Btv и Nova що за безумие?

• 32 587
  • 691
  •   1
Отговори
# 300
Не съм чула българи да мразят еврейте...

Да бе  Laughing
Навсякъде в нета има списъци на ционисти ли бяха, отворени за допълване, всеки, който мрази комшията или шефа го вписва там  Laughing С аргумента "Те са убили Христос". Но така както твоят мъж не носи отговорност за нещо от преди 2 000 години, така и днешните турци не могат да бъдат обвинявани за чужди дела. Или пак не си съгласна?

...
Темата е за натрапчивото запознаване с турското кино  и неистинското му представяне. и преескпониране на поведението им.

Питам защо няма такава тема за американските сериали? В които Брук се жени последователно за бащата, сина и внука?
Защото пра-пра дядо и на Брук не е изнасилвал пра-пра баба ми или баба ти. Сега отговори ли си?
Между другото незнам дали си имала моя късмет да имаш прабаба живяла почти до 100 години и да е починала, когато ти си била на възраст, в която да можеш да запомниш разказаното от нея? Аз обаче имах този късмет (светла и памет на прабаба ми). Никога няма да забравя това, което ми е разказвала за турците, неща които е преживяла нейната майка, а и цялото и семество.

Ти колко турци смяташ да избиеш, за да си отмъстиш?
Явно не си християнка и не даваш прошка, но поне кажи какво ще задоволи желанието ти за мъст. След това можеш като една истиска Брук да родиш деца от дядото, бащата и внука.

... Първо се научи да пишеш  #2gunfire
...

Първо ти се научи да не пишеш глупости, че да не ти поствам втори път излагациите, които си писал в тази тема.

ПП - понеже не си от най-умните, да ти напомня една част

Цитат
Карали са ги да станат ислямисти като тях,иначе са им режели главите.

# 301
Лесно е като не си живяла в онова време

Ще се радвам да ми разкажеш.

# 302

Ти колко турци смяташ да избиеш, за да си отмъстиш?
Явно не си християнка и не даваш прошка, но поне кажи какво ще задоволи желанието ти за мъст. След това можеш като една истиска Брук да родиш деца от дядото, бащата и внука.

Малко изкривяваш нещата. Това, че не обичам турците, не означава че трябва да ги избивам. И не смятам да ги избивам не защото съм християнка, а защото съм човек. Моята мъст се изразява в нежеланието ми да гледам турски сериали по български телевизии, както и да имам правото да кажа открито, че не обичам този народ и тази религия. А дали като християнка умея да прощавам или не, ще ме съди Бог, а не ти.

# 303
Първо ти се научи да не пишеш глупости, че да не ти поствам втори път излагациите, които си писал в тази тема.

Цитат
Ти пък, не бил от най -умните.
Младежът е учител. ooooh!

# 304

Цитат
Ти пък, не бил от най -умните.
Младежът е учител. ooooh!

Наистина ли е учител?
Ако е така... е** ти образованието в тази държава...

# 305
Е, не съм съвсем сигурна, той си го е писал.

# 306
османлиите са примитивна , изостанала и много кръвожадна нация ,
България е била една добре развита държава , през средните векове , докато те не са дошли  и са изклали , сринали , изгорили и унищожили всичко ,
такава им е концепцията на религията просто - да унищожават , рушат и изтриват всичко , което не идва от алах
а сериалите са булшит и пропаганда , отношенията не са свободни , както ги представят, и понеже се вдига много шум ( Тео Ван Гог - роднина на Винсент Ван Гог беше убит от някакъв мангал , довлякъл се в Холандия само защото направил филм , показващ положението на жената в исляма ) гледат да позамажат каквото могат
например на мен помакини са ми разказвали , че е абсурд момиче да заговори свой съученик по улицата - счита се за абсолютно пропаднало ,
браковете са уговорени , жената я онождат посред бял ден , докато роднините чакат в другата стая , за да се види дали не е вече спала с мъж ...въобще жените са си доста прецакани и те само го осъзнават ...
да не продължавам , че е безкрайно ...
тия сериали са част от един план за инвазия , по всички фронтове , защото все пак знаете каква е целта на религията им ...

