино, то ние стойностен филм може ли да купим. А ако купим нещо добро, го пускат по Нова година докато ни втръсне- все едни и същи филми всяка Коледа и Нова година.
   Във всеки случай тези сериали доставят голяма радост на турското население у нас.  но и голяма част от българите са луднали по тях. Вчера дъщеря ми си дойде от училище и ми каза,че класната и коментирала възмутено, че покрай филма "Перла" много родители-българи са си кръстили децата Мехмед или Инджи.
Това изобщо не го вярвам, българина има генетична памет и даже  най-захаросаните  сериали няма да го накарат да си кръсти детето с турско име Simple Smile

По телевизията също казаха, че са зачестили случаите на кръстени деца с имена от турски сериали. Аз не се учудвам изобщо. Толкова години турците са се мъчили да ни поробят насилствено, а то какво трябвало, да ни пуснат няколко сериала hahaha
Да ама говориха с районите с турско население, едвая ли българин ще .го направи ако ще Фатмето да излълва  мечтите им и  пак ако айшето е най-жената вамп все пак става дума за Айше и Фатме а не за Касандра и Изаура, не е едно и също нали Simple Smile

Е сега Фатме и Айше ги свързваме с още един етнос, но виж Еда, Бену, Мелек Керем, Бурак, друго си е   hahaha

# 43
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз пък ако един филм ако не е турски хич не го гледам,турските филми ме обогатяват и ме правят баш човек, пък и са ми близки по дух Joy Joy JoyДаже малко ми идват турските сериали, ако може и филмите в събота и неделя също да са турски. Аферим , машшалах  на програмните директори, всички сериали са с толкова различни сюжети,  а някои от тях ме хвърлят в дълбоки философски помисли и изпадам в трансцендентални размисли Wink Wink Wink
dmaria, кога се прибра от Москва бе душо??? Поне де се беше разписала в темичката!
Извинявам се за оффа на всички!   bouquet

# 44
  • София
dmaria, кога се прибра от Москва бе душо??? Поне де се беше разписала в темичката!
Извинявам се за оффа на всички!   bouquet
ще разкажа там  беше  приказка истинска  руска приказка, каквито само  руснаците умеят да разкажат Simple SmileИ нямат турски сериали  горките  ходят си неморални и безпросветни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт