Btv и Nova що за безумие?

• 32 517
  • 691
  •   1
Отговори
# 210
  • Атлантис, Галактика Пегас
А за социолози: мога да представя извадка: лекари, сестри, полицаи, съдебни служители, социални служители, воени, учители,пенсионери...
Това са чисто лични впечатления.
Извинявайте много, ама да ме питат вечер, на нощно дежуртво: хора претърпяли тежка операция: сестро кажи какво стана с Инджи и Мехмет! Пратих колежката да им разправя съдеражанието на серията. Какво да правя?

# 211
Не съм казала,че гледам всички сериали.От турските до сега съм гледала
4 цели и 2-3 по 1-2 серии.Сега не гледам нито един изцяло. Гледам
сериали от всички народности и сюжети.Харесвам повече тези които всяка
серия си е отделен филм.
Дразни ме това противопоставяне в момента.Трябва винаги за нещо да сме разделени.

# 212
  • Варна
Айде, който е изтървал новините в 20 часа, сега може да навакса Crazy Ужас.

# 213
Добре,че сте Вие негледащите,че да науча някои неща за сериалите. Joy

# 214
  • Варна
И какво научи?

# 215
Че ти писна,но не спираш да гледаш и да ни информираш! hahaha

# 216
  • Варна
А, разбрах.

# 217
Че ти писна,но не спираш да гледаш и да ни информираш! hahaha

Разбира, се трябва да сме информирани - само невежество ни е докарало до тук... Grinning

# 218
Говорите само в първо лице ,нали?

# 219
И аз за социолози : веднъж го написах в друга тема,ще го напиша и тук - работеща ,счетоводител,гледаща турски,испански,американски,германски,италиански и всякакви други сериали, с добра режисура,хубав сценарий,отлична игра на актьорите.Не ВСИЧКО, което дават,само това което ме грабва и по възможност да е под 100 серии.За всички останали предлагам да ползват дистанционното.Освен НОВА и БТВ има един куп други канали,по-които дават игрални филми,новини,спортни предавания,история,мода.........за всички вкусове има.Защо докато бяха само латиноамериканските сапунки,гръцкия БЛЯСЪК и Дързост и красота,дето и артистите остаряха в този сериал, нямаше такива недоволства,започнаха след като навлязоха турските.Някой може ли да ми отговори ЧЕСТНО, не е ли така.

# 220
  • варненка от София
И аз за социолози : веднъж го написах в друга тема,ще го напиша и тук - работеща ,счетоводител,гледаща турски,испански,американски,германски,италиански и всякакви други сериали, с добра режисура,хубав сценарий,отлична игра на актьорите.Не ВСИЧКО, което дават,само това което ме грабва и по възможност да е под 100 серии.За всички останали предлагам да ползват дистанционното.Освен НОВА и БТВ има един куп други канали,по-които дават игрални филми,новини,спортни предавания,история,мода.........за всички вкусове има.Защо докато бяха само латиноамериканските сапунки,гръцкия БЛЯСЪК и Дързост и красота,дето и артистите остаряха в този сериал, нямаше такива недоволства,започнаха след като навлязоха турските.Някой може ли да ми отговори ЧЕСТНО, не е ли така.

Е да де, но нито Блясък, нито Дързост и красота, нито латино сапунките ги даваха вечер в 20 часа, мен това ми бърка в здравето. Пък който иска да си ги гледа, да си ги гледа, но защо ми ги натрапват на мен в най-гледаемото време  Sick Sick Sick

# 221
marulka_s, виж затова си права,но аз не гледам Перла и Листопад по това време, гледам друго и не ми прави впечатление.

# 222
Защо докато бяха само латиноамериканските сапунки,гръцкия БЛЯСЪК и Дързост и красота,дето и артистите остаряха в този сериал, нямаше такива недоволства,започнаха след като навлязоха турските.Някой може ли да ми отговори ЧЕСТНО, не е ли така.
Ок аз ще ти отговоря честно.Не че ще ти кажа нещо,което не знаеш,но супер се дразня, когато някой следи ИЗБИРАТЕЛНО събитията.
1-Били сме 500 века под турско робство.Турците са избили безмилостно маса българи- бременни и тн. Карали са ги да станат ислямисти като тях,иначе са им режели главите.Това българите никога няма да забравят Naughty
2-Проблемът не е само робството,а и религията Naughty Турците са МЮСЮЛМАНИ Naughty
Нямат абсолютно нищо общо с нас Naughty За разлика от всички останали балкански народи Naughty
3-Дързост и красота го дават сутрин в 10.15. а не вечер от 8 до 10 по двете национални телевизии #2gunfire
4-Латиносериалите не помня да са ги давали от 8 до 10 вечер по националните телевизии #2gunfire
5-Дори и някой по принцип да не е срещу турските сериали просто няма как да не му писне от това нагло налагане по националните телевизии на турските "хубавци" в най-гледанто време както и най-негледаното,защото нощем ги повтарят #2gunfire #2gunfire
6-Много нагло звучат подмятания от сорта,че имало и други канали,там да си намерим квото ни се гледа.Т.е. гледайте си някви забити канали,но нямате право да имате претенции към програмите на националните телевизии.Те като искат ще дават и 24 часа турцизми,ама вие ще си гледате другите канали.Що за безочие

# 223
Офффф,моля Ви се.Плюете против турските сериали,нооо защо?
Изтривам си мнението.
Уж,никой не ги гледа,а знаете за какво става въпрос.
Това са истории от живота на всяка от нас.Вярно е,че представят нещата по съвсем друг начин,но не всички са БОКЛУЦИ.Аз работя повечето време в поляци,турци,араби и поляци.

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 04:46 от Neli4ka

# 224
Това са истории от живота на всяка от нас.Вярно е,че представят нещата по съвсем друг начин,но не всички са БОКЛУЦИ.
Със сигурност не са истории от моя живот  Stop, а и убедена съм на повечето пишещи тук.
Виждаш ли, за това което ти пишеш става дума, а именно че много български жени се олицетворяват с героите в тези сапунки и губят всъщност връзка с действителността. Вместо да търсиш себе си в поредния сериал, по-добре си изживей живота по свой начин, защото в противен случай след няколко години ще се събудиш остаряла и на деца и внуци ще разказваш какво е направила Фатме от "Сакъз", когато Хасан я напуснал вместо да им разказваш реални случки от твоя живот.

И стига с това "сменете канала". Ами не искаме да го сменим  #Cussing out Искаме да гледаме двете най-големи национални телевизии, които предполага се печелят достатъчно от реклами, за да си позволят да купят някой нов филм или сериал. Но не, те предпочитат да купят евтин сапунен турски сериал, за да спестят за хонорарите на всички фолк звезди, които канят а и трябва да платят заплатите на Иван и Андрей  Naughty Да, гледам Дискавъри и Хистори често, но и аз съм човек, имам нужда от нещо развлекателно или публицистично и не ми се гледат треторазрядни телевизионни програми тип "Сашо Диков" или "Рандеву".

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 08:19 от liana**

Общи условия

Активация на акаунт