ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 225
  • София - Варна - Бургас
  Може да сте дискутирали този въпрос, не съм чела темата.
Мой близък има упорита астма. Препоръчват му да пие серитид, който според мен има много опасно действие. Какво да го посъветвам.

Хомеопатията чудесно лекува астма, така че е излишно да давате пари за скъпоструващи лекарства. Peace

# 226
  • София
  Здравейте, преди години лекувах дискова херния с хомеопатия. Сега пак ме е стегнало, а доктора,който ми беше изписал лекарствата нямам понятие къде е, а аз не мога да се сетя за името на лекарството. Беше нещо от бръшлян, 30 С, но хич не ми идва името наум.Дали някой би могъл да ме подсети как се казва лекарството.Имаше и друго, но помня само,че беше май 9 С и нищо друго.Не мога да пия лекарствата да дископатии, защото не могат да се пият с лекарствата за сърце и диабет.

# 227
Приема на хомеопатични лекарства без консулт крие също риск. Все пак се активира жизнената сила на човека...

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 11:13 от Dani Avramova

# 228
  • София
  Те вече са ми били изписвани и съм усетила ефекта им. Къде да търся сега хомеопат, като не мога да се движа? Едното беше нещо с R..., май това беше Rhus Tox, но не съм сигурна. Ако знаех къде се намира сега доктора, щях да отида да ме "изтегли" и набоде с игли, но той дори не е от София.Идваше само четвъртък тук.

# 229
# 230
  • София - Варна - Бургас
 Те вече са ми били изписвани и съм усетила ефекта им. Къде да търся сега хомеопат, като не мога да се движа? Едното беше нещо с R..., май това беше Rhus Tox, но не съм сигурна. Ако знаех къде се намира сега доктора, щях да отида да ме "изтегли" и набоде с игли, но той дори не е от София.Идваше само четвъртък тук.

При такава концентрация на хомеопати в София, да идва хомеопат отвън си е лукс?... Grinning

Има такова хо л-во - Rhus tox, при което е характерно влошаване при промяна на времето - от топло - към студено, студен влажен фронт.
Peace

# 231
  • София

При такава концентрация на хомеопати в София, да идва хомеопат отвън си е лукс?... Grinning

Има такова хо л-во - Rhus tox, при което е характерно влошаване при промяна на времето - от топло - към студено, студен влажен фронт.
Peace
Единия ден нищо ми няма, на другия съм скована, не мога да мръдна, ни да стана, ни да седна, даже две крачки не мога да направя. И така съм от месец.Доктора не беше само хомеопат, а лекуваше и с масажи и иглотерапия.

# 232
  • София - Варна - Бургас
Тайна
Бабка импорт-експорт

Писах Ви на Лични.  Peace

# 233
Имам и аз едно питане.
Моят син на 3 год. който  посещава детска ясла много често има хрема и от там прави и отит. Посещавах класически хомеопати - вече двама, но нито единият не ни улучи лекарството. Само налучваха.

Прочетох за различните видове хрема, но нашата не отговаря на нито една.
 При  нас случаят е следният -  Детето започва към 4 часа сутринта да диша по тежко и да му се пълни нослето със секрет.
 На сутринта  когато стане говори носово и има  прозрачен но гъст  секрет.  Издухва се трудно  но  рядко ( на  ден по 5-6 пъти)
 след два - три дни така, секрета става жълто - зелен, и става все по гъст.
 Досега единственото успешно лечение е било с капки - Тобрекс.

Нашият хомеопат ни определи конституционно лекарство - Калкарея фосфорика.

Извинете ме за дългият пост , но исках да не пропусна нещо важно.
 Надявам се   на вашият компетентен отговор.
 Благодаря Ви.

# 234
Здравейте Aleksander,
Синът ми е на 1г. 6м. и смятам към средата на март да го пращам на ясла. Въпросът ми е дали е умесно да му се даде нещо имуностимулиращо.
Една позната дава Клеева тинктура  2 капки на годинка живот на ден.
Моля да ме посъветвате!
Предварително Благодаря!

# 235
Само да допълня, че личният ни лекар каза, че има уголемени за възраста си сливици, но не е боледувал много често(До сега 3 антибиотика), което според мен се дължи на рядкия му контакт с деца.
Поздрави

# 236
Аз да си копирам въпроса от другата тема:

Сънувам всяка нощ - по цяла нощ. Филми. И като казвам филми - със сюжет - с въведение, с кулминация , с край. Най-често "филмите" са от жанра на Стивън Кинг, дори мисля, че са по-големи и от неговите психарии. Изживявам ги много силно, винаги след това ги помня, но не само на  сутринта, а със седмици. Почти не сънувам щастливи сънища, да не кажа хич. През вечер - кошмари. Във всякакъв смисъл - реални, не реални... За 5 минути следобеден сън - пак филм... Много ми тежи това, не се чувствам наспана. Мозъкът ми денонощно обработва ифнормация. Искам да си почина вече от тези сънища. Но не знам какво може да ми помогне да спра да сънувам. Та питам вас дали хомеопатията тук може да помогне. Да си призная - нищо не знам за нея. Ама изобщо. Незнам какво и как лекува, но като краен вариант (понеже не знам кой и какво може да ми помогне) искам и това да опитам, ако е по възможностите на хомеопатията де  Simple Smile

# 237
  • София - Варна - Бургас
Имам и аз едно питане.
Моят син на 3 год. който  посещава детска ясла много често има хрема и от там прави и отит. Посещавах класически хомеопати - вече двама, но нито единият не ни улучи лекарството. Само налучваха.

Прочетох за различните видове хрема, но нашата не отговаря на нито една.
 При  нас случаят е следният -  Детето започва към 4 часа сутринта да диша по тежко и да му се пълни нослето със секрет.
 На сутринта  когато стане говори носово и има  прозрачен но гъст  секрет.  Издухва се трудно  но  рядко ( на  ден по 5-6 пъти)
 след два - три дни така, секрета става жълто - зелен, и става все по гъст.
 Досега единственото успешно лечение е било с капки - Тобрекс.

Нашият хомеопат ни определи конституционно лекарство - Калкарея фосфорика.

Извинете ме за дългият пост , но исках да не пропусна нещо важно.
 Надявам се   на вашият компетентен отговор.
 Благодаря Ви.

Цитат
Не коментирам колеги.

# 238
  • София - Варна - Бургас
Здравейте Aleksander,
Синът ми е на 1г. 6м. и смятам към средата на март да го пращам на ясла. Въпросът ми е дали е умесно да му се даде нещо имуностимулиращо.
Една позната дава Клеева тинктура  2 капки на годинка живот на ден.
Моля да ме посъветвате!
Предварително Благодаря!

Здравейте!

Клеевта тинктура не е Имуностимулатор. Хомеопатията е най-добрата позната досега имунопрофилактика.
Peace

# 239
  • София - Варна - Бургас
Whatever

Явно подсъзнанието Ви отработва и се опитва да изчисти някакви кошмарни страхове, потиснати дълбоко в подсъзнанието. Лошото в случая е, че ги помните!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт