Btv и Nova що за безумие?

• 32 501
  • 691
  •   1
Отговори
# 240
  • Атлантис, Галактика Пегас
Едно питане - някой тук спомена "Династията на Тюдорите" - някакво допълнителнво инфо може ли. Въпреки, че като гледам в колко часа ще го дават, май ще го издирвам из нета.
Изобщо Evviva Zamunda e Arena! И руски торенти всякакви!
Това е страхотен сериал в три сезона, който успешно можеш да изтеглиш от Замунда  Peace
1ви сезон - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=105147&hit=1
2ри сезон - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=129967&hit=1
3ти сезон - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=173795&hit=1
По нова ще го дават в много късен час -  23:30 часа.
Благодаря! newsm10
ТЪй то - готините неща - в девета глуха!
ПО празниците давали по ТВ7 "Граф МОнте Кристо" - 4-сериен филм с ДЕПАРДИЙО (сравнително добра реализация, въпреки, че логиката бая се губеше на момента и ако не си чел романа...), изтървах го. ДОбре, че го има в арената...
ДОтам я докарахме - да разчитаме на нета за да гледаме нещо свястно.  #2gunfire

Монте Кристо не го даваха по праздници. Беше преди Коледа.  Peace

# 241
Потърсих информация в интернет за това кой харесва и кой не харесва турски сериали. Ами страшно много хора са против излъчването им.
Под статии свързани с тези филми намерих много коментари, във форума на Нова телевизия, във всякакви други форуми има  теми неодобряващи "турцизацията на телевизиите".
Направи ми впечатление и група - "ПИСНА МИ ОТ ТУРСКИ СЕРИАЛИ !!!!!!!" във Facebook, която има 61.091 члена. Ми не са малко.
Изглежда, че БТВ и Нова губят по този начин много зрители. Странна работа.

Aбе кви са тия глупости?

Да дават сериали в прайм тайма и аз не одобрявам, но в крайна сметка БТВ и Нова са комерсиални медии.
Обществена медия е Канал 1.
Другите предимно печелят пари и по-малко възпитават.
Канал 1 не е лошо да вземат малко да изтупат мухал и прах от себе си. И да се опитат да станат гледаеми.

61 091 члена във Фейсбук, които са против срещу колко, които гледат сериалите?
Не се сърдете на телевизиите - това се иска, това дават.

Що се отнася до турцизирането.....аз казах вече, изчерпаха се латиноамериканските, изтъркаха се по-скоро и сега беше нужна смята. Да ви кажа само, че в Ориента тези сериали са хит, че ни сме си жив Ориент, що да не сме в крак с модата  Laughing Laughing Laughing

Що се отнася до противопоставянето.....малко история четете, малко. След Освобождението Турция е единствената страна, която не е имала претенции към България. Румъния, Сърбия, Гърция, че и Русия са имали апетити и си взели по нещичко, я някоя Покрайнина, я някоя Добружа.... Имат претенции към език, към история. Според личните ми наблюдения най-топло ни посрещат в Турция, комшу.
Отношението на гърци, сърби, македонци и румънци включително, не бих го нарекла културно в много отношения.
Не виждам защо заради едните му сериали е нужно противопоставяне и омраза.
Че хората на изборите не си мърдат пръста, където очевидно има манипулации и още по-грозно противопоставят обикновените хора от двете нации, че сега едни сериали. Глупости на търкалета.

Българинът затъпява, това е очевидно, но не са виновни сериалите.

П.П. Не само турски сериали не гледам, не гледам нито латиноамерикански, нито български, нито дори американските бози от сорта на Дързост и красота, но и всякакви лостове, призън брейкове и прочие безмислици.  

# 242
Офффф,моля Ви се.Плюете против турските сериали,нооо защо?
Уж,никой не ги гледа,а знаете за какво става въпрос.
Това са истории от живота на всяка от нас.Вярно е,че представят нещата по съвсем друг начин,но не всички са БОКЛУЦИ.Аз работя повечето време в поляци,турци,араби и поляци.

