ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 240
Whatever

Явно подсъзнанието Ви отработва и се опитва да изчисти някакви кошмарни страхове, потиснати дълбоко в подсъзнанието. Лошото в случая е, че ги помните!  Wink

Значи тук хомеопатията е безсилна?

(Нямам кошмарни страхове, поне на съзнателно ниво ,де Simple Smile )

# 241

Не мисля, че е безсилна, просто е нужно да си намерите добър класически хомеопат. Simple Smile Не виждам Aleksander да е писал подобно нещо.

# 242
Здравей,Александър.Искам да те попитам лекарство в потенция 30CH колко поредни пъти трябва да бъде взето,за да има ефект?

# 243

Не мисля, че е безсилна, просто е нужно да си намерите добър класически хомеопат. Simple Smile Не виждам Aleksander да е писал подобно нещо.

Страхотно Simple Smile значи има шанс. Съжалявам, че съм интерпретирала думите му погрешно , но както казах и преди това - никога не съм се сблъсквала с хомеопати, дори нямам повърхностни познания. Сега разбрах и ще потърся такъв .   bouquet

# 244
Здравей,Александър.Искам да те попитам лекарство в потенция 30CH колко поредни пъти трябва да бъде взето,за да има ефект?

Не съм дипломиран хомеопат, но уча класическа хомеопатия. Това е все едно да попитате колко пъти да приемате един антибиотик или друго подобно лекарство. Всичко е толкова индивидуално, за всеки отделен случай е много различно, а и хомеопатичните лекарства влияят на жизнената сила и я насочват в най-различни посоки- т.е. отговорно е. Нужен е преглед на 1 място.

# 245
Е това ми е ясно,но все пак има някакво поредно вземане на дадената дозир.,за да даде ци отговор?

# 246
  • София
Колко време след прием на хомеопачно лекарство 1М мога да отида на зъболекар?Предполагам че ще ме мажат с нещо антисептично,да не антидотира лекарството се притеснявам?  bouquet

# 247
Отивай,ако се антидотира ще ти дадат пак.

# 248
  • София - Варна - Бургас
Whatever

Явно подсъзнанието Ви отработва и се опитва да изчисти някакви кошмарни страхове, потиснати дълбоко в подсъзнанието. Лошото в случая е, че ги помните!  Wink

(Нямам кошмарни страхове, поне на съзнателно ниво ,де Simple Smile )

... защото съзнанието ги гони и потиска и това се доказва от факта, че нощем, когато съзнанието спи, те "изпълзяват" от подсъзнанието.

# 249
"Здравейте Aleksander,
Синът ми е на 1г. 6м. и смятам към средата на март да го пращам на ясла. Въпросът ми е дали е умесно да му се даде нещо имуностимулиращо.
Една позната дава Клеева тинктура  2 капки на годинка живот на ден.
Моля да ме посъветвате!
Предварително Благодаря!

Здравейте!

Клеевта тинктура не е Имуностимулатор. Хомеопатията е най-добрата позната досега имунопрофилактика.

"

Моля ви тогава да препоръчате нещо за повишаване на имунитета!
Благодаря

# 250
  • Пловдив
Здарвейте!
Сина ми вчера глътна батерия-от малките кръгли за детски телефони.Вече я изака.Но ме притеснява какво се е освободило от състава й в организма му?Да му дам ли нещо?Благодаря!

# 251
  • София - Варна - Бургас

Здравейте

Ако е близко подобие или симилимум, и един прием ще е предостатъчен, ако ли не, и през 2 часа да го вземате - нулев ефект! но при мн. чест прием опасноста е да започнете да "доказвате" хо л-вото, сиреч да продуцирате симптомите му!
Naughty

# 252
  • София - Варна - Бургас
Здарвейте!
Сина ми вчера глътна батерия-от малките кръгли за детски телефони.Вече я изака.Но ме притеснява какво се е освободило от състава й в организма му?Да му дам ли нещо?Благодаря!

Посетете класически хомеопат, той ще прецени какво хо л-во да му дадете.

# 253
Kaкво ще кажете за Енгистол?

# 254
  • София - Варна - Бургас
Kaкво ще кажете за Енгистол?

Листовка за пациента

Engystol Енгистол

таблетки за перорална употреба

Хомеопатичен лекарствен продукт

Състав:

1 таблетка съдържа:

Лекарствени вещества:

Vincetoxicum hirundinaria                 D6                 75 mg
Vincetoxicum hirundinaria                 D10                75 mg
Vincetoxicum hirundinaria                 D30                75 mg
Sulftir                                             D4                 37,5 mg
Sulfur                                             D10               37,5 mg

Помощни вещества:

Магнезиев стеарат 1,5 mg

вижте линка долу в подписа ми:
 Информативно за Хомеопатията  Прочетете поне няколко страници, за да зададете по-точно въпросите си.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 10:09 от Aleksander

Общи условия

Активация на акаунт