ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 480
  • София - Варна - Бургас
В момента съм на хомеопатично лечение, ако започна да приемам Ферофолгама - това е лекарство за нисък хемоглобин и съдържа желязо, ще се антидотира ли действието на хомеопатичния препарат?

Не, няма начин да антидотира хомеопатично л-во, стига само по себе си да не ви влошава по някакъв начин!

# 481
Александра, ХЛ се отразяват чудесно на новородени, стига разбира се да сте попаднали на добър хомеопат Simple Smile  И все пак сестра ти е тази, която ще вземе крайното решение как да гледа детето си, но ти можеш естествено да я подкрепяш. Успех с бебето  Hug
Kokonut, поздравявам те за постиженията. Пожелавам все такива положителни резултати да четем в темата занапред  Hug

# 482
И аз да се похваля (да не чуе дявола  Twisted Evil),от 1 седмица съм на хомеопатия,по напред бях писала.Имах световъртеж ,за който никой нищо не можа да ми помогне ,но ето 1 седмица от както си взех гранулката и вече 3 ден няма и помен от световъртежа Laughing,много съм доволна. Чувствам се толкова добре и пълна с енергия,не вярвах че може да стане и при мен .Много съм доволна от нашата докторка,при нея се лекуват децата ми и мъжът ми.Аз все отлагах,че ме беше страх като спра кафето как ще се чувствам и наистина първите 3 дена не ставах от леглото ,но сега съм като преродена Hug

# 483
здравейте от 2 дни съм на хомеопатични във връзка с кашлица , която имам,  Днеска обаче взех Флудитек (това е сироп за кашлица), дали ще окаже по някакъв начин влияние на хомеопатичното лечение

# 484
А защо взе сироп?Няма ли подобрение за 2 дни с хомеопатията newsm78Понякога на децата нашата хомеопатка изписва мукоплант,но много рядко

# 485
  • София - Варна - Бургас
здравейте от 2 дни съм на хомеопатични във връзка с кашлица , която имам,  Днеска обаче взех Флудитек (това е сироп за кашлица), дали ще окаже по някакъв начин влияние на хомеопатичното лечение

ПОКАЗАНИЯ

Това лекарство е предназначено за възрастни и деца над 15 год. за лечение на заболявания на дихателните пътища, съпроводени със затруднено отхрачване, за откашляне на бронхиалната секреция.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Свръхчувствителност към карбоцистеин или някое от помощните вещества, особено метилпарахидроксибензоат и други парахидроксибензоатни соли.

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ И ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ПРИ УПОТРЕБА

Продуктивната кашлица е основна част от защитната бронхопулмонарна система на организма и тя трябва да бъде поддържана добре, особено при хронично болни със затруднено отхрачване.
Не бива да се комбинира бронхиален модифициращ агент, като Флудитек с потискащи и/или подсушаващи кашлицата продукти. Поради наличието на захар Флудитек е противопоказан за лица с вродена непоносимост към фруктоза, глюкозо/галактозен синдром на малабсорбция или захарно/изомалтазен дефицит.
Да се прилага с повишено внимание при пациенти със стомашна и дуоденална язва.

Това е, пишат си го хората... от хомеопатична гледна точка, потискане на кашлицата не е лечение, а временна палиация и замазване на конкретен симптом.

# 486
А защо взе сироп?Няма ли подобрение за 2 дни с хомеопатията newsm78Понякога на децата нашата хомеопатка изписва мукоплант,но много рядко

кашлицата взе да слиза надолу към гърдите,а с хомеопатката имам възможност да се видя  едва във вторник.

# 487
здравейте, следя темата, но исках и да попитам:

дали някой има опит с д-р Бечев от мед. център "Хирон". Ние бяхме при него с дъщеря ми, със симптоми набъбнала ефстахиева тръба на ушичките, лекуваме се с негово наблюдение. Ако имате наблюдения, моля споделете.

# 488
миризмата на мента, кафе или почистващи препарати може ли да антидотира хомеопатичното лечение

# 489
  • София - Варна - Бургас
здравейте, следя темата, но исках и да попитам:

дали някой има опит с д-р Бечев от мед. център "Хирон". Ние бяхме при него с дъщеря ми, със симптоми набъбнала ефстахиева тръба на ушичките, лекуваме се с негово наблюдение. Ако имате наблюдения, моля споделете.

Попитай в темата за Хирон,ние тук не коментираме колеги. Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440136.msg14323702#msg14323702

# 490
  • София - Варна - Бургас
миризмата на мента, кафе или почистващи препарати може ли да антидотира хомеопатичното лечение

Не, пряко не! Но ако човек се влошава от миризмата им, това е.... влошаване, нали?. Peace

# 491
Поздравления за Mama 123 и Kokonut  bouquet

# 492
  • София - Варна - Бургас
    bouquet  Hug И от мен сърдечни поздравления за Mama 123 и Kokonut  Hug     bouquet

# 493
  • Бургас
Добре бе, хора ...Искам да попитам такава ли е практиката за започване на хомеопатично лечение навсякъде - записване на час (и евентуално лечение) при хомеопат за след 2-3 месеца. Да, но децата ми сега са болни... Може ли някой да ми препоръча хомеопат за Бургас, който ще може сега да ни приеме, или да си започва и втория антибиотик дъщеря ми...  Cry

# 494
Ире, виж при Джокло.
за нея има хубави отзиви.
До МкД е в Зорница.
ох, много ви се насъбра.

Общи условия

Активация на акаунт