# 307
Много обичам хора, които не са излизали от Бг, да ми говорят за жената в исляма.

# 308
Тъкмо щях да попитам - ти виждала ли си жив османлия.

# 309
  • София
османлиите са примитивна , изостанала и много кръвожадна нация ,
България е била една добре развита държава , през средните векове , докато те не са дошли  и са изклали , сринали , изгорили и унищожили всичко ,
такава им е концепцията на религията просто - да унищожават , рушат и изтриват всичко , което не идва от алах
а сериалите са булшит и пропаганда , отношенията не са свободни , както ги представят, и понеже се вдига много шум ( Тео Ван Гог - роднина на Винсент Ван Гог беше убит от някакъв мангал , довлякъл се в Холандия само защото направил филм , показващ положението на жената в исляма ) гледат да позамажат каквото могат
например на мен помакини са ми разказвали , че е абсурд момиче да заговори свой съученик по улицата - счита се за абсолютно пропаднало ,
браковете са уговорени , жената я онождат посред бял ден , докато роднините чакат в другата стая , за да се види дали не е вече спала с мъж ...въобще жените са си доста прецакани и те само го осъзнават ...
да не продължавам , че е безкрайно ...
тия сериали са част от един план за инвазия , по всички фронтове , защото все пак знаете каква е целта на религията им ...

Това , което пишеш говори за един дълбок морал и почит към девойката и  жената. Само можем да се поучим от това. Wink
Иначе  когато съм ходила в Германия  турците си личат отдалече даже опитите им да изглеждат  по европеиски за смешно жалки, домовете им са си  ужасно кичозни обзаведени дори и със съвременни мебели.За това е и дразнещо това което се показва във филмите им , това просто не са те а  филмирана реклама.
Към любителите на тези сериали от къде идва израза така често използван от българите / Държи се с жена си както турчин / може би  вярвате в опита на предците  си, или сте толкова опианени  от сините лещи на Мемет.
А да  ви е щипал турчин по задника н цивилизован Цариград-пардон Истанбул Simple Smile

# 310
  • София
Много обичам хора, които не са излизали от Бг, да ми говорят за жената в исляма.
Мен не ме брои при неизлизалите, без Скандинавските страни съм била из цяла Европа, а в Цариград ходя всяка година за  поне месец, и не съм прехласната, има къде по интересни местенца из Европа Simple Smile

# 311
  • София
Мен не ме брои при неизлизалите, без Скандинавските страни съм била из цяла Европа, а в Цариград ходя всяка година за  поне месец, и не съм прехласната, има къде по интересни местенца из Европа Simple Smile
А и какво ми направи впечатление  когато по НГ бях в Москва  купих си вестник да прегледам програмите им , ами нямаше турски сериали, и като ги гледам не бяха , кои знае колко неморални и недържащи на семеиството си Simple Smile

# 312
хохохо ,
 не ми говори - и съм излизала много ( и не мога да разбера 2-3 поколение пакита , които доят английската социална система здраво и ПАК мразят ..) , и съм живяла с такъв човек и имам страшно много познати от религията , и съм работила с и за такива хора, много добре съм запозната  ...
иди по Родопите , разходи се из селата , и пак напиши тук какво си видяла , или поговори с някое паки в Лондон , примерно
една приятелка ходи в Неделино през един уикенд и й се напукаха петите - то все едно не си в България , вика ...

дано поне това обедини българите по време на избори , си викам ...

# 313
  • Пловдив
В Турция съм била повече от 4-5 пъти и  с очите си видях как туркиня изми краката на мъжа си, това преди 4 год на гости у приятели турци Peace
А за щипането на задници, аз съм слабичка, ама ме поощипаха и в Истанбул и в Кушадасъ  Mr. Green
Турците са си турци,  даже тези, които живеят от доста години в Германия, се връщат да си взимат жени туркини Peace
Точно за това им се дразня на тези филми, защото в дейтвителност не са толкова толерантни, каквото каже мъжа - това става Naughty

# 314
Боже, боже... ooooh!Трябва да си адски тъп, за да си мислиш, че целта на някой филм е да се лъска само имидж! Много ясно, че света е шарен и навсякъде има от всичко - от лукс до мизерия, от добри и лоши хора, от толерантни до закостенели и от напредничави до такива със средновековен манталитет! Търсите под вола теле! Иначе все много сте пътували и всичко сте видяли и знаете!

Общи условия

Активация на акаунт