ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 615
А в нашият случай /по-нагоре го има/ възможно ли е това и след поставянето на детето на системи ,това спира ли действието на ХЛ, и много ли е 5приема по пет гранули Baptisia 6CH и възможно ли е ХЛ да е вкарало вируса от корема към сърцето.?

# 616
А в нашият случай /по-нагоре го има/ възможно ли е това и след поставянето на детето на системи ,това спира ли действието на ХЛ, и много ли е 5приема по пет гранули Baptisia 6CH и възможно ли е ХЛ да е вкарало вируса от корема към сърцето.?

Възможно е системите да спрат действието на хомеопатичното лекарство, но може и да не го спрат-зависи от случая, не може да се предвиди. Абсолютно е невъзможно обаче да закара вирус от корема към сърцето. Не, изобщо не е много този прием-това е много ниска потенция, т.е слабо лекарство и пет приема не са нищо. В никакъв случай не носиш вина за това, което е станало и също -в никакъв случай хомеопатията не е допринесла за това.

# 617
  • София - Варна - Бургас

Съжалявамза загубата Ви, но това е типично "боаронско" предписване 5 приема по 5 (пет)?!... гранули.
 Класически хомеопати не предписват така. Все пак това няма как:
"да се вкара вируса от корема в сърцето" още повече, че потенцията е ниска - 6 СН.
  Вирусите са навсякъде, но болеста отива там, където има нарушение в някой орган, в случая сърцето, което е било с вроден порок и операции.

# 618

Съжалявамза загубата Ви, но това е типично "боаронско" предписване 5 приема по 5 (пет)?!... гранули.
 Класически хомеопати не предписват така. Все пак това няма как:
"да се вкара вируса от корема в сърцето" още повече, че потенцията е ниска - 6 СН.
  Вирусите са навсякъде, но болеста отива там, където има нарушение в някой орган, в случая сърцето, което е било с вроден порок и операции.

Не е задължително да е боаронско, макар и малко необичайно, но и да е-това е изключено да е навредило на детето, точно както си казал.  Peace Мисля, че е важно да подчертаем това за майката, защото достатъчно е преживяла и е важно да се увери, че не е нейна вината и това хомеопатично предписание не може по никакъв начин да навреди.

# 619
  • София - Варна - Бургас
Всъщност "Те", използват всяко споменаване на думичката хомеопатия, за да я обвинят във всички грехове на света. Умеят и да внушават чувство на вина в пациентите, до степен майката да се самоименува "най-виновната"!?... в случая и внушават че детето е натровено с хо л-во?!...: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460202.570
Цитат
...Възмжно ли е при диагноза "чревен грип" и приемане на боаронско хомеопатично лекарство BAPTISIA TINKTORIA 6CH 3x5 за три дни детето да се натрови?Детето е на близо 14 години?Моля, отговорете ми !!!...
Натравяне може да стане с химически елементи, а не с хомеопатично л-во, което не съдържа молекули или само няколко от една невинна билка!

Всъщност майчиният инстинкт правилно и показва най-възможната причина: "... мислех ,че е реакция към неживата противогрипна ваксина, която му поставихме около 2-3 седмици преди това..."
   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460202.msg14623955#msg14623955

# 620
Aleksander, съгласна съм с теб, но именно защото с тази жена е злоупотребено и е внушено чувство за вина без никакво основание, ние трябва да и кажем ясно истината-че хомеопатията не е допринесла с нищо за трагичното събитие и следователно тя няма никаква вина. Не е уместно, според мен, да я занимаваме с това боаронско или не е предписанието, а просто да и кажем фактите. Peace

# 621
Благодаря за отговорите!!! Докторите така и не ми обясниха според тях откъде е възникнал проблема , казаха обаче,че не е от ваксината, но незнам , ако е от ваксината пак аз съм виновна , защото съм инициатор на поставянето й. Но не го ваксинирам за първи път.

# 622
  • София - Варна - Бургас
А как се казва самата ваксина? Все пак е добре, че сте избрала не-жива ваксина, но трябва да се знае, че не по-малко вредни са консервантите - живачни съединения, вижте линка:

Цитат
...Тимерозалът се използва от десетилетия като консервант на ваксини. Въпреки, че няма открити реални доказателства за вредата от подобни препарати, през последните години някои активисти започнаха да ги свързват с аутизма, и в крайна сметка да сочат живачното съединение като причина за лошите социални навици и изоставане в развитието.

Центърът държал на безопасността на тимерозала, но в края на краищата дал указания да не се употребява при детските ваксини, с изключение на противогрипната ваксина, пусната през 2001 г. Само че някои родители продължават да завеждат съдебни дела. Около 5 хиляди семейства са се обърнали с искания към организацията за компенсация на щетите, нанесени им от ваксината.

А само преди дни в Русия бе призната за негодна полиомиелитна ваксина, изпратена в Красноярск в рамките на приоритетния национален проект «Здраве». Препаратът давал множество усложнения, а в еедин от случаите страничните му ефекти довели до инвалидност...

Лекар бг нюз

# 623
  • София - Варна - Бургас
Благодаря за отговорите!!! Докторите така и не ми обясниха според тях откъде е възникнал проблема , казаха обаче,че не е от ваксината, но незнам , ако е от ваксината пак аз съм виновна , защото съм инициатор на поставянето й. Но не го ваксинирам за първи път.

Не се самообвинявайте, тъй като сте го правила с мисълта че правите най-доброто за детето!  Hug

# 624

Как може да си ти виновна, дори от ваксината да е, когато всички ти набиват в главата-"ваксинирай, та ваксинирай, полезно е безвредно е, много в важно"? Ти си правила каквото са ти казали, че трябва и е полезно за детето ти. Друг е въпросът, че фармацевтичната мафия заблуждава хората. В правото има такова положение, че са важни мотивите за дадено действие. Твоите мотиви са били най-добрите възможни, и просто няма човек на света, който да сметне, че си виновна за това, което е станало. Опитай се да се погрижиш за себе си сега, наистина иди при класически хомеопат или психолог, а най-добре и двете и продъжи живота си. Това е което и детето ти би искало за теб.

# 625
Опитваме се - имаме още един син и заради него....но...благодаря още веднъж за отговорите. Утре съм на психолог или психиатър - незнам точно .....пътят ще е труден и дълъг , но докъдето издържа.......Желая Весели празници на всички!!!

# 626
Опитваме се - имаме още един син и заради него....но...благодаря още веднъж за отговорите. Утре съм на психолог или психиатър - незнам точно .....пътят ще е труден и дълъг , но докъдето издържа.......Желая Весели празници на всички!!!

Радвам се, че ще се видиш със специалист Hug Това е най-доброто за теб и за сина ти! Весели празници и на вас!

# 627
  • София - Варна - Бургас

Синът Ви има нужда от Майка! Кураж!  Hug

# 628
Здравейте,искам да  питам,нормално ли е да се профилактично на малки деца да пият  последното давано лекарство на проследяване(2-3 пъти годишно) без да им има нещо?

# 629
  • София - Варна - Бургас
Здравейте,искам да  питам,нормално ли е да се профилактично на малки деца да пият  последното давано лекарство на проследяване(2-3 пъти годишно) без да им има нещо?

Няма проблем, щом е 2 - 3  пъти годишно.

Общи условия

Активация на акаунт