ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 255
  • София - Варна - Бургас
"Здравейте Aleksander,
Синът ми е на 1г. 6м. и смятам към средата на март да го пращам на ясла. Въпросът ми е дали е умесно да му се даде нещо имуностимулиращо.
Една позната дава Клеева тинктура  2 капки на годинка живот на ден.
Моля да ме посъветвате!
Предварително Благодаря!

Здравейте!

Клеевта тинктура не е Имуностимулатор. Хомеопатията е най-добрата позната досега имунопрофилактика.

"

Моля ви тогава да препоръчате нещо за повишаване на имунитета!
Благодаря

Намерете начин да посетите класически хомеопат, който да му предпише т.н. Конституционално хомеопатично лекарство, което е индивидуално за всеки отделен човек.

# 256
  • София - Варна - Бургас
Е това ми е ясно,но все пак има някакво поредно вземане на дадената дозир.,за да даде ци отговор?

Добре де, хомеопата който ви го предписа, не Ви ли обясни как. Или се самолекувате?!...и за кое хо л-во иде реч?

# 257
  • София - Варна - Бургас
Колко време след прием на хомеопачно лекарство 1М мога да отида на зъболекар?Предполагам че ще ме мажат с нещо антисептично,да не антидотира лекарството се притеснявам?  bouquet

Няма значение кога. След посещението на зъболекар, си измийте хубаво устата, изчакайте 30 минути и си вземете от хо л-вото.
  Peace

# 258
За да отида при хомеопата да определи на детето конституционалното лекарство колко дни трябва да е бил напълно здрав? Ако има единично прокашляне брои ли се за здрав или не?

# 259
А н и, кой ти каза че трябва да е напълно здрав за да отидете на хомеопат?
Смятам, че за един добър хомеопат няма значение кога ще отидеш  Peace Дори доколкото знам за хомеопата е по лесно ако в момента има някакво неразположение, но това не съм сигурна, че е вярно  Sunglasses

# 260
Рол чете при д-р Михайлов и задава същите въпроси като мен в началото Laughing Hug
Съгласна съм, че за един добър хомеопат няма значение кога ще види пациента, но мисля, че когато човек е болен, той не е...той... Как да го кажа....в смисъл може да е енергична натура, а в случая да се покаже вял.... и т.н., което да заблуди неопитен хомеопат.
Ама и това може да не е вярно Mr. Green

# 261
Aз питам,защото всеки ми е изписвал лекарството по различен начин.И все няма ефект!Един казва 3 дни,друг седмица,трети разредено във вода няколко пъти на ден.... newsm78

# 262
  • София - Варна - Бургас
А н и, кой ти каза че трябва да е напълно здрав за да отидете на хомеопат?
Смятам, че за един добър хомеопат няма значение кога ще отидеш  Peace Дори доколкото знам за хомеопата е по лесно ако в момента има някакво неразположение, но това не съм сигурна, че е вярно  Sunglasses

Точно така е.  Peace

И разбира се, едно единично прокашляне означава абсолютно здрав!

# 263
Четвъртък, 11 февруари, е денят, в който в цяла България започват протести срещу опитите на правителството да прокара пагубен за България и българския народ закон, допускащ разпространение и пускане на пазара на ГМО.

За Чиста земя! Здрава храна! България свободна от ГМО!

София:
14:00 - 17:00 ч.
Площад "Независимост' (карето между Министерски съвет и Президентството)

Пловдив:
16:30 - 18:30 ч
Площад Стефан Стамболов / на Копчетата (до фонтана пред община Пловдив)

Варна:
16:00 - 18:30 ч
Пред областна управа - Варна (ул.Преслав 26)

Русе:
16:00 ч. - тръгване на шествието
Пред "Вазата"

Велико Търново:
13:00 - 15:00 ч.
пред факултета по изобразителни изкуства (срещу централна поща)

# 264
Конституционалното лекарство винаги ли се дава във висока потенция или може да се даде в разреждане 9,15,30 СН?

# 265
  • София - Варна - Бургас
Четвъртък, 11 февруари, е денят, в който в цяла България започват протести срещу опитите на правителството да прокара пагубен за България и българския народ закон, допускащ разпространение и пускане на пазара на ГМО.

За Чиста земя! Здрава храна! България свободна от ГМО!

София:
14:00 - 17:00 ч.
Площад "Независимост' (карето между Министерски съвет и Президентството)

Пловдив:
16:30 - 18:30 ч
Площад Стефан Стамболов / на Копчетата (до фонтана пред община Пловдив)

Варна:
16:00 - 18:30 ч
Пред областна управа - Варна (ул.Преслав 26)

Русе:
16:00 ч. - тръгване на шествието
Пред "Вазата"

Велико Търново:
13:00 - 15:00 ч.
пред факултета по изобразителни изкуства (срещу централна поща)

Рада, Аз съм съм за България свободна от всякакви ГМО зона! Peace

Но нима досега, при стария ЗАКОН не беше пълна анархия?!...и въпреки прехвалената ни бивша Еврокомисарка, пазара ни беше залят от ГМО продукти от съседни югоизточна и югозападна страни.
 Трябва да има Закон и най-важното пълна прозрачност около прилагането му, гарантирано и с участието на неправителствените организации.
  Опасявам се единствено, това справедливо възмущение да не бъде използвано от някои за политически цели.

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 06:18 от Aleksander

# 266
  • София - Варна - Бургас
Конституционалното лекарство винаги ли се дава във висока потенция или може да се даде в разреждане 9,15,30 СН?

Зависи от преценката на лекуващия хомеопат.  Peace

# 267

Зависи от преценката на лекуващия хомеопат.  Peace

А вярно ли е,че потенциите 9,15,30 действат само на физическо ниво или и те действат "дълбоко" на психично ниво newsm78

# 268
  • София - Варна - Бургас
Цитат
А вярно ли е,че потенциите 9,15,30 действат само на физическо ниво или и те действат "дълбоко" на психично ниво

Не, не е вярно!

Но ако се използват антисимптоматично, потискащо - както ги използва една измислена "хомеопатия" - да.

# 269
Мерси! Да пази Господ от"измислени хомеопати" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт