Btv и Nova що за безумие?

• 32 562
  • 691
  •   1
Отговори
# 285
Според мен тези филми са с рекламна цел. Доколкото разбрах са с много добра визия и много ниски цени. Турците показват новото си лице пред Европа. Това е.

# 286

Темата е за омразата.
Що не пуснахте такава тема за латиносериалите или за американските?

Каква омраза бе жено ooooh!
Темата е за натрапването на турските сериали, няма такава тема за латино и американските, защото не са в това количество #Crazy
На мен ми призлява вече от Айшета и Мехмедовци, ама нашите ги купуват без пари и като има хорица да ги гледат Laughing

А относно това ти твърдение, В бълг. народ има омраза към всички различни, вкл. към евреите и турците - те са заедно в общия кюп на Другите.
 аз пък мисля, че българите сме прекалено толерантни, позволихме даже турска партия да ни управлява, къде го има това Twisted Evil

Верно големи глупости ръсите. Ама така е като разсъждавате със стереотипи - българките са най-красиви, децата ни са най-умни, мъжете ни са най-потентни, ние сме най-толератни... обаче сме такива само в собствените си глави.

# 287
Оффф...  doh И латиносериал да дават в праймтайма, пак ще го псувам  #Cussing out

# 288
В бълг. народ има омраза към всички различни, вкл. към евреите и турците - те са заедно в общия кюп на Другите.
Ами аз съм представител на българския народ и в мен няма омраза нито към турците, нито към евреите! И не ми казвай, че съм изключение, защото по мои наблюдения, изключение са точно тези, които визираш.
Колкото до сериалите... Всички трябва да сте много глупави или наивни, или и двете, за да си мислите, че това отразява турската действителност! Аз в Турция не съм била, но турци избягали от "прекрасната" си "морална" страна са ми разказвали неща, за които никога повече не посмях да заговоря, защото за тях бяха прекалено болезнени спомени.
Та, аз сериали и филми всякакви гледам- американски, европейски, азиатски, латиноамерикански... Щом ми харесва не подбирам... Обаче! И аз имам право да не ми пльосват в неделя вечерта някоя сапунка, каквато и да била! Сега пак ще кажете за дистанционното... Ами и вие го имате бе жени! Да ви изместят Мехмедовците по някоя от Диемите или друга кабеларка и си ги цъкайте с дистанционното колкото щете! 1-2 пъти седмично с племеника ми гледаме филм заедно (само двамата) и...
Добре, че са торентите! Иначе щеше да ни се наложи да зяпаме 142-ри епизод на някоя турска боза! А сега да не ме обвините, че съдя прибързано! Въобще даже! Имам набюдения над много сериали, тъй като обичам телевизорът да ми работи, докато уча. Личното ми мнение е, че турските сериали са също толкова сапунки, колкото латиноамериканските и "Дързост и красота", и "Блясък" даже! Едни и същи сценарии, едни и същи сълзи и сополи... само опаковката е друга! Хайде някоя от заклетите фенки да ми каже какво е видяла в турските сериали, дето да го няма в другите, моля!
А както е тръгнало скоро ще прогедам отново и телевизията- Майка!  Laughing И без това отдавна не се бях сещала за нея, а там често пускат интересни неща...

Ако някой се е обидил от поста ми, нямам никакво намерение да се извинявам! Аз пък съм обидена, че ми взеха неделната киновечер, за седмичните вечери пък да не споменавам!  Crossing Arms

# 289
Много точно и изчерпателно Hug

# 290
Ето писмен пример за омразата, дето уж я нямало

Цитат
истинския турчин е това рушащия и градящия  своят дом върху нечии друг

(леко неграмотно написано, но пък от сърце)

Гледам, че повечето сте съгласни.

# 291
и на мене са ми досадни и неуместни всеки ден в ефира на БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ
някой плаща за това ,не е случайно ,както се опитват да го представят!!!!!!!!!!!!!!
Айде молим ,не гледам ,не следя и веднага изключвам - за толкова тъпи ли ни смятат !Та даже на туризма им се повлиявало добре ,че българите отивали в Турция ,в градовете дето са снимани сериалите ...пфуууууууу

# 292
и на мене са ми досадни и неуместни всеки ден в ефира на БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ
някой плаща за това ,не е случайно ,както се опитват да го представят!!!!!!!!!!!!!!

