ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Какво значи химическо насищане?????
Не ме плашете така,моля а обяснете щом сте наясно!

# 526
Здравейте,
Моля, да ми помогнете да реша един проблем. Майка ми е с изключително "разбита" нервна система: нервност, раздразнение, фобия към болести, страда от безсъние и т.н. още проблеми. От известно време се появи и витилиго, което в следствие на стрес преди една седмица се разраства.
Опитах се да я запиша при хомеопат (класически), но след като ме разпита по телефона и разбра, че е приемала Ксанакс дълго време и е на 63 години, отказа да й запише час. Каза, че според него нещата са почти необратими и няма да може да й помогне.
Смятате ли, че все пак хомеопатичното лечение може да й помогне в някаква степен и към кого да се обърна, ако е така?
Мисля, че дори само витилигото да се повлияе ще е от полза, защото това я натоварва допълнително и я депресира.

Ще чакам отговора ви, Александър!  bouquet

Не личи от къде сте, но състоянието на майка Ви е напълно възможно лечимо!

От София съм. Хомеопатът, с който говорих е от известните и уважавани такива, не зная защо така реагира. Даже си даде ден за размисъл и после отказа. Ще помоля за препоръка на лични. Благодаря!

# 527
  • София - Варна - Бургас
svetli

Цитат
...Въпросът ми е: ако започна разказа със съмнението ми за влиянието на кътниците върху състоянието му, дали мога да заблудя хомеопата?...

Ако е класически, и да искате, не бихте могли да го "заблудите"...
 По добре се съсредоточете върху хронологията на симптомите, и какво му влияе добре или зле.

Благодаря за съвета! Межд другото, в страницата Информативно за хомеопатията не е лошо да напишете малко по въпроса - как се описва състоянието пред хомеопата, каква информация е съществена и каква не, нещо като насоки за неопитни като мен.

Най добре е да отстраните контрола на съзнанието и защитата, доколкото можете и да казвате това, което ви дойде на ум с думите които сте си помислили.  Peace

# 528
  • София - Варна - Бургас
Какво значи химическо насищане?????
Не ме плашете така,моля а обяснете щом сте наясно!

Химическо насищане се търси при обикновените алопатични лекарства, затова те се предписват по схема с чест прием.

Хомеопатичните л-ва не съдържат химически вещества, но който не разбира основните закони на хомеопатията, си предписва, алопатично.

# 529
Разбира се, че не е!  Просто българина, като види някъде опашка и се втурва натам, наивно мислейки си, че щом всички се блъскат там, това е най-доброто?...
Интересно.  Laughing
Тъй като се досещам за кого става въпрос, да, за моето семейство е най-доброто. Не съм наивна.  Wink

# 530
  • София - Варна - Бургас
Варненският синдром

# 531
  • Пловдив
Колко струва прегледа при "лекар" като Вас?
И как преценяте това???

# 532
Здравейте.
Лекувам двете си деца при хомеопат от много време. Убедила съм се напълно в силата на този вид лечение...
На майка ми вчера и откриха "атипична хиперплазия на еднометриума". Лекарят й е казал, че трябва да се направи операция възможно най-скоро. Въпроса ми е.. може ли хомеопатията да помогне в такъв случай.
... и кой хомеопат от Варна бихте ми препоръчали? (може и на лични)
Благодаря   bouquet

# 533
Не сте ли доволна от хомеопата който лекува децата ви ?

# 534
Доволна съм. Този лекар помогна много и на двете ми деца, за болести които другите лекари бяха безсилни. Има обаче някои неща, които ме притесняват от известно време.. и сках да опитам при друг хомеопат. И мисля, че сега е момента, затова и питам за съвет към кого да се обърна.
Името на нашия лекар няма да спомена

# 535
  • Пловдив
Искам да питам колко време е нужно за да се усети ефеста на хомеопатията???Давам на детето си от 10,03 и от снощи сме  с темп. и възпалено гърло!Такмо бях почнала да си мисля че и при нас ще подейства...
Сега ни изписаха нови неща като за ангина но в мом.не мога да ги напиша.
Споделете,моля!

# 536
  • Пловдив
tandonova79, щом има някаква промяна в състоянието трябва да се обадиш на хомеопата...Да опишеш новото състояние на детето, да споделиш кво е казало джипито на прегледа...
И евентуално хомеопата да смени лечението...

# 537
  • Пловдив
belladonna 30ch,mercurius solubilis 30ch,hepar sulfuris 15ch i phytolacca 9ch. Това е което ни изписа хомеопата като за ангина и за температурата.Вие давалили сте тези ?
а на личната не го водих щото знам-АБ!

# 538
aко всичко това е изписано заедно да се взема,значи не сте попаднали на истински хомеопат.Класическия хомеопат лекува само с едно Peace

# 539
  • Пловдив
tandonova79, нещо май не разбирам..  Rolling Eyes Не поддържаш ли връзка с лекуващия хомеопат?

Ще споделя аз как лекувам децата с хомеопатия. Двете деца са при различни хомеопати.

Примерно отиваме при хомеопата с хрема и кашлица. След дълго интервю бива изписано лечение, като ми е казано да се обадя при промяна на състоянието. Примерно на следващия ден детето вдига висока температура, гърлото почва да го боли, ушите също, мрънка, неспокойно е, изпитва жажда, няма апетит, и т.н......Веднага се обаждам на хомеопата и лечението бива променено, съобразено с новото състояние на детето.
Ако съм го водила при джипито - разпитвам за нейното мнение и диагноза - има ли налепи, от коя страна е по -червено гърлото, има ли хрипове,...И при обаждането си предавам инфото на хомеопата, за да го има предвид.
Двете хоеопатички лекуват по различен начин - едната изписва лек. за новите симптоми и спираме даваното досега, а другата ме кара да давам досега даваното лек. ,но по - начесто по различна схема на прием.

И винаги досега успешно. Нямаме случай да се наложи да давам алопатични лек. или АБ, щото хомеопатията не е помогнала...При едната хом. водим детето от 3г., другото дете е при другата от половин година...

Общи условия

Активация на акаунт