ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 345
  bouquetМили мами, много благодаря за съветите.Бихте ли ми препоръчали на лични някой добър класически хомеопат в София.Макар че не ми се сменя още настоящата, тя всеки ден си вдига телефона, при остри случаи - по всяко време.Да ви питам-вашите хомеопати разговарят ли с вас?Не знам дали греша, мислех ,че при прегледите при хомеопат повече се търси причината чрез разговори, не само на първичните интервюта. Сега обаче виждам, специално нашата-претрупана е с пациенти, няма време дъх да си поеме и прегледите са бързи , само назначаване на лекарство.  bouquet

# 346
и нашата понякога много бързо назначава лекарство,но винаги точното Simple Smile

# 347
  • София - Варна - Бургас
майчето
Цитат
Благодаря Алекс. Предиспозиция и звучи страшно

Не, всъщност значи - предразположеност.  Peace

# 348
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, Александър!
Моля Ви да ми препоръчате книги /или автори/, които мога да намеря и да прочета, за да се образовам на тема хомеопатия. Имам предвид книги на общодостъпен език, в които се описва принципите на класическата / не боаронската / хомеопатия, начините на лечение, описание на лекарствата, антидотирането и други.
Благодаря.
Забравих... Има ли в Кърджали Ваш колега класически хомеопат? Имам една приятелка от Кърджали, която се интересува от това. Децата й са постоянно болни и са изпили ужасно много лекарства.

За хомеопат в района на Кърджали Ви писах на Лични  Peace

А ето, от тук може за си свалите като начало.

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%C3%FA%EB%FA%E1%EE%E2

# 349
  • София - Варна - Бургас
Здравейте!Много съм разколебана,моля за съвет.Лекувам сина ми/2г.4м./ от 7 м. с хомеопатия.Проблемът при него е бронхоспазмът, който прави почти при всяка инфекция.Досега овладявахме пристъпите за ден ,два, макар че оставаше кашлицата и от октомври насам той е бил окол омесец само относително здрав ,без да приема някакви хомеопатични препарати.Хомеопатичката му е изключително отговорна, отзивчива, снощи например до 23.20 ми е давала съвети какво да правя.Проблемът е , че този път нищо не помага.Стигнахме дотам да дотираме въздействието на всичко.Днес не издържах да го гледам как изнемогва с дишането.И инхалациите с вентолин не помогнаха и отидох при личния лекар-урбазон, сироп за кашлица.Сега стоя с противоалергичните в ръце и се чудя какво да правя.Да му дам ли , както той изписа, или..да го оставя да се мъчи.Да не пропускам натиска на семейството ми, който ме обявиха за луда,която вреди на детето си.Моля ви пишете, ако сте имали такива колебания.наистина не знам какво да правя.Стария път го знам-противоалергични, антибиотици....,новия-.....?Много ли искам за този кратък срок.Благодаря.

Алба, наистина може да помислиш да смениш хомеопата, щом толкова време не се справя с бронхоспазъм.

# 350
  • София - Варна - Бургас
Предписаха на щерката Beladonna 200. Дали да не пия и аз за по-бърз и сигурен ефект??? Rolling Eyes

Сакън - не! Ами ако го докажеш?!... Shocked

# 351
Сакън  Joy
alba1 , отзивчивия хоемопат не винаги е добър хомеопат  Naughty
Ако самата ти усещаш несигурност от страна на хомеопата си, то значи е време да се разделите   Wink Действай бързо и ще чакаме положителни резултати  Hug

# 352
Aleksander,ти с какво образование си,извинявай за въпроса.Впечатлява ме начина ти на обяснения на оплакванията.

# 353
  • София - Варна - Бургас
Aleksander,ти с какво образование си,извинявай за въпроса.Впечатлява ме начина ти на обяснения на оплакванията.

Медицина и Хомеопатия  Peace

# 354
Здравейте!Много съм разколебана,моля за съвет.Лекувам сина ми/2г.4м./ от 7 м. с хомеопатия.Проблемът при него е бронхоспазмът, който прави почти при всяка инфекция.Досега овладявахме пристъпите за ден ,два, макар че оставаше кашлицата и от октомври насам той е бил окол омесец само относително здрав ,без да приема някакви хомеопатични препарати.Хомеопатичката му е изключително отговорна, отзивчива, снощи например до 23.20 ми е давала съвети какво да правя.Проблемът е , че този път нищо не помага.Стигнахме дотам да дотираме въздействието на всичко.Днес не издържах да го гледам как изнемогва с дишането.И инхалациите с вентолин не помогнаха и отидох при личния лекар-урбазон, сироп за кашлица.Сега стоя с противоалергичните в ръце и се чудя какво да правя.Да му дам ли , както той изписа, или..да го оставя да се мъчи.Да не пропускам натиска на семейството ми, който ме обявиха за луда,която вреди на детето си.Моля ви пишете, ако сте имали такива колебания.наистина не знам какво да правя.Стария път го знам-противоалергични, антибиотици....,новия-.....?Много ли искам за този кратък срок.Благодаря.

Зная за какво говориш. Зная за натиска на семейството, зная за колебанията, зная как се седи на стола с антибиотика в едната ръка и хомеопатичното в другата, зная как при висока Т, пак се колебаеш и пак Панадола е в едната ръка, хомеопатичното в другата ... Познавам и страха да се върнеш по стария път, от който искаш да избягаш ... Разбирам те и ще ти кажа, че при мен беше същото. Не зная дали е нормално, но след две години и половина лечение с АБ, не може веднага да научиш организма на хомеопатия. Минава се доста повече време докато се научите всички да се справяте. Щерката е кашляла и по два месеца ... После идва един период на сигурност, на бързи резултати и успехи, на гордосит от самата теб, че си се справила, после ... пак идва период на колебание, вече не толкова силно, но все пак идва, защото и хомеопата е човек, и той може да сгреши и да се пообъркат нещата веднъж, дваж ... Е тогава пак започват колебанията и така ..

# 355
Александра, страхотно си го написал   bouquet  Няма една излишна дума в поста ти Hug

# 356
Мили мами, много благодаря отново. Цяло чудо е да намериш подкрепа.Още повече от хора, които са го преживели.
 Тоя път явно ще стигнем до аб, вече му ги изписаха.Но дори само факта, че 7м. не е бил  на аб е достатъчен повод  за радост. Александра.  bouquet Simple Smile
  HugНА ВСИЧКИ !

# 357
Мили мами, много благодаря отново. Цяло чудо е да намериш подкрепа.Още повече от хора, които са го преживели.
 Тоя път явно ще стигнем до аб, вече му ги изписаха.Но дори само факта, че 7м. не е бил  на аб е достатъчен повод  за радост. Александра.  bouquet Simple Smile
  HugНА ВСИЧКИ !
Alba 1, от колко време сте зле? Има ли температура? Как се чувства психически и емоционално? Питам, защото и на нас не веднъж са ни изпивали АБ, но след консулт с хомеопата, не сме го пили и сме се оправяли чудесно.

# 358
Александра, писах на лични.  bouquet

# 359
Aleksander,прати ми твои координати на лични?

Общи условия

Активация на акаунт