Добре де, нека са истории от живота, ама не искам да ми се натрапват денонощно !!! Спрях да гледам почти бг телевизия, гледам Дискавъри, АХН и други от сорта.

# 243
[quote author=NinoTino link=topic=460076.msg13786437#msg13786437 Що се
Що се отнася до противопоставянето.....малко история четете, малко. След Освобождението Турция е единствената страна, която не е имала претенции към България.   

[/quote]

Да, но не е само в това единствена.
Тя е единствената страна, поробила ни за 5 века. Тя е единствената страна насилствено карала ни да сменяме вярата си. Тя е единствената страна, която е попълвала войските си чрез кръвния данък.
Че по стечение на обстоятелствата не ни е взела от територията  newsm78 и трябва да и простим за всичко останало? 

# 244
  • гр. Шумен
Едно питане - някой тук спомена "Династията на Тюдорите" - някакво допълнителнво инфо може ли. Въпреки, че като гледам в колко часа ще го дават, май ще го издирвам из нета.
Изобщо Evviva Zamunda e Arena! И руски торенти всякакви!
Това е страхотен сериал в три сезона, който успешно можеш да изтеглиш от Замунда  Peace
1ви сезон - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=105147&hit=1
2ри сезон - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=129967&hit=1
3ти сезон - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=173795&hit=1
По нова ще го дават в много късен час -  23:30 часа.
Благодаря! newsm10
ТЪй то - готините неща - в девета глуха!
ПО празниците давали по ТВ7 "Граф МОнте Кристо" - 4-сериен филм с ДЕПАРДИЙО (сравнително добра реализация, въпреки, че логиката бая се губеше на момента и ако не си чел романа...), изтървах го. ДОбре, че го има в арената...
ДОтам я докарахме - да разчитаме на нета за да гледаме нещо свястно.  #2gunfire

Монте Кристо не го даваха по праздници. Беше преди Коледа.  Peace
Не знаех, тъй ми казаха (нали затова използвах формата даваЛИ). И  си го изтеглих от арената. Ами вчера си доставих удоволствието да гледам първите две серии (въпреки някои резеви към реализацията), днес ще продължа с другите две.
Колкото до турските сериали и аз мисля, че вече се оляха. Сега чета, че Нова в събота щяла да дава обобщения от сериала през седмицата - "Незабравима" ли беше! Преди поне съботата и неделята бяха отделени за свестни филми.
ДОбра идея може би е btv cinema, но в Шумен Кейбъл тел се ебава и отказва да го пуска под предлог, че трябва да вдигне с много таксите (!)

# 245
  • Атлантис, Галактика Пегас
На мен екранизация с Депардье ми хареса може би най близо до романа.  Peace  Само появата на млада особа не от там.  Peace А и липсваше ми любовта на Гайде към графа.  Mr. Green

# 246
[quote author=NinoTino link=topic=460076.msg13786437#msg13786437 Що се
Що се отнася до противопоставянето.....малко история четете, малко. След Освобождението Турция е единствената страна, която не е имала претенции към България.   

Да, но не е само в това единствена.
Тя е единствената страна, поробила ни за 5 века. Тя е единствената страна насилствено карала ни да сменяме вярата си. Тя е единствената страна, която е попълвала войските си чрез кръвния данък.
Че по стечение на обстоятелствата не ни е взела от територията  newsm78 и трябва да и простим за всичко останало? 
[/quote]

Aми да им простим, да. Нямам други предложения.

Нека да не обръщаме темата.  Peace Въпреки, че и аз кривнах!
Поздрави!

# 247
  • гр. Шумен
На мен екранизация с Депардье ми хареса може би най близо до романа.  Peace  Само появата на млада особа не от там.  Peace А и липсваше ми любовта на Гайде към графа.  Mr. Green
Анджак де! Имаше си измислиците, заради които имам резерви, но в сравнение  със следващата реализация от 2002... ooooh! А и дори само заради Депардийо си заслужава гледането.

