Жените харесват ли..... груби и мърляви мъже(мъжкари).

• 44 349
  • 342
  •   1
Отговори
# 105
Бива си го средния.

# 106
Не харесвам нито груби, нито мърляви, нито биещи и кръшкащи мъже и не бих си позволила да допусна подобен индивид до себи си, но зависи кой какво търси...защото който което търси- това намира. Мъжът може да бъде силен и доминиращ без да е грубиян. А това което най- много ме отвращава е биещ мъж, що за комплексар трябва да е за да мери сили с жена си или детето си, проблемът е че има жени търпящи подобно отношение.

# 107
Тие пожарникари са метросексуални под прикритие, как може да ги харесвате Grinning

# 108
Така си е, но русият има страхотни черти на лицето.

# 109
Тие пожарникари са метросексуални под прикритие, как може да ги харесвате Grinning
Е от вратовете надолу са си добре.

# 110
Аре почна се с глупостите тип "Женски пазар" Sick Naughty

# 111
Това горното се отнася за тийнеджърки и то от тип чалгаджийки.  Peace
Истинските жени знаем какво искаме и как да го получим, без да се нуждаем от гейове, мутри и т.н.  Wink

# 112
За жена или тийнейджърка е изготвен този списък?
Между другото- три жени се изказахме по повод снимката и трите бяхме на противоположни мнения. За какви обобщения говорим тогава?

# 113
Истинските жени знаем какво искаме и как да го получим, без да се нуждаем от гейове, мутри и т.н.  Wink

Нали?! Те тия визираните са нумизматична рядкост и никога не са от нашия клас... Whistling Whistling Whistling Outta Joint Outta Joint Outta Joint

# 114

Нали?! Те тия визираните са нумизматична рядкост и никога не са от нашия клас... Whistling Whistling Whistling Outta Joint Outta Joint Outta Joint
Напротив - визираните са навалицата. Истинските жени сме рядкост.  Mr. Green

# 115
И сте сите концентрирани у тоя форум! Hug Hug Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Хммм..дали аз да не пусна една контратема дали ние пичовете не се кефим на мъжкарани... bowuu newsm78

# 116
Peace Ас съм За, пускай темата. Защото аз хич не обичам мъжкарани. Но явно някои мъже предпочитат жената да е доминираща, а те да са под крилото й, но иначе да се перчат като голеееми мъжаги. Няма лошо една жена да е"мъжко момиче", но това е нещо съвсем друго. Жената трябва да е преди всичко дама, но с една дама може да общува само един истински мъж, на друг ще му е трудно и затова би предпочел мъжкарана.

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 16:22 от Meri 4

# 117
Peace Ас съм За, пускай темата. Защото аз хич не обичам мъжкарани. Но явно някои мъже предпочитат жената да е доминираща, а те да са под крилото й, но иначе да се перчат като голеееми мъжаги.

Изначално бъркаш постановката и пак си навираш лозунгите дето никой не ги иска. Банната си от една такава евентуална тема... hahaha smile3513 smile3533 smile3534 smile3534 smile3534

# 118
Това не е вярно! А форумите са общодостъпни за всеки изказващ лично мнение, ако изказът му не обижда и не накърнява другия. Проблемът е, че много хора не умеят да изслушват, не приемат мнения противоположни на тяхното, не провеждат диалог, а за по-лесно започват с лични пападки. Някои бъркат тематичните форуми с чат или скайп които са по-подходящи за празни приказки или лични спорове... А това, че си от тези, които много жени не приемат, това е друг въпрос. Ще е интересно и други да споделят защо жените харесват или не харесват груби и мърляви мъже?

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 16:54 от Meri 4

# 119
Мъжкарана ми звучи като мъжка лесбийкаCrazy

Общи условия

Активация на акаунт