Не мога да твърдя със сигурност, но и на мен ми намирисва на нещо неслучайно.
Не съм запозната с политическите игри, но ако това е такава е много мръсна и дори извратена.
Раздуха се премахването на турските новини от Канал 1 (защо точно сега - хората, които са против сега са били против винаги), братя Юзеирови и техния паметник на турския воин, капак на всичко - турски сериали в най-гледаното от всички време.
Струва ми се, че някой си играе с нас, дано се лъжа.

# 293
Не съм чула българи да мразят еврейте...

Да бе  Laughing
Навсякъде в нета има списъци на ционисти ли бяха, отворени за допълване, всеки, който мрази комшията или шефа го вписва там  Laughing С аргумента "Те са убили Христос". Но така както твоят мъж не носи отговорност за нещо от преди 2 000 години, така и днешните турци не могат да бъдат обвинявани за чужди дела. Или пак не си съгласна?

...
Темата е за натрапчивото запознаване с турското кино  и неистинското му представяне. и преескпониране на поведението им.

Питам защо няма такава тема за американските сериали? В които Брук се жени последователно за бащата, сина и внука?
Защото пра-пра дядо и на Брук не е изнасилвал пра-пра баба ми или баба ти. Сега отговори ли си?
Между другото незнам дали си имала моя късмет да имаш прабаба живяла почти до 100 години и да е починала, когато ти си била на възраст, в която да можеш да запомниш разказаното от нея? Аз обаче имах този късмет (светла и памет на прабаба ми). Никога няма да забравя това, което ми е разказвала за турците, неща които е преживяла нейната майка, а и цялото и семество.

# 294
всичко започна след като не успяха да влязат в парламента , преди може и да е имало един сериал  или два , ама такава турска инвазия , каквато настъпи след изборите е невиждано ,
не знам какво ще стане след години ...

# 295
Кой не е влязъл в парламента? Ако имаш впредвид  ДПС те имат 38 мандата
и са на трето място след ГЕРБ и БСП.

# 296
грешка - исках да кажа в правителството , а там все пак са парите ...

# 297
Доста се заблуждаваш. Парите вече не ги блазнят, всички драпат за власт.
Властта е като наркотик за тях.Като валериан за котките. hahaha

# 298
Абе имам чувството , че тука пишат някакви 16 годишни тийнейджърки. Стига с тези исторически предразсъдъци . Прадядото на Брук не бил изнасилвал прабабата на някого от форума докато прадядото на Къванч Татлату го е правил -това  са пълни глупости. Ако си дадете сметка какви глупости пишете понякога направо ще се очудите от себе си . Това да недоволстваш от нещо само защото се осланяш на някакви глупави предразсъдъци е пълна тъпня и по този начин никога няма да надсочим скапания си робски манталитет. Да намесваш историята без да я познаваш добре в коментари на тв сериали говори за всякаква липса на здрав разсъдък. Направо не ми се мисли калко сме назад като трезва преценка на събитията.

# 299
Абе имам чувството , че тука пишат някакви 16 годишни тийнейджърки. Стига с тези исторически предразсъдъци . Прадядото на Брук не бил изнасилвал прабабата на някого от форума докато прадядото на Къванч Татлату го е правил -това  са пълни глупости. Ако си дадете сметка какви глупости пишете понякога направо ще се очудите от себе си . Това да недоволстваш от нещо само защото се осланяш на някакви глупави предразсъдъци е пълна тъпня и по този начин никога няма да надсочим скапания си робски манталитет. Да намесваш историята без да я познаваш добре в коментари на тв сериали говори за всякаква липса на здрав разсъдък. Направо не ми се мисли калко сме назад като трезва преценка на събитията.
Първо се научи да пишеш  #2gunfire
Като видя "О"чудвам сe" и ми призлява #2gunfire #2gunfire
Второ,не виждам как може да бъде наричан "предразсъдък" петте века избиване на българи #2gunfire Като си помисля колко народ е избит за нищо и после минава някой като тебе и се изцепва "стига с тия предразсъдъци" #2gunfire
Колко невинни хора са избити, колко бременни жени са били кормени

Каквото и да кажа няма да бъде достатъчно #2gunfire
Лесно е като не си живяла в онова време

Общи условия

Активация на акаунт