# 248
Случайно попаднах на филма с Депардио, хареса ми. Не обръщам голямо внимание на тв, не следя програмите. Пускам по-скоро по навик. И ме е яд за Тюдорите, с удоволствие бих го изгледала пак, но 23.30...

А за турските - има го и националния момент. Но каквито и да бяха - по цял ден ...
Друго ми прави впечатление - гледах някой и друг турски филм, ей така, от интерес. Давам за пример Реджеп Иведик - безкрайна простащина, която трябваше да е смешна. Сцената, в която той удари една жена в магазин ми се е запечатала. А трябваше да е смешно.

# 249
Аз пък просто си искам свободата да НЕ ХАРЕСВАМ инвазията на турските сериали по националните телевизии  Crossing Arms
Значи, феновете имат право да ги харесват и гледат, а аз като не ги харесвам, задължително трябва да се засрамя в ъгъла, за да не им нарушавам рахатлъка...
Нямам кабелна телевизия, затова никога не бих се възмутила от това, какво дават по цял ден по Романтика, Планета, Риалити ТВ и прочие. Преценила съм, че ще пусна в дома си само телевизиите с национално покритие, именно заради предположението  (очевидно невярно), че за да им се даде национален лиценз, програмата им е съобразена в някаква степен с общоприетите норми и нагласи.

На фона на пет-шест актуални към момента турски сапунки и стотина теми по повода в този подфорум, да се обвиняват малцината НЕХАРЕСВАЩИ сериалите хора в нетолерантност, е, меко казано, смехотворно.

# 250
Преценила съм, че ще пусна в дома си само телевизиите с национално покритие, именно заради предположението  (очевидно невярно), че за да им се даде национален лиценз, програмата им е съобразена в някаква степен с общоприетите норми и нагласи.

Peace

Аха, очевидно е, че не е вярно  Wink

Вярно е, че последно време се дават повече сериали, а до скоро това бяха просто предавания от сорта на Биг Брадър, Цената на истината, Хванати в не знам кво си...., Горещо и други "забавни" шоу програми.

Култура ли? Култура ми Янко.

Затова ми е все едно кво дават, поне след сериалите не се нароява допълнителен "елит" от известни хай лайф тъпунгери, които ги дават по всички останали предавания, сутрешни блокове, вестници, че и по улицата ги срещам  Crossing Arms

Обаче в никакъв случай не упреквам хората, които не харесват сериали в нетолерантност. 

# 251

Затова ми е все едно кво дават, поне след сериалите не се нароява допълнителен "елит" от известни хай лайф тъпунгери, които ги дават по всички останали предавания, сутрешни блокове, вестници, че и по улицата ги срещам  Crossing Arms

Да, бе, да. Петиция за идването на Онур и Шехерезада. Инджито при Слави. Е, не е Зара.

# 252

Да, бе, да. Петиция за идването на Онур и Шехерезада. Инджито при Слави. Е, не е Зара.

Това съм го изпуснала  Blush Сигурно щото и Слави го пропускам, не ми е от културните мероприятия.  
Но изглежда и че новини много не гледам, щото сигурно и там съобщават за тези високи гости.

От друга страна се едно па Освалдо Риос не идва у нас  Laughing После му мина модата и толкоз.
Бях сравнително малка, ама помня колко домакини въздишаха по него. Свекър ми си има един лаф, дъщеря му като го попита дали някой я е търсил на дом. телефон и той и отговаря - да, Освалдо Риос  Laughing

Hug

# 253
  • На морето!
NinoTino, ако ти се спами може да поговорим за изселването на българите през 1913 г., тогава около 50 хиляди българи са загубили живота си, били са изклани.  Естествено това няма общо със съвременното турско кино, но все пак да говорим, че Турция е ной-добрият ни приятел е абсурд.

# 254
  • Има много детски смях.
Турски, или латиноамерикански, не искам да гледам каквито и да било САПУНКИ в прайм- тайма.

Общи условия

Активация на акаунт