ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 540
Ира не е от Варна, а от Бургас.  Wink
Забелязвам особено отношение от ваша страна към въпросния бургаски хомеопат от доста време. Наблюдателна съм.  Wink

# 541
  • София - Варна - Бургас
Не позна! Отношението ми  е към "законите" на струпаните на едно място множество хора, което притиска и самият хомеопат и го кара да бърза, а бързането не е най-добрият съветник... Peace

# 542
Здравейте!Имам един въпрос и дано ми помогнете.На 12.01.детенцето ми се разболя и направи бронхит.До него ден,той не е приемал антибиотик,но след неуспешно лечение с бисептол се наложи да пие и цефзил.Тези отрови също не помогнаха и аз реших да си платя и даго заведа при класически хомеопат.Преди три седмици започнах и нейното лечение.Първо пулсатила,след това бриония,а сега сме на антимонина тартарикум 30СН/дано не греша наименованието/.В понеделник сме на преглед.Въпроса е,че тя ми каза,че след като се пооправи ще му изпище и карцинозин 1М,за който прочетох,че е нозод на рака.Моля,кажете ми какво означава това?Аз разбрах,че е нещо като ваксина срещу бронхита,но самата дума"рак"ме кара много да се притеснявам,дори и да съм убедена,че тя не би изписала нещо,с което да навреди на детето.Ще съм ви благодарна за помощта.

# 543
Не мисля че има за какво да се притеснявате.. ТЯ е преценила случая ви.. за справка Алекс не коментира колеги и назначено лечение.. добре ли се повлиявате от лечението на д-рката. не четете в интернет нищо за лекарствата, защото това само вреди на лечението ви.. Тя е доста съвестен лекар и Човек и никога не би навредила на детето ви..
и друго - сигурна ли сте че ще преглежда в понеделник.. по добре и се обадете, че всички хомеопати са на курс в Лесотехническия до понеделник включително..

# 544
Не мисля че има за какво да се притеснявате.. ТЯ е преценила случая ви.. за справка Алекс не коментира колеги и назначено лечение.. добре ли се повлиявате от лечението на д-рката. не четете в интернет нищо за лекарствата, защото това само вреди на лечението ви.. Тя е доста съвестен лекар и Човек и никога не би навредила на детето ви..
и друго - сигурна ли сте че ще преглежда в понеделник.. по добре и се обадете, че всички хомеопати са на курс в Лесотехническия до понеделник включително..
Аз съм доволна от лечението до момента,доверявам и се,но това ме стресна.Искам да знам нещо повече за този карцинозин,това е.За добро или не, наистина се ровя много в интеренет,защото съм си такава по природа-искам да съм наясно с нещата.Ще я помоля да ми обясни,дано от това не се засегне.

# 545
  • Пловдив
Бенджи,разбира се че поддаржам връзка!Та нали това са новите лекарства които ни предписа щото сме с ангина!Сигурно аз нещо не съм обяснила!Както и да е.
Интересувах се по-скоро вие какво сте пили при класическия хомеопат или ако сте имали подобни симптоми какво са ви изписали.
От петък ги пием тези и ще се чуем с хом. в понеделник за да и кажа как е детето и какво да продължи да пие.

# 546
ivi81 като разбереш картината на лекарството няма да разбереш принципите на хомеопатията.. между другото във варна се прганизира курс по хомеопатия за майки.. мисля че ще ти помогне повече от колкото да се ровиш..

# 547
Бенджи,разбира се че поддаржам връзка!Та нали това са новите лекарства които ни предписа щото сме с ангина!Сигурно аз нещо не съм обяснила!Както и да е.
Интересувах се по-скоро вие какво сте пили при класическия хомеопат или ако сте имали подобни симптоми какво са ви изписали.
От петък ги пием тези и ще се чуем с хом. в понеделник за да и кажа как е детето и какво да продължи да пие.

много добре те разбрахме ,при ангина ни изписват само едно лекарство,но има значение да ли е храмаво детето,дали кашля.Изписвали са ни и Беладона и Бриониа,но винаги само Едно лекарство,не няколко Peace

# 548
  • Пловдив
Ами явно това е разликата м-у класически и боаронски,а?Ами в Пловдив като няма класически реших да се доверя на боаронски,ако въобще етакава,щото не е уточнила...
Интересуваме само детето да оздравее,аколко лекарства ще му изпишат...е все едно,нали не е АБ!
Просто сондирам за мнения,мами!Сега сме в началото на хомеопатиата и затова се ориентирам.
Благодаря!

# 549
изобщо не си в началото на хомеопатията,потърси си класически хомеопат,дори и да не е от същия град.И аз пътувам 60км. до нашия хомеопат,но.........

# 550
Интересуваме само детето да оздравее,аколко лекарства ще му изпишат...е все едно,нали не е АБ!

Не трябва да е все едно, защото ако се пият хомеопатични лекарства например 3 гранули днес, 3 гранули от второ лекарство утре, 2 гранули сутрин и 2 следобед и т.н. това не е предписание на класически хомеопат. "Лекувана" съм така преди да си изясня приниципите на хомеопатията и нямаше никакъв резултат. Подтискат се симптомите. Сега се лекувам при класически хомеопат и ми се дава само едно лекарство и то еднократно, което проследяваме в течение на два месеца. Изключение правят острите случаи, когато може да се приеме от същото лекарство повторно /както е при мен в момента/.

Успех и детенцето да се оправи бързо!

# 551
  • Пловдив
Александър  имам въпрос къмВас:
бременна съм в 7 седмица,но има опасност да направя аборт,гинеколога ми изписа дуфастон и но-шпа,пия дуфастон втори ден,но опасността все още существува,има ли възможност хомеопатията да ми помогне с нещо в този случай?

# 552
niko11 да хомеопатията може да ти помогне много .. не само да не пометнеш, а и да износиш едно здраво бебе .. спешно се свържи с КЛАСИЧЕСКИ хомеопат...
тандонова79.. изобщо не си в началото на нищо.. съветвам те да прочетеш повече за хомеопатията, а не да говориш безсмислици.. да даваш по боаронски принцип лекарства, пък макар и хомеопатични, няма да ви спести АБ в дългосрочен план.. какво дават на мен или на детето ми при ангина, няма никакво значение за теб.. защото в хомеопатията едно заболяване се лекува с различни лекарства според много индивидуални признаци на човека... така че, ако ти кажа, че при мен започнахме с туя, а после минахме на Фитолака, това на теб какво ще ти помогне.. но вярно теб не те интересува какво и как се пие... важното е да избягате от АБ.. моля те прочети малко в "информативно за хомеопатията".. в твоя случай бих предпочела АБ пред експиримента който правиш с детето си..
П.С. в Пловдив има чудесни КЛАСИЧЕСКИ хомеопати..

# 553
Привет на всички тук. Имам въпрос,който не мога да задам на моят хомеопат точно сега,а отговора ми е нужен.Имам еднократен прием на 16.03. от 3 хапченца на FOLLICULINUM (1m),който ще действа месец.Поради липса на цикъла реших да направя тест за бременност на 19.03 -почти 3 дни след приема на хапчетата.Въпросът ми е възможно ли е теста ми да е положителен заради  FOLLICULINUMили не?
Искренно се надявам отговора да е НЕЕЕ Simple Smile Благодаря, предварително!
Честита ни пролет и прекрасна седмица на всички  !

# 554
[Здравейте!
Може ли някой да ми отговори колко е трайността на Отипакс след отваряне?
Една седмица сме вкъщи, а сега я заболя и ухото!
От вчера е смного висока температура-38-39,1 градуса и сега ме изненада с болка в дясното ухо